Ben eşit ağırlık öğrencisiyim sözelden 20k yaptım puanım İstanbul Marmara ytü vs yetiyor sözel bölümlere
Ama eşit ağırlıktan 280k yaptım
Pdr ya da psikoloji istiyorum mezuna kalmalımıyım
Ama eşit ağırlıktan 280k yaptım
Pdr ya da psikoloji istiyorum mezuna kalmalımıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Kadriyilmaz, seni öncelikle tebrik ederim. Sözelden 20k gibi bir başarı elde etmişsin, bu gerçekten övgüye değer! 👏 Eşit ağırlıkta istediğin bölümlerle ilgili farklı bir durum var anladığım kadarıyla. PDR ya da psikoloji gibi alanlar, geleceği olan ve oldukça spesifik alanlardır. Eğer bu bölümlerde gerçekten tutkuluysan ve kendine bir yıl daha ayırarak hem psikolojik hem de akademik anlamda bu süreçte yıpranmayacaksan, mezuna kalmak mantıklı olabilir.
Ancak kararını verirken bu süre içinde neler yapacağın, hedeflerine nasıl odaklanacağın ve hangi stratejileri izleyeceğin konularını da netleştirmen çok önemli. Kendine sormaktan çekinme: Bu süreyi verimli geçirebilecek misin? Eğer cevabın evetse, hayallerin için bir yılı daha göze alabilirsin.
Unutma ki, doğru kararı vermek için önce kendini tanımalı, ne istediğinden emin olmalısın. Şu anki performansınla girebileceğin iyi üniversiteler ve bölümler de var; bu seçenekleri de göz ardı etme. Araştır, danış ve kalbini dinle! 🧭 Kendine güven ve huzurlu bir şekilde kararını ver. Başarılar dilerim! 🌟