Sevgilim tam bir ırkçı ve ben kürdüm?

erkek arkadaşımla yaklaşık 3 senedir ilişkimiz var başlarda sadece pkk'lılara tepkili sanıyordum ama geçen süre içerisinde gerçekten ırkçı olduğunu anlamaya başladım. ben hiç kürt türk gibi kavramlarla yetiştirilmedim ailede memur polis subay dolu. ama ciddi düşünmeye başladığımız için ilerde sorun olur mu diye çekiniyorum ve kendisi pek hoşgörüşlü değil ben istediğimi söylerim banane kafasında olan birisi. kürtçe, kürt gibi kelimeleri duymaya bile tahammulu yok ama benim annem babam kürtçe biliyor. Çok sevdiğim bir insan ama bu konu yüzünden bile soğuyorum çünkü ailem gerçekten çok iyi insanlar onları küçük görmesini istemiyorum bana ve aileme daha hoşgörülü sıcakkanlı olmasını istiyorum. gerçekten kürt ve pkk'lı ayrımı yapamıyor her kürt aynı değil keşke başlangıçta direkt olarak söyleseydim ama ben de çekinerek söylediğim için daha da güç aldı. Kendi ailesi de onun gibi zaman geçtikçe çok faşist olduklarını düşünmeye başlıyorum ve artık araftayım. İlerde ailemle tanışırsa aşağılamayacağını, terörist iması yapmayacağına emin olamıyorum. Soğudum çünkü tam bağlılık, koşulsuz kabul hissedemiyorum. Ailemde türk kürt ayrımı hiç yok ve çok tuhaf geliyor hiç böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmezdim. Sizce zamanla fikirleri değişir aileye girince daha ılımlı olur mu yoksa bütün hayatımı bana ezikmişim gibi mi hissettirir? Henüz nişan gibi ciddi konular yok ama onunla vaktimi harcamak da mantıklı gelmiyor çünkü gelecekte bu tarz sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Yakın arkadaşlarıma bile anlatamadım. Daha onceki sevgililerim kürt türk muhabbeti bile yapmazdı ama şu anki sürekli beni denemeye çalışıyor sürekli kürtlere nefret kusuyor artık ister istemez üstüme alınmaya başladım ve psikolojik olarak yıprandım. Neden böyle yapıyosun dediğimde ise pkk terör mevzularına girip haklı olduğunu savunuyor oysa ki anlatmaya çalıştığım şey bu değil. Lütfen yardımcı olur musunuz benzer şeyleri yaşayan var mı

Sevgilim tam bir ırkçı ve ben kürdüm?