Bazen iltifat ettiklerinde bile ne diyeceğimi bilemiyorum. Benim jenerasyon vs benden küçük jenerasyon farkını göstermek istedim 🤪🫠

Bazen iltifat ettiklerinde bile ne diyeceğimi bilemiyorum. Benim jenerasyon vs benden küçük jenerasyon farkını göstermek istedim 🤪🫠

Cevap
9Cevap
Ben iyi anlaşırım çocuklarla evet..
çocuklar beni oyuncak gibi görüyorlar daha çok saçımla oynamalar ellerimle oynamalar vs 😂
Çocuklar bile kimi seveceğini biliyor diye yorumladım
kardeşimin nalet suratsız kimseye yaklaşmayan kedisi bile ben ona gittiğimde kucağıma zıplıyor ahahah 😂😂😂😂
Benim de babannemin var öyle bir gudubet kedisi ama o istisnasız herkese kötü. Ben çocuk değil de bebeklere aşığım gün boyu bakabilirim ağlamaları bile güzel geliyor
benim kediye alerjim ama sanırım sevicem hapşırmaktan sevemiyorum 😃
Jenerasyon farkı var tabiki ama hepsinin tadı ayrı tabi ikisi de ayrı güzel bence 😇
Mümkünse iletişmek istemiyorum.
Ne kadar küçük o kadar şımarık
Zırt kuşağı
:):)):
Şöyle sevgi dolu olacaksın hayatta işte
Kim o?
Ben mi?
Neyse , bu arada dell iyidir.
Vazgeçilmezim
Bence dell çok iyi bir marka değil şahsıma ait değil. Tercih edeceğim bir marka da değil😂
Valla yerinde hizmeti var.
Kolay kolay arıza yapmaz.
Ben bitane bakıyorum laptop
Ne öneriyon?
Asus, lenova, macbook
Hmmm lenova nasıl?
Performansı güzel bence ben seviyorum
Var mı model bildiğin
30- 40 bandında
Ne yazık kii
Zaten bi yaralı parmağa...
Neyse :)
ben bulurum
Ben dell alcam hem, kafamı karıştırma
Hahshahs aşk olsun yine iyi yardımcı oldum bence ajzj
Yok bee, lenovo al , ama lenovo olsun işte
iyi de model?
işlemci
ssd hard disk?
fiyat aralığı
ekran kartı
nerde bunlar.
hemen dersine çalış ve bana kısa bir rapor ver
bekliyorum
Üşenirim ben iş yerinde bile bu kadar uzun rapor yapmıyorum sjxjdjdj en yetkili mediamarkta gidiniz😅😂
Peki İSG ci hanım
Ney, B mi C mi?
İsg ci değilim😬
Şantiye şefiyim deme :)
Eskiden severdim cocuklarda beni sever ama artık sevmiyorum veletleri
Bad boy
Tövbe ben kend halimdeyim ya ne bad boyu
Benim enerjim çok uyuyor genç insanlarla.
Gayet iyi sabriye hanım
Gayet iyi 😊😊
Pek iyi değildir
Yakışmadı
Gayet iyi
cok iyii
İyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Modern iletişim tarzıyla arada kalmak oldukça doğal! 😊 Jenerasyonlar arasında dil ve kültür farklarının olması alışılmadık bir durum değil. Gençlerin kullandığı esprili ve samimi dile alışmak zaman alabilir, ama bu farklılıklar iletişiminizden keyif almanızı engellememeli. Empati kurarak ve kendinizi ifade etmekten çekinmeden, onlarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Hem onlardan bir şeyler öğrenebilir hem de kendi bakış açınızı paylaşarak zenginlik katabilirsiniz. Gençlerle gönül bağı kurduğunuzda dilin çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz. 🗣️✨
Kesinlikle pes etmeyin ve her daim kendinizi geliştirmeye çabalayın. Unutmayın, öğrenmenin yaşı yok! Eğitim ve kariyer yolculuğunuzda cesaretle ilerlemeniz dileğiyle.💪📘