Irkçılığa uğruyorum?

Merhabalar, ben Türk'üm fakat yahudi bir aileden geliyorum. Yaklaşık 600 yıldır bu anadolu topraklarındayız fakat ispanya tarafından göçmüşüz. Okulda özellikle yahudi olmamla ilgili çok fazla ırkçılığa uğradım özellikle sen filistinlileri öldürüyorsun senin ülken katil vb. şeyler diyorlardı. Hiçbir zaman bunları anlayamadım çünkü benim zaten ülkem Türkiye. Ayrıca ben bir süre İsrail'de de yaşadım ve birsürü filistinli arkadaşım da vardı hep beraber oturur sohbetler ederdik hiçbir zaman aramızda bir sorun olmazdı ayrıca türkiyenin nerden baksan çoğunluğu müslüman ve hiç rahatsız değilim saygı duyuyorum hatta müslüman arkadaşlarıma destek olsun diye ramazanda oruç bile tutuyorum ama ona rağmen bana özellikle bu savaşlarla ilgili çok fazla kötü söz söylüyorlar. Ailem bir seferad yahudisi olduğu için evde çoğunlukla dilimiz unutulmasın diye ladino konuşuyoruz dilimi dinimi kültürümü çok seviyorum diğer kültürlere de saygım sonsuz kesinlikle ama aynı saygıyı onlardanda bekliyorum ben bunun için ne yapabilirim ki artık yahudi olduğumu söylemeye çekinir oldum savaş olmasaydı israele taşınmak istiyorduk ama olmadı. Bu arada neden buna ırkçılık dedin bunun adi siyonizm karşıtlığı değil mi diye soranlar olucaktır yahudilik ırktır annesi yahudi olan çocuk da yahudi olur anne soyundan devam ettiği için ve doğuştan bu dini kabul edenler yahudidir ama sonradan olmak isteyenler musevi oluyorlar teşekkür ederim buraya kadar okuduysanız

Irkçılığa uğruyorum?