Sevgilimin ırkçılık yaptığını öğrendim. Siz olsanız ne yapardınız?

Bir gün Messenger'da benimle ilgili ne yazmış diye bakıyordum. Bir arkadaşı benim Türklere benzemediğimi, Türkiye'deki insanların genelde koyu saç rengi ve ten rengi olduğunu söylemiş. Erkek arkadaşım da benim hakkımda "neyse ki öyle iğrenç ve tipik bir şey değil" yazmış. Bunu görünce öfkeden deliye döndüm. Tartışma sırasında da af dilemek yerine daha da damarıma basınca ağzına yapıştırdım. Vurdum birkaç kez. Kendi ülkesindeki insanların da çoğu sarışın değil, genelde saç renkleri koyu renklerde, baya esmer insanlar da var. Eski sevgilisi kara kuru iğrenç çirkin bir şey, 5000 sene öncesinden kalmış fosil gibi görünüyor. İkisinin çocukları olsa ortaya leş gibi bir şey çıkardı. Kendisi daha önce erkeğe benzeyen çingene gibi bir şeyle sevgili olmuş ama başka insanlara hakaret ediyor. Hayatına giren tek güzel kadın benim, bana da saygısızlık yapıyor. Kendisi de bunun farkında o yüzden sçs. m onu bile yer. Diğer zamanlar bana prenses gibi davranıyor, istediklerimi yapıyor, arada sırada ben sinirlendiğimde alttan alıyor ve her zaman her şeyi o ödüyor ama bazen de pisleşiyor böyle. Sizce böyle bir durumda devam etmek mantıklı mı?

Sevgilimin ırkçılık yaptığını öğrendim. Siz olsanız ne yapardınız?