Kapalıyım açılıcam ama içimde huzursuzluk var tekrar kapanmak isterim diye korkuyorum yardımcı olur musunuz?

Kısaca özet geçeceğim 9 yaşımda kendi isteğimle kapandım ama büyüdükçe çok rahatsız olduğumu anladım aileme bu durumu anlattım fakat beni geçiştirdiler 2 yıl sonra kafama birden esti ve şalımı çıkarıp 1 gün boyunca öyle gezdim eve geldiğimde durumu anlattım fakat o kadar kötü karşılanmadı annemler bana psikolojik baskı uyguluyor " Açılırsan daha mutsuz olursun, Allah bela gönderir, Derdin tasan daha çok artar " gibi çok aldırış etmedim bu duruma zaten kafama koymuştum ama içimde hep bir huzursuzluk var birden pişman olurum daha da mutsuz olurum geri kapanmak istersem çok kötü olur etrafımda kimse kalmaz diye korkuyorum sizden ricam bu durumu yaşayanlar açılmadan önce huzursuzluk yaşayanlar oldumu aranızda? Şimdi hayatınız nasıl neler yapıyorsunuz? Böyle durumlar geçici mi? Lütfen sorularımı yanıtlayın çok az sadece 6 saat zamanım var. Lütfen yardımcı olun ben çok kötüyüm.
Kapalıyım açılıcam ama içimde huzursuzluk var tekrar kapanmak isterim diye korkuyorum yardımcı olur musunuz?