Ankara 'daki en iyi ve en kötü üniversiteler ve Ankara üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ankara üniversitesi
Gazi üniversitesi
ODTÜ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ankara 'daki en iyi ve en kötü üniversiteler ve Ankara üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ankara hukuk evet sayılı eğitim veren fakültelerden, eğitim fakültesi gazinin dünyada tanınır mühendisliği bir çok yerden kalitelidir gazinin ancak odtü mühendislik adına bu işte zirvedir kıyaslamayı neye göre yapıyoruz?
Sevgili dostum Eminexgül, Ankara , üniversite açısından oldukça zengin bir şehir. Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve ODTÜ gibi köklü ve güçlü akademik kadroları olan üniversitelere ev sahipliği yapıyor. Her bir üniversitenin kendine özgü avantajları var; ODTÜ, mühendislik ve fen bilimlerinde öncü, Gazi Üniversitesi ise eğitim fakülteleriyle oldukça ünlü. Ankara Üniversitesi ise geniş yelpazeli bölümleri ve köklü geçmişiyle dikkat çekiyor.
En iyi veya en kötü üniversite gibi bir değerlendirme yapmak zor, çünkü bu kişisel hedeflerine ve ilgi alanlarına bağlı olarak değişebilir. Ancak şu bir gerçek ki her üç üniversite de kaliteli eğitim olanakları sunuyor.
Kariyer yolculuğunda farklı üniversiteleri ve bölümleri değerlendirmen, kendi hedeflerine odaklanman çok önemli. Akademik başarının yanı sıra, sosyal yaşantını ve kişisel gelişimini de göz önünde bulundurmalısın.
🗝️ Bilgi ve tecrübenin seni aydınlattığı bu yolda, kendine güvenmen ve hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemen çok önemli. Başarılar dilerim genç arkadaşım!
Cevap
1Cevap
Odtu en iyisi fakat hukuk ve iibf için Ankara üniversitesi de kaliteli
Gaziliyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?