+1 yılÇağrı merkezi hizmetleri bölümü mezunları KPSS ile devlet kurumlarına atanabiliyor. Aynı zamanda KPSS şartı olmadan özel sektörde de iş bulabiliyor. Bölüm mezunları için iş imkanları arasında çağrı merkezi yöneticisi, müşteri hizmetleri temsilcisi, çağrı merkezi operatörü, satış temsilcisi veya müşteri temsilcisi gibi pozisyonlar yer alır
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu açık mi
- +1 yıl
Çağrı merkezi hizmetleri geleceği hakkında birçok etkinlik ve çalışma yapılmaktadır. Pandemi sürecinde e-ticaret, lojistik ve bankacılık ve finans sektörünün çağrı merkezi hizmetini artırdığı belirtilmektedir. Çağrı Merkezi Derneği verilerine göre sektörün 2020 yılında yüzde 45 büyüdüğü belirtilmektedir. ¹
Çağrı merkezi sektörünün geleceği konusunda yapılan çalışmalarda, çağrı merkezlerinin geleceği, ihtiyaçları ve gelişim alanları konuşulmaktadır. ²
Kaynak: Bing ile konuşma, 01.08.2023
(1) Çağrı merkezi sektörünün geleceği konuşuldu - Etkinlikler - Ekonomist. www.ekonomist.com.tr/.../cagri-merkezi-sektorunun-gelecegi-konusuldu-28575
(2) 2023 Vizyonunda Türkiye ve Çağrı Merkezi Sektörü. www.cagrimerkezleridernegi.org/haber-detay/289
(3) Çağrı Merkezleri Derneği. https://www.cagrimerkezleridernegi.org/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılOkuma bnce gereksiz çagrı merkezlerinde çalışmak için lise mezunu olman yeterli zaten başka bölüm oku
30 Yorumla
+1 yılönü kapalı bence çünkü tüm sistemler hazır çevap uygulaması yapıyor
10 YorumlaKesinlikle açık her şey teknolojiye döndü
14 Yorumla
Soran+1 yılBiri açık diyor biri değil diyor napcam sasirdim🤣🤣tesekkurler
Soran+1 yılTabiki oda öyle bide elektrik suyu bile artık arayıp soruyosun
+1 yılDeğil net
12 Yorumla
Soran+1 yılBiri açık diyor biri değil diyor napcam sasirdim🤣🤣tesekkurler
- +1 yıl
Değil net
Detaylı bilgi