AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Tıp tabiki tıp ppppppp
yazılım garanti değil mi
Hayalindeki bölümü seç. 🦋
Yazılım boş bölüm
Tip ve veteriner
Yapay Zeka Mühendisliği. Geleceğin mesleği.
sizofreni
Ne alakası var sorumla
icinde farkli farkli sesler olmasi bana daha buyuk bi sorun gibi geldi o yuzden
Senin iç sesin ölmuşse bilemem ama biz insanların büyük bir kısmı iç sese sahip 😊
evet sahip de, 1 taneye sahip ve onlar kavga etmiyor yani
Tamam sen git futurama izle fryı geleceğe postaladilar kos , karışma benim iç seslerime
Yazılım iyidir
*rospu olma da ne olursan ol.
ilgin olan bölüm
Tıpp
Tıp...
Yazılım seç
Neye ilgin varsa o işte daha başarılı olursun.
Yazılım kesinlikle. Geleceğin mesleği
Meslek tıp
Tip zor yazılım bölümü olur
Tıpla yazılımı birleştir.
yazilimm
Kodlama candır
Yazılım tabii ki.
Hiçbiri
yazilimi nerde okuduğun onemli
Tıp tabiki
Puan iyiyse tıp hiç kasmaya gerek yok
Yazılım daha iyi
Bilgisayar mezunları da yapabildiği için mezunu çok denebilir tamamen kendini geliştirmene bakar sektör
@Mustafa__61 o sıkıntı zaten sürekli aklımı kurcalıyor bu yüzden yapay zeka yeni yeni yükseliyor ya acaba yapay zeka mühendisliği vs mi secsem
@Mustafa__61 tıp yorucudur. Ama yazılım kazancı iyidir tabi kişi kendini çok gelistirirse olur. Her meslekte kendimizi geliştirmemiz lazım
Benim çocukluktan kalma birikimim var zaten yazılıma dair yapay zeka konusunda da bir şeyler deniyorum
Okul hayatın boyunca da kendini gelistirirsin. Sonra iş bulman kolay olur ayrıca bireyselde birşeyler yapabilirsin.
Galiba risk alıp sevdigim işi seçecegim Allah büyüktür
Tabii ki bir de yaptığımız işi sevmemiz lazım yoksa sikıcı geçer hayat
Araştırmanı tavsiye ederim ben şu an bilgisayar mühendisliği okuduğum için biraz öznel olabilir söylediklerim, bir bilgisayar mühendisi kendini yeni gelişmelerden geri tutmaması gerekir ki şu an halihazırda bir arkadaşım robot yapmayı planlıyor bende projede sayılırım, robotta yapay zekada kullanmayı düşünüyoruz ikimizde bilgisayar mühendisliği öğrencisiyiz, şunu demeye çalışıyorum bilgisayar mühendisliği biraz daha genel alan ve seneye seçmeli dersimiz olacak ben yapay zeka seçeciğim evet yapay zeka mühendisi kadar geniş görmeyecez ama yine de göreceğiz, ben biraz daha siber güvenlik alanına yönelmeyi düşünüyorum ama yapay zekadan kopmam gibi çünkü gelecekte yeri var
@Mustafa__61 peki Sat falan çalışmayı denediniz mi? Asıl olay ABD'de kopuyor ya giden yakınlarınız var mı?
Giresun Üniversitesi'nde giden varsa haberim yok çok iyi üniversitede olmayabilirim ama yazılım hocalarımız iyiydi
Ya da yüksek lisans için toefl
1. sınıfım ben daha yolum çok
Ben sadece girişi söyleyebilirim
Bu arada belki 2. Sınıf sonu yatay denerim onu bilemiyorum puanım yüksek
@Mustafa__61 aslında bireysel hazırlanabilir sin hocalarin önemliyse çevreyi boş ver iyi üniversitelerin farkında çevre (senin adım atmana yardımcı olurlar genelde ) ve konum.
Bence Giresundanda gidilir not ortalaması 3+ yaparsın, TOEFL 80-100 ya da İELTS 6,5-7 CV, Niyet mektubu, linkednden proje kovalarsin , guzel bir SOP yazarsın
Fulbright kazansak varya üff
Gidip yorumu yanlış yere yazdım neyse senin linkedin den haberin varmış zaten
Tıp iyidir
Garanti meslek tıp
Tıp Fakültesi
Kazanıyor musun ki bu sene
kımeeeiiş hghh
Tığ oku
Tıp çok yorucu