Çok sinirim bozuk TYT ham puan 267 yerleştirme puanı ise 320 Esit ağırlık puanım daha da berbat ham 226 yerleştirme puanım 279 anneme söyledim böyle böyle diye ama annem hukuk gelmediği için kızdı. Kızdın mı anne dedim kızmadım ama emeklerimize üzüldüm dedi. Babam da aynı şeyi diyecek. Olmuyor işte kaç senedir peşin peşin söyledim benden bir şey beklemeyin diye. Bende kızdım anneme paraya acıdığınız kadar biraz da benim canım sagolsa ölür müsünüz dedim nereyi yazarsan yaz dedi bende kalktım yanından. Bu sene tercih yapasım da yok seneye tekrar sınava hazirlanasim da bende üniversite okumayim her heveslendigim işin önüne taş koyup bu işlere beni zorluyorlar sonra niye olmadı diyorlar. Ya ben çok kötü hissediyorum var mı benle aynı durumda olan
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar açıklanmadı ben cevap anahtarindan dogru ve yanlislarimi buldum ve netlerden puan hesapladım hesapladigim yer de İnternet sitesi şu soruyu sormayın bana lutfen
cok saçma onun yerine psikoloji ya da pdr yazabilirsin. olmayacak bölümler için bu kadar çabalamaya gerek yok.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında psikoloji olur gibi ama ailem razı gelir mi bilmiyorum bir de 279 puan alırsam osym nin verdiği 100 puan eklenir mi yoksa yüz puan ekleyince mi 279 puan oldu onu biliyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sınava yeni girdik ne ara puanın hesaplandı anasını satayım
Cevaplar açıklanmış bende kontrol ettim internetten netimi hesaplattim
Birebir aynı tutmaz ve sıralaman önemli
Puan bu kadar berbatsa siralamayi düşünemiyorum
:')
cok saçma onun yerine psikoloji ya da pdr yazabilirsin. olmayacak bölümler için bu kadar çabalamaya gerek yok.
Aslında psikoloji olur gibi ama ailem razı gelir mi bilmiyorum bir de 279 puan alırsam osym nin verdiği 100 puan eklenir mi yoksa yüz puan ekleyince mi 279 puan oldu onu biliyor musun
yüz puan derken neyden bahsediyorsun.
Sen ne istiyosun peki senin aklından geçen ne
Hicbir fikrim yok
1 puanla bile binlerce sıralama oynuyor rahat ol
Burdayım be buradayım. Bur da yım
Ne ara açıklandı