Çalıştığım halde 4 sınavdan kötü aldım ve büt tek şansım ve sinirlerim çok bozuk?

Şimdiye kadar 4 sınav açıklandı 4 den de kötü aldım. 4 sınavı da çalıştım. Beni zoruma giden çalıştığım halde kötü almak. Sinirden yemek bile istemiyorum. Ne zamandan beri dışarı bile doğru düzgün gezmiyorum hiç film vs. İzlemiyorum. Ödevler, bilgisayar final ödevi onlarla uğraşıyorum. Sınavlardan kötü aldıkça daha çok strese giriyorum. Ve bende kalp kası rahatsızlığı var stres yaptıkça bayılıyorum. Bu sene dgs sınavı girmek istiyorum ama dönemin uzamasını istemiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Birine 4 zayıfım var demeğe utanıyorum. 9 tane ders var zaten diğerleri açıklanmadı daha çok zayıf olur ve geçemem diye çok korkuyorum. Çoğu da sözel bölüm dersi. 2 sınavda adaletsizdi. Bazılarına kolay sormuş bazılarına en zor geliyor. Hiç çalışmayan arkadaşım bile benden yüksek aldı. Nasıl kurtaracağımı bilmiyorum aynı zamanda aşk acısı çekiyorum. Çalışıyorum dua ediyorum ama neden kötü alıyorum? :(
Çalıştığım halde 4 sınavdan kötü aldım ve büt tek şansım ve sinirlerim çok bozuk?