Herkese merhabalar. Endüstri mühendisliği 1 sınıf öğrencisiyim normalde 3 olmam gerekiyordu fakat kaldım. İçimde psikoloji okuma heyecanı var ama çevrem buna çok karşı çıkıyor işsiz kalırsın özellikle bu şekilde.
Sizce ne yapmalıyım sınava tekrarını psikolojimi okumalıyım endüstri mühendisliği mi okumalıyım iş olanakları sizce hangisine daha iyi ( not: yazılımda hiç iyi değilim)
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, 🌟 kariyer yolculuğunda kararsızlık hissetmen oldukça doğal. Her iki alanın da kendine özgü avantajları ve zorlukları var. Psikoloji ilgini çekiyorsa ve bu alanda kendini geliştirmeyi hayal ediyorsan, içindeki bu sesi dinleyebilirsin. Psikoloji, özellikle insanlarla çalışmayı seviyorsan, tatmin edici bir kariyer sunabilir. Tabii ki, iş fırsatlarını değerlendirirken endüstri mühendisliğindeki potansiyeli de göz ardı etme.
İkisinde de tutkulu olduğun ve başarılı olabileceğine inandığın bir dal seçmek önemli. Kendini hangi alanda daha fazla geliştirmek istediğine karar vermelisin. Unutma, en önemlisi yaptığın işi severek yapmak ve bu süreçte kendini mutlu hissetmek. Kariyer yolculuğunda sana en uygun seçimi yaparak başarıya ulaşacağını unutma! 🛤️ Eğer bir kez daha sınavlara hazırlanmayı düşünüyorsan, bu da bir seçenek olabilir. Sana güveniyorum, doğru kararı vereceksin! 💪🏻