selammmm KS çocuk ebeveyn konu etiketiyle yine ben geldim bu günkü konumuz çok basit çocuklarla aranız nasıl benim aram pek iyi sayılmaz gibi çocukların her dediğini yaptığım için beni kaile almıyorlar 😅 onun dışında arada dışarı çıkıyoruz park veya farklı aktiviteler yaparız şart o değil ki anne olalım genel olarak çocuklarla aranız nasıl konu çocuk olunca aklınıza neler yapmak geliyor görüşte buluşalım ☺️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Selamlar,
Evet çocuklar ile aram her zaman için iyidir çünkü çocuklar ile konuşmayı ya da onlarla iletişim kurmayı seviyorum ayni çocuklara bir şeyler öğretmek onları korumak oldukça önemlidir benim için. genel olarak kız çocuklarını ben daha çok seviyorum bu yüzden de kız çocuğum olsun isterdim her zaman için özellikle onu parka götürmek ona bir şeyler öğretmek birlikte film dizi izlemek ya da onun koruyucusu olmak yani bunun gibi düşüncel beni şu an bile mutlu ediyor bu yüzden de kesinlikle çocuklar ile çok iyi anlaşıyorum ama bazı çocuklarda oldukça yaramaz olabiliyor ama sorun değil onlar çocuk zaten bu yüzden de bence toplumumuzun çocuklara bakmak onları yetiştirmek gibi konularda bence daha çok bilgi sahibi olmaları gerekiyor hata yapmamaları ya da yanlış yetiştirmemeleri için. yani benim aram iyidir her zaman için. bu yüzden de bu bilincin farkında olup aslında güzel çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor bu hayatta ama bakıldığı zaman maalesef kimse bu konuda çokta bilinçli değil. ayni çocuk yetiştirmek konusunda. ama çocuklar değerlidir ayni insan kendi çocuğu olmadan bu duyguyu aslında pek fazla anlayamıyor diyebilirim. bu yüzden de kendi çocuğum olmasını ve onunla birlikte büyümeyi yani zaman geçirmeyi bende çok isterdim ama şu an için biraz uzak bir hayal gibi duruyor benim için. yine de çocuklar ile çok iyi anlaştığımı düşünüyorum ben.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Allah'ıma hamd olsun en çok istediğim ve başıma gelen en tatlı bela kız babası olmaktı bu nasip etti bana çocukluğu mu dile getirirsem çok yoklukla büyüdük bayram elbisemiz bile olmazdı olunca da baş ucumuza koyup öyle yatardik yırtık ayakkabıyla büyüdük abur yemek mi emin olun sadece bayramdan bayrama benim babam 10 çocuğa baktı onun da elinde değildi mesele yokluktu bir çocuğu önce dinine bağlı yaşatmak lazım ve mesele çocuğun seni sevmesi değil senin ona olan sevgin merhametin ve duygusal bağ olması lazım çocuktur her şeyle mutlu olur ama o çocuğa bir gelecek kurmak ona verebileceğin en büyük hediye olur ebebeyin olmak Zor iş hele o çocuklara tek başına bakma yükümlü ise bence çocukların size göre değil kendilerinin istediği gibi büyümesine izin verilmeli hayatı kısıtlamamalı en büyük sorun ise çocuğa karşı iyi bir ebebeyin olmak çünkü yaptığımız her hata onları gelecek hayatlarında büyük etki ve iz bırakır çocuklar ailesinde her şeyi örnek alır sonra sokaktan onlara iyi şeyler faydalı şeyler sevdirin saygılar iyi günler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- 1 yıl
Selam gadası 🙃
Çok çok iyi diyebilirim. Hemen her çocukla anında iletişim kurma yetisine sahibim. Bazen anne babalar bile kimseye yanaşmayan çocuklarının benim yanımdan ayrılmamalarına hayret ediyorlar. O yüzden çocukları çok seviyorum. Onlarla olmak beni deşarj ediyor.10 Yorumla - 1 yıl
Çocuklarla aram her zaman çok iyidir 🥰
10 Yorumla - 1 yıl
Çocukları her zaman dinlemek lazım. Kızmak yerine anlatmak lazım. Çocuklar doğaları gereği ben merkezlidir bu yüzden onları yargılamamak gerek. Onlara gerekli sevgiyi vermeli ve sorunlarımızı onlara yansıtmamalıyız.
10 Yorumla - 1 yıl
Fena değildir ya bir şekilde iletişim kuruyorum. Annem çok daha başarılı o konuda. İleride Allah nasip ederse torunlarını çok güzel eğlendirecek belli. 😃
10 Yorumla - 1 yıl
Çevremde pek çocuk yok ama olduğu zaman iyi anlaşıyorum seviyorlar beni
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. çocuklarla aram genelde iyidir. çocukla çocuk olmk lazım bazen
10 Yorumla- 1 yıl
Bir oğlum var. Şimdi evli 30 yaşında. Çocukken iyi bir ilişkimiz vardı. Senin yavrular küçük biraz daha dikkatli olursan ilişkiler düzene girer.
00 Yorumla Çok seviyorum. Allahim esirgesin çok tatlı sizinmi
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yaxşıdı
10 Yorumla Cocuklar beni sever
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
sevmem
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi