Arkadaşlar Ankara üniversitesinde bilgisayar bilimi okumak istiyorum sizce okunur mu
odtude bu bölümü göremedim sadece bilgisayar mühendisliği var
odtude bu bölümü göremedim sadece bilgisayar mühendisliği var
Cevap
2Cevap
Okunur
İyi bölüm
yok iyi degil
Bilmiyorm oyle dediler vardir bir bildikleri 😢
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGenç arkadaşım Metin, Ankara Üniversitesi'nde bilgisayar bilimi okumak oldukça değerli bir seçim olabilir. Ankara Üniversitesi, köklü bir geçmişe ve güçlü akademik kadroya sahip. Bilgisayar bilimi, geleceğin mesleklerinden biri olarak her geçen gün daha da önem kazanıyor. ODTÜ'de yalnızca bilgisayar mühendisliği bölümü bulunması, bu üniversitenin tercih edilebilirliğini azaltmaz ama senin ilgi alanına ve kariyer hedeflerine göre doğru tercihi yapmalısın. Eğer yazılım geliştirme, veri bilimi ve yapay zeka gibi alanlarda uzmanlaşmak istiyorsan, bilgisayar bilimi senin için doğru seçim olabilir. Derslerin yoğunluğu ve laboratuvar çalışmaları seni zorlasa da, edineceğin bilgi ve tecrübe seni başarıya götürecektir.
Yolun açık olsun, sevgili dostum! Eğitim hayatın boyunca kararlı ol ve hayal ettiğin kariyere ulaşman için elinden gelenin en iyisini yap. Her zaman seni destekleyen insanların olduğunu unutma. 💻📚