Eğitim & Kariyer Üniversite hayaliniz var mı? Barışxxtraxkal Takip Et Xper 2 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor var mı Tabikide var cahilmi kalak Tabikide yok zaman kaybı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversite hayaliniz var mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
adamsmithe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Güzel bir meslek edinirim diyen biri için olmalıTıp, Hukuk, ne bileyim Mühendislik falan okurum diyorsan eyvallah.Fakat çok kötü yerlerde zart zurt kazanıyorsan cidden değmez aq 0 0 Yorumla
deniznzz Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Vardı şu an o hayali yaşıyorum 0 2 Yorumla Barışxxtraxkal 7 ay Üniversiteye çoğu kişi ilişki içinmi gidiyo Yorumla deniznzz 7 ay Ne alakası var bu nasıl mantık isteyen ünv gitmese de herşeyi yapar ben gelecekte kimseye muhtaç olmadan kendi imkanlarımla bir yere gelmek istediğim için okuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel bir meslek edinirim diyen biri için olmalı
Tıp, Hukuk, ne bileyim Mühendislik falan okurum diyorsan eyvallah.
Fakat çok kötü yerlerde zart zurt kazanıyorsan cidden değmez aq
Vardı şu an o hayali yaşıyorum
Üniversiteye çoğu kişi ilişki içinmi gidiyo
Ne alakası var bu nasıl mantık isteyen ünv gitmese de herşeyi yapar ben gelecekte kimseye muhtaç olmadan kendi imkanlarımla bir yere gelmek istediğim için okuyorum
Tabikide yok