Tip istiyordum ama puanim tip dan cok uzakta gelecek sanirim
. sizce mezuna kalsam cekme ihtimalim olur mu? baska meslekleri yapmak istemiyorum?
. sizce mezuna kalsam cekme ihtimalim olur mu? baska meslekleri yapmak istemiyorum?
bende bu yıl girdim ve bende mezun öğrencisi olmama rağmen hukuk tutmazsa tekrar kalıcam yine tutmazsa tekrar kalırım geleceğin şimdiki zamanından çok daha değerli sakın unutma... ama şöylede bir olay var yapabileceğine inanıyorsan kal çünkü tıp istiyorsan gerçekten zorlamalısın hayal dünyasında olup tıp istemek değil kastettiğim şey
Elimden geleni yaptigima inanmiyorum. ev sartlari biraz zordu aileme yardim etmek zorunda kaldim bu sebeple boraz zor gecti senem. bir bolum yazsam onu okurken sinava calismam zor olur dimi
şimdi biliyorsun ki 4 yılın ortalaması bir puan ekleniyor sınav notuna eğer tercih yapıp seneye okurken hazırlanırsan o puanın gidecek ve çalışıp arttırdığın puanla o kaybettiğin puan birbirini nötrlerse aynı sıralamda olursun bence kesinlikle tercih yapma
Mezuna kalmaktan korkmuyorum fakat 100 bin gibi bir siralamam gelse yine de kalmali miyim sence cekme ihtimalim cok mu zor
değil sadece kendine güven yaparsın emin ol
İstediğin mesleğin olana kadar peşinden git. Sevmediğin, istemediğin bir şeyi yapmak hem sana hem de o meslekte hizmet verdiğin insanlara huzur vermeyecektir.
Eğer kendine güveniyorsan gerçekten oturup ders çalışacağına inanıyorsan kal yok ben bir süre sonra bırakırım diyorsan bu seneden git bir yerlere
İlla tıp diyorsan kal. Güzel ve azimlice çalış başarırsın.
Fizik ve matematik te yardımcı olabilirim :P
Cevap
6Cevap
Valla sınav gittikçe zorlaşıyor bu sene hele yani...
Eğer gerçekten hayvan gibi çalışacaksan devam
Tekrar hazirlanmalisin
Ama tip dan cok uzak bir puan gelecek
Nerden biliyosun
Bu sene tercih yap seneye tekrar dene
Calisicaksan kal calismayacaksan git
Olur kardeşim yolunda ilerle
hayallerine osurayım
Kal mezuna
Yaşın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar