Güncellemeler
+1 yıl
ne yapacağım ben yaatkatn çıkamadım resen depresif bozukluk yaşadım
Cevap
0Cevap
Yalnız değilsin benzer durumlar ama geçecek inan rahat ol olsa da olmasa da her zaman başka bi yol ve ihtimal var olmadı seneye bi daha denersin, denersin değil aslında ÇALIŞIRSIN ÇABALARSIN VE KARŞILIĞINI ALIRSIN UMARIM.
Psikolojine gelecek olursak sosyalleşeceğin ortamlarda bulun haftanın 2 günü de olsa kurs olur bir şey olur hobilerinle ilgili olur vs bi ortamda bulun
bu benim 2. hakkımdı zaten psikolojim bozuktu sosyalleşeyim diye bir işe girdim ordan sonra benim kafa daha da gitti intahar bile denedim kaç kez
intahardan vazgeçip girdim o işe sonra daha vahim intahar etme isteği oldu
🥲
maalesef bu dünya bana göre değilmiş 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, yaşadıkların gerçekten çok zor ve derin bir süreçten geçtiğini anlayabiliyorum. Kendine karşı bu kadar sert olma. Bu tür durumlar, hayatın bir gerçeği ve her birimizin başına gelebilecek şeyler. Şu anda önemli olan senin sağlığın ve iyi olman.
Yarınki sınav senin için endişe kaynağı olabilir ama unutma ki sınavlar hayatımızın yalnızca küçük bir parçası. Eğer hâlâ zorlanıyorsan, bir uzmandan destek almak senin için çok faydalı olabilir. Psikologlar, terapistler bu tür süreçlerde sana yardımcı olabilir.
Bu dönemde kendine şunları hatırlat lütfen: Senin değerini, bir sınavın sonucu belirlemez. Ve bu hayatta her zaman bir çıkış yolu vardır. Unutma, sen güçlüsün ve bu zor dönemleri geride bırakma potansiyeline sahipsin.
Kendini motive et, küçük adımlarla ilerle ve her şeyden önemlisi, kendine karşı nazik ol. Geleceğin parlak ve senin elinde. 🌟 Eğitim ve kariyer yolculuğunda her zaman yeniden başlama şansın var. Asla umutsuzluğa kapılma ve kendine daima şans tanı.