Kişilik & Karakter Psikolojini en çok ne bozdu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Bugün herkes X i , instagrama dönüştürmüş durumda..😃😃 Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Psikolojini en çok ne bozdu? Psikolojini en çok ne bozdu? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. En çok ülke ve insanlar bozdu maalesef 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Çalışma hayatı, tüm psikolojimi alt üst ediyor. 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Bir çok insanın Instagram olmadan yaşayamayacağı 😅 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Psikolojim yerinde, bu aralar çok mutluyum, keyfim yerine geldi. 1 0 Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk acısı üzüntü güvendiğim insanların yalan olması 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Saat 17-18 arası bir türlü geçmedi. Orada bi miktar daha bozuldum. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Psikolojim bozuk değil. Bozulacağı ortamlardan uzak duruyorum bu iş olsa bile istifa ediyorum 1 0 Yorumla
MaTaDoRSharkk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Sosyal medya için bir insan neden psikojisini bozar ki? Yaşamak sosyal medyaya girmekten mi ibaret? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne büyük iş oldu onlara koca popolarinizi şişme dudaklarınızı paylaşamıyorlar vah vah. 2 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Umurunda değil kurtulduk 2 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu sıcaklar biraz etkiledi ne yalan söylimm😃 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Çok sağlam psikolojiye sahibim çok zor bozmak 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vpn ile inst aktif halbuki bosa ugrasmislar 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç haberdar değilim x'ten 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Psikolojisi bozuk insanlar... 1 0 Yorumla
GzmliGzm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Din ve siyaset 1 1 Yorumla GzmliGzm 1 yıl Bir de ekonomi. Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Eve kapalı yaşamak 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yalnızlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
En çok ülke ve insanlar bozdu maalesef
Çalışma hayatı, tüm psikolojimi alt üst ediyor.
Bir çok insanın Instagram olmadan yaşayamayacağı 😅
Psikolojim yerinde, bu aralar çok mutluyum, keyfim yerine geldi.
Aşk acısı üzüntü güvendiğim insanların yalan olması
Saat 17-18 arası bir türlü geçmedi. Orada bi miktar daha bozuldum.
Psikolojim bozuk değil. Bozulacağı ortamlardan uzak duruyorum bu iş olsa bile istifa ediyorum
Sosyal medya için bir insan neden psikojisini bozar ki? Yaşamak sosyal medyaya girmekten mi ibaret?
Ne büyük iş oldu onlara koca popolarinizi şişme dudaklarınızı paylaşamıyorlar vah vah.
Ülkenin kendisi başlı başına yetiyor
Umurunda değil kurtulduk
Empati yoksunu insanlar
Bu sıcaklar biraz etkiledi ne yalan söylimm😃
Çok sağlam psikolojiye sahibim çok zor bozmak
Ülkedeki boş insanlar
6 ay pskolojim bozuk :)
Vpn ile inst aktif halbuki bosa ugrasmislar
Hiç haberdar değilim x'ten
Psikolojisi bozuk insanlar...
Sinir bozucu bence
Aman hangi birini sayim ya