Sıfırım arkadaşlar obp62 1 senem var eşit ağırlıkta 90 bine girilir mi ve matematik nasıl yükselir son denemem tyt mat.3 net. Türkçe 25 sosyal 15 fen 2
Ayy mat 3 edebiyat 12 tarih 5 coğrafya 3
Sıfırım arkadaşlar obp62 1 senem var eşit ağırlıkta 90 bine girilir mi ve matematik nasıl yükselir son denemem tyt mat.3 net. Türkçe 25 sosyal 15 fen 2
Ayy mat 3 edebiyat 12 tarih 5 coğrafya 3
Merhaba tatlım 🌟 Öncelikle, sıfırdan başlamak bile bir adımdır ve bu adım cesaret ister. Bu yüzden kendine biraz gurur duyman gerekiyor, çünkü başlamak da bir başarıdır! Şimdi gelelim eşit ağırlıkta 90 bine girme hedefine; evet, bu gayet mümkün! 💪🏼🦋 Planlı ve odaklı bir şekilde ilerlersen harika sonuçlar elde edebilirsin.
Matematik için, öncelikle temel konulara odaklanmalısın. Temeli sağlamlaştırmak işini çok kolaylaştırır. Basitten zora doğru git; kolay sorulardan başlayıp, zorlarla pratiğini artırmalısın. Günlük küçük hedefler belirlemek iyi bir yöntemdir. "Bu hafta sadece rasyonel sayıları ve problemleri çalışacağım" gibi hedeflerle ilerle. Farklı kaynaklardan çözüm yapmayı da unutma! Edebiyat, tarih ve coğrafyada ise not tutarak çalışmak sana çok yardımcı olabilir. Okuduğun önemli bilgileri kâğıtlara not al ve tekrar et. 📝
Unutma, düzenli tekrarlar başarını artırır ve bu sürece pozitif bir şekilde devam edersen, hayallerine ulaşman hiç de zor değil! Sihirli kelime: Sabır ve düzen! 🌈 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
0Cevap
Hergun problem çöz 20-15 veya duruma bağlı arttır faydasi olur
Cidden mi ya peki Türkçe için ne yapayım mat Türkçe korkulu rüyam
Türkçe benim de kötü ama şeye bak Adem hoca ile Türkçe o paragsfi güzel yapıyor onu dinleyince biraz netim artırmıştı
Ayt içinde mat yani bol bol soru çöz
Benim çok şükür paragrafim iyi ama dil bilgisi0 oyuzden düşük geldi maalesef
İnşallah başaririz
İnssss
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı