Napmam gerektiğini bilmiyorum?

3 yıl önce aynı köyden komşu bir sevgilim oldu 6 7 ay sevgili olduk güzel ilerliyodu taa ki annem ailesinin iyi olmadığı dedikodusuna dayanarak bizi ayrına kadar 1 2 ay da gizli sevgili olmaya devam ettik en son ben gizli bir şekilde yürütemedim ayrılıp barışmalardan yıprandım kesin ayrıldım ayrıldıktan 1 yıl sonra (2yılönce) aynı arkadaş grubu içinde yer aldık ondan bir kaç gün sonra bana tekrar olup olmayacağı ile ilgili bir mesaj yazdı ben o zaman olmaması gerektiğini belirten kendimden soğutma üzerine dayalı bir paragraf yazdım sonra cevap vermemişti o yıl içinde iki üç kere de iletişim başlatmaya çalışmıştı ama ben her seferinde ona umut vermemeye çalıştım ben bu yıl kuzenlerim sayesinde onla iletişim kurdum kendime ve sevgime tam olarak güvenmeden inanmadan bir şekilde sevgili olduk 26 ağustosdan beri istisnasız her gün mesajlaşıyor ve görüntülü konuşuyoruz onu sevip sevmediğimi anlayamıyorum ama onun mutlu olmasını istiyorum onu görünce gülüp duruyor ve her zaman olmasada etkileşimlere kelebekleniyorum sevgimi anlayamıyorum ama onu ne kırmak ne de üzmek istemiyorum beni değerli hissettiren iyi gelen biri 3 yıl boyunca beni beklediğini inanmıştım ama araya başka 2 kişi hatta biri köyden yine girmiş sizce ne yapmalıyım her şeye rağmen bir ilişki kurmaya devam mı etmeliyim yoksa kalbi kırılsın paramparça olsun yinede ayrılmalı mıyım
Güncellemeler
1 yıl
Duygularımı buraya yazdığım gibi onu üzmeden onada yazmayı deniycem
Napmam gerektiğini bilmiyorum?