Napmam gerektigini bilmiyorum?

Ben bu sene mezuna biraktim. Kutuphaneye gidip hergun ders calismak istiyodum. Sabahtan giderim saat 5te donerim diye dusunmustum. Ne kadar berbat bi ailem oldugunu unutmusum. Maalesef ki hakkimi sonuna kadar helal etmedigim bir ablam var, o benim ders calismami engellemek icin her seyi yapiyor. Odada calisiyorum , odaya gelip TikTok izliyor baska yerde calisiyorum bi sekilde beni bezdirmenin yolunu buluyor. Ben de babama dedim ki hani saat beste donerim. Babam dedi ki sen beni katil mi ediceksin:) surtemezsin istedigin yerde amacin ne senin falan dedi. Bi bacım demedigi kaldi ki hos oje surmustum diye onu da demisti. Annem de babami doldurdu. Dayak yemiyim diye 10 takla attim. Kisaca ders calismak istiyorum ama ne evde huzur var (ki evde ders calisilmiyo) ne de disari cikmama izin... O kadar doluyum ki... Onlara kalsa 3-4 seneye biriyle evlendiriler beni:) lutfen ailenizin kiymetini bilin, ben boyle yasamaya katlanabilcegimden emin degilim artik, yasamak cok guzel bisey dolu dolu yasayin boyle devam ederse yasamayi her ne kadar sevsemde lanetli oldugumu kabul edicem sanirim. Lutfen ailenizin kiymetini bilin. Gercekten diyorum, hepimiz o kadar sansli olmuyoruz:) bu ahlak bekcisi adamin da annemi aldatip tezgahladigi bi kizi var... Hos annem de hak etmiyo degil.

Napmam gerektigini bilmiyorum?