Bana yaptığı ayrımcılık, ırkçılık değil mi?

Merhaba, size söylemek istediklerim var. Ben Ekim 2016 Tarihinde Lisede okuyordum. Okula ilk geldiğim gün bir erkek bana küfür etti bende ona küfür ettim. Sonra onun yanında ki erkek benim anneme küfür etti bende onun annesine küfür ettim. Daha sonra o bana küfür eden erkek varya, anneme küfür eden değil bana küfür eden kişi. Okulda koridorun olduğu yerde onunla karşılaştık bana laf attı yürü git dedim bende ona. Sonrada okulda resim projesi vardı karşımda oturuyordu benimle konuştu. Sonrada yıldız gelsin kendisi benimle konuşsun dedi. Instagram da o bana laf atan erkek canlı yayın açmıştı yıldız albay kim dedi bende yorum yazdım. Tamam tanıdım seni dedi. Instagram da bana mesaj gönderdi ' lan bana mesaj gönder' dedi bende onu engelledim. Sonrada diğer Instagram hesabımdan onun hikayelerine baktım beni 3-4 defa engelledi Instagram da. Bir keresinde yorum yazdım merhaba dedim beni hemen engelledi. Neden engellemiş olabilir. Irkçı birisi olduğu için olabilir mi? Çünkü kendisi Kürt erkeği ben ise Çerkes kızıyım. Bana ayrımcılık yapıyor olabilir mi? Belkide Çerkes olduğum için renkli gözlü olduğum için beni engelledi. Fikri olan var mı? Bir erkek bir kızı Instagram da neden engeller?

Güncellemeler
+1 yıl
Avrupa kızlarına benziyorum.. o yüzden sevmedi beni. Ben Çerkes kızıyım annem Avrupa kadını.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok güzel bir kızım gözlerim mavi renk.
Bana yaptığı ayrımcılık, ırkçılık değil mi?