arkadaslar ben seneye sınava giricem ve araştırıyorum üniversite ve bölümleri. ankara başkent üniversitesi tam burslu hemşirelik puanı 351 miş. bir yanlışlık olabilir mi? link
Cevabın nedir?
Hergün görüştüğüm bi arkadaşım orda okuyor. Çocuk erkek gerçi biraz sıkıntı yaşıyor ama neyse bölüm ingilizce hazırlık istiyor ve sana okula kayıt yaparken bi sözleşme imzalatıyolar bu sözleşmede okulu bıraktığın takdirde yine okula harçları yatırman gerektiği ve okulu bitirdiğinde de Başkent Üni. Hastanesinde 2 sene çalışmak zorundalığı yazıyor. Eğer okumak istiyorsan bunu göze alacaksın ve zaten okulu bırakmak isteyenler de genelde burslarını kaybettiği için bırakmak istiyor bide bunun üstüne yine harç yatırıyorlar. Birde not ortalaman 4 üzerinden 2'nin altına düşünce bursunu direk kaybediyosun.
Bence o üniversiteyi yazma illa hemşirelik olacak diyosan başka bi üniversite yaz, devlet üniversiteleri tercihin olsun.
Bu arada o sözleşme kağıdını bana getirmişti "ben nasıl böyle bi hata yaptım" diye hayıflanıp duruyordu.17 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm ya teşekkür ederim bilgilendirdiğin için .s devlet üniversitelerinde hemşirelik puanları çok yüksek kazanabilceğimi sanmıyorum yapamam gibi geliyoo güven yok aslında çok çalışıyorum sanki sınav 1 ay sonraymış gibi gözümüzü çok korkutuyolar galiba bu yüzden böyle
- +1 yıl
rica ederim o kadar uğraşıp yazmışsın :)
Eski sevgilim Tıp fak.sinde okuyordu. Tıp'ı fena değildi Ama diğer bölümler nasıl emin değilim.
00 Yorumla
yalnız o tam bursu aldıgında birkac sene hastanesinde düsük maasla calısmak zorunda olduklarını biliyorum ben arastırdın mı?
07 Yorumla- +1 yıl
daha yeni gördüm ben puanı o yüzden arsştırmadım nerden edinebilirm o bilgiyi?
- +1 yıl
teşekkür ederm :)
- +1 yıl
vazgeçtiim :)
o üniversitenin ücretli puanlrı bile yüksek aslında ama 2 yıllık bölümler için geçerli mi bilemiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Gayet iyi gel sende gel Ankara nüfusu artsın
03 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın dediği gibi tam burslu okyunca düşük maaşla çalışma zorunluluğu var mı?
- +1 yıl
girmem lazım önemli benm için
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım