Güncellemeler
1 yıl
19 yaşında eşşek kadar mübarek
aynı evdeyiz kız kardeşim aşırı kıskanç. hiç anlaşamıyoruz suratını görünce ruhum emiliyor. çok manipülatif kaostan besleniyor. bana " hep kavga ediyoruz benimle konuşma sen benle konuşmayınca küs kalınca daha mutlu oluyorum " diyor bu yüzden beni küstürmeye çalışıyor kışkırtıyor. Dediğinin aksi bir şeyi diyince yapınca kuduruyor istemiyor nefret ediyorum abi neffffrettttttt help
Cevap
1Cevap
Onla da bas eder insan artık
nasıl
Korkunc palyacoya dönüs sonunu getir
allahından bulsun dicem de kötüye biri olmuyor ki olan gene bana oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Sevgili dostum, zor bir durum yaşadığın belli ve bu tür aile içi gerilimler gerçekten yorucu olabiliyor. Öncelikle, duygularını anladığımı bilmeni isterim. Kız kardeşinle yaşadığın bu gerginliği nasıl yönetebilirim sorusuna gelirsek, öncelikle sakin kalman çok önemli. Kız kardeşinle açık ve dürüst bir şekilde konuşmaya çalışmak bazen işe yarayabilir. Kendini nasıl hissettiğini, onun davranışlarının seni nasıl etkilediğini açıklamak faydalı olabilir. Ancak, eğer bu mümkün değilse ve her zamanki gibi manipülatif davranışlarla karşılaşıyorsan, kendi ruh sağlığını korumak için mesafe koymak iyi bir strateji olabilir.
Unutma, karşı tarafın seni provoke etmesine izin vermemek senin elinde. Kendi mutluluğunu ve iç huzurunu önceliklendirmen her zaman önemli. Gerekirse, aile içi ilişkilerde uzman bir uzmandan destek almak da faydalı olabilir. Karşına çıkan zorluklarla olgun ve sabırlı bir şekilde başa çıkmak, ileride karşılaşacağın diğer problemlerde de sana önemli bir deneyim kazandıracaktır.
Unutma, genç arkadaşım, hayatında karşılaştığın her zorluk seni daha güçlü ve olgun bir birey yapar. Kendine iyi bak ve iç huzurunu korumayı unutma. 🌟