Mühendislik mi psikoloji mi?

Ben 2. Mezunum mühendislik istiyordum ama bir türlü çalışmaya başlayamadım. Şimdi de sınava çok az bir süre kaldı ve tekrar mezuna kalamam. O yüzden psikoloji düşünüyorum, zaten herkes psikolojinin bana daha uygun olduğunu söylüyor. Hiçbir zaman çok ders çalışmadım, lisede sözelim iyiydi ama sayısalım hep kötüydü. Sadece çalışırsam yaparım diye düşündüğüm için mf de duruyordum, o yüzden mühendislik yapabileceğimi düşünmüyorlar ama ben mühendislik istiyorum. Haklı olabilirler gerçekten yapamayabilirim ama sayısalı bırakmaya gönlüm el vermiyor ve hala böyle inat edersem hiçbir şey yapamayabilirim. Eğer ea ya geçersem yine mecburen matematik yapmak zorundayım ama zaten yaptıktan sonra geçmemin bir anlamı kalmıyor çünkü biyolojim çok iyi, e fizikle kimyadan da azıcık yapsam zaten en kötü 200 bine girerim ve yine mühendislikler geliyor. Ea ya geçersem de hiç bilmiyorum ne kadar iyi yaparım ama 100 bine girerim ve psikolojiye giderim heralde. Yani 200 binlik yerlerde mühendislik mi yoksa 100 binde psikoloji mi?

Mühendislik mi psikoloji mi?