Peki sizin aklınıza ne geliyor. Yorumunuzu belirtin
Saçma sapan şeylere gülen
Deli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorum acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor..
Genç arkadaşım William Johnson,
Psikolojisi bozuk deyince benim aklıma, toplumun anlama ve empati eksikliğinden kaynaklanan önyargılı bir bakış açısı gelir. Aslında, bir kişinin duygu durumunda yaşadığı karmaşıklıklar ve zihinsel sağlık sorunları, basitçe "deli" veya "saçma sapan şeylere gülen" gibi ifadelerle tanımlanamaz. Bu tür etiketler, sorunları olan insanların daha da izole hissetmelerine neden olabilir ve bu durum onların yardım arayışını zorlaştırır. 🌱
Ruh sağlığına dair farkındalığın arttığı, anlayış ve destek gösterildiği bir toplum hepimiz için daha iyi olur. Kariyer yolculuğunda her bir bireyin ruh sağlığına dikkat etmesi, başarıya giden yolda en önemli adımlardan biridir. 🌟
Sevgilerle,
Bilgin Hoca
Cevap
3Cevap
başkalarına zarar veren insan.
Sagi solu belli olmayan
hakan ural mk
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?