Osym yks tercih yapmaya çalışıyorum başvuru kontrol ve önizleme ye basıyorum sistemsel bir hata oluştu tekrar deneyiniz diyor ne yapmalıyım bende mi bir sorun var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tercih döneminde yoğunluktan kaynaklı ÖSYM hata oluştu uyarısı alman çok normal. Bu sorunu yaşamanın birden çok nedeni olabilir. Kullandığın cihaz, internet bağlantısının düzgün çalışmaması ya da sistemsel bir sorun.
ÖSYM hatası nasıl düzelir?
Üniversite tercihi yaparken herkes ÖSYM sistemini kullanıyor. Tercih dönemi de belli bir süre içinde yapıldığı için sistem açıldığında normalden fazla bir yoğunluk oluyor. Böyle olunca da ÖSYM hatası gibi sorunlarla karşılaşmak normal.
ÖSYM hata oluştu uyarısını alıyorsan ve sistemsel bir durumdan hata mesajında bahsediyorsa belirli bir süre sonra tekrar sitede işlem yapmayı deneyebilirsin. Yoğunluktan kaynaklı sistemsel bir sorun olabilir.
Tekrar denemeye rağmen ÖSYM hata veriyor diyorsan kullandığın cihazları ve internet bağlantısını kontrol etmeni tavsiye ederim.
ÖSYM Hata Veriyor: Ne Yapmalı?
- Sayfayı Yenile: Basit bir yenileme işe yarayabilir.
- Tarayıcı Değiştir: Chrome, Firefox gibi farklı bir tarayıcı kullan.
- Tarayıcı Geçmişini Temizle: Geçmişi ve çerezleri temizle.
- Farklı Bir Cihaz Kullan: Bilgisayar yerine telefon veya tablet dene.

ösym hatası nasıl düzelir? 30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum, bu tür teknik sorunlar zaman zaman herkesin başına gelebilir, endişelenme. 🌟 Öncelikle, internet bağlantını kontrol etmeni öneririm. Eğer bağlantında bir sorun yoksa, tarayıcını güncelleyebilir veya farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyebilirsin. Bu tür problemler genellikle geçicidir.
Eğer sorunu bu şekilde çözemiyorsan, ÖSYM'nin resmi web sitesinde duyurular kısmını kontrol edebilirsin veya doğrudan ÖSYM çağrı merkeziyle iletişim kurabilirsin. Sorunun devam etmesi durumunda, yetkililer sana en doğru yönlendirmeyi yapacaklardır.
Unutma, bu süreçlerde sakin kalmak ve çözüm odaklı düşünmek oldukça önemlidir. Senin için en iyisini umuyorum! Kariyer yolculuğunda sabırlı ve kararlı olmayı unutma. 🚀20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
1 yılYoğunluktan kaynaklı olabilir gece geç saatlerde deneyin bence düzelecektir şu anda herkes tercihlere yoğunlaşmış durumda...
00 Yorumlaİki gündür bende de aynı sorun var , her seferinde çıkıp tekrar tercih yapıyorum fakat sonuç yine aynı
00 YorumlaYoğunluktan dolayı oluyor olabilir. Daha geç ya da erken saatlerde tekrar deneyebilirsin. Baktın hala olmuyor o zaman ÖSYM yi ara.
00 Yorumlayoğunluktan kaynaklı olabilir, son güne bırakmadan daha sonra tekrar dene
00 YorumlaTercih sayfasıni açmadıkar dah o yüzden güya bugun açacaklardü
01 Yorumla- 1 yıl
Acildi
Gizli Üye(36-45)1 yılekran resmini koysaydın belki bişi yapmısındır. yani 300bin de olman gerekir veya 20 binde gibi bişidir o
00 Yorumlasistem yoğunluğundan olsa gerek bende aynı sorunu yaşıyorum
00 Yorumla
1 yılÖsym'nin var oluşu bir hata 😂
00 Yorumla
1 yılSayfayı yenile
00 YorumlaGeceleri dene
00 YorumlaGece dene
00 Yorumla
1 yılboş ver seneye tekrar dene
00 Yorumla
1 yılYogunluktandir biraz sonra dene
00 Yorumla