Ben sayısal bölümüne yazılmak istiyorum ama ailem illa yabancı dil bölümüne yazıl diye tutturuyor sırf ingilizcem daha iyi diye?

Ya şimdi şöyle ben yks ye giricem seneye ve kursa yazıldım. Normalde ben yabancı dil öğrencisiyim ve ingilizcem iyi ama matematik altyapım maalesef pek yok o da sırf ders çalışmak istemememden kaynaklanıyo. Ben birkaç gündür matematik altyapımı kurayım diye hırslandım ve resmen ortaokul matematik ve fen bilgisinden ayrıca türkçeden başladım dil bilgisi için iyi bir alt yapı kurayım diye. Neyse işte dün dayımla beni kursa yazdırmaya gittik. Kursla ilgilenen bayanla konuştuk filan dayım da beni anlatıyo sanki ben kendimi anlatamıyormuşum gibi EN ÇOK sinirimi bozan şey. Sonra bayan da dedi işte seni tyt sınıfımıza alalım o zaman dedi ve yarın rehber öğretmenle konuşabilirsin bu konu hakkında sonra istersen seni başka bölüme geçirelim dedi bende iyi tamam dedim. Ya çevremdekiler sırf yabancı dilden ilerle sen vay efendim öğretmen ol ol diye diye beni bıktırdılar ben sadece yabancı dille yetinmek istemiyorum yarın da rehber öğretmene gideceğiz dayım da sanki çok gerekliymiş gibi gelicek ne yapmalıyım sayısalı sizce seçmeli miyim kurs başlayasıya kadar (9 eylül) belli bir altyapı kurabilir miyim 0 altyapı yok zaten sadece bazı eksiklerim var veya eşit ağırlık seçsem olur mu? Bunlara nasıl laf anlatabilirim?

Ben sayısal bölümüne yazılmak istiyorum ama ailem illa yabancı dil bölümüne yazıl diye tutturuyor sırf ingilizcem daha iyi diye?