En yüksek dereceyi yapsam bile bu sefer çevredekiler 3 kere girdi öyle kazandı dicekler diye çekiniyorum. Ne yapmalı bunun için ilk yıl olmadı hazır değildim. 2. Yılın yazında bozuk olan psikolojimi dua da bozan bi şey yaşadim depresyona girdim aşık olmuştum. 2. O yüzden olmadı.
3. De kazanırsam bu seferde millet arkadaş çevresi falan kaç kere girdi öyle kazandı dicek çocuklarına benimle ilgili öyle örnek verecek diye korkuyorum. Çünkü ben aptâl biri değilim. Zeki biriydim ama psikolojik olarak çok çöktüm düşünün egzemadan kurtulamıyorum saçlarım 14 yaşımdan beri beyazliyor. Yalnızlıktan kafayı yicem hiç arkadaş falan yok. Ben yanlış imajım oldu. Çöktüm ben resmen ama kimse o bu yüzden 3. De kazandı demicek malın tekiydi gòt zoruyla kazandı dicekler
3. De kazanırsam bu seferde millet arkadaş çevresi falan kaç kere girdi öyle kazandı dicek çocuklarına benimle ilgili öyle örnek verecek diye korkuyorum. Çünkü ben aptâl biri değilim. Zeki biriydim ama psikolojik olarak çok çöktüm düşünün egzemadan kurtulamıyorum saçlarım 14 yaşımdan beri beyazliyor. Yalnızlıktan kafayı yicem hiç arkadaş falan yok. Ben yanlış imajım oldu. Çöktüm ben resmen ama kimse o bu yüzden 3. De kazandı demicek malın tekiydi gòt zoruyla kazandı dicekler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen derslerine odaklan
takılma başka laflara
onemli olan kazanip kazanmaman kac kere denedigin degil 3 kere de 4 kere de girsen yine calisarak basarili olunuyor bu sinavda herkes yapamaz bunu
İşte konu öylede yanlış lanse edilcem sanki ilk ikisinde çok çalıştı o yüzden olmadı dicekler. İntihar ediyordum ben daha ne diyim kurtulamıyordum beynimden bi de milletin dilini çekecem
bu arada bende ucuncuye sinava gricem ama bu eekilde dusunmej yerine calismaya devam etmelisin insanlarin dediginin bir onemi yok cidden herkes ayni sartlar ve psikoloji altinda değil kimisi ilk senesinde odtuyu kazanir kimisi sirunlar yasamistir 3 sene sonra kazanmistir
Doğru bi de ben şuna inanıyorum. Benim 2 sene öyle ya da böyle kaybım oldu ama ilkinde kazanında hayatının iş alanında veya genel yine psikolojik olarakta sıkıntı gelebileceğine inanıyorum. Bu sefer 3. De kazananın önü açık olur
iki yilini kayip olarak gorme
şu an daha bilinçlisin büyüdün zaman gecti bir sekilde universiteye basladiginda daha bilincli ve basarili olacaksin 2 sene once gitsen bu tecrubelerin olmayacakti
Neden başkasının ne söylediğini bu kadar kafaya takıyorsun
Bu hastalık yapar insanda
Bu senin hayatın boş ver başkalarını