Kızlar Bir Adım Öne Hostes olmak istiyorum, havacılık yönetimi bölümü okumam benim için avantaj olur mu? Kararsuzkaldum Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hostes olmak istiyorum, havacılık yönetimi bölümü okumam benim için avantaj olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
falancaninkiziii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Evet ama yabancı dil şart. Yabancı dil konusunda geliştir kendini okurken. Mülakatta baya eliyorlar havayolları. 0 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hostes olmak için sivil havacılık bölümünü okuman gerekiyor. 0 0 Yorumla
ssevilay Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hostes olmak istiyorsan iki yıllık Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri önlisans bölümünü okuman gerekmektedir. 0 1 Yorumla Kararsuzkaldum +1 yıl Lise mezunu bile alıyorlarmış o yüzden okuduğun bölümün önemli olmadığını öğrendim sadece bu bölümün avantajı olur mu bunu bilmek istedim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sürekli uçmak zor olmaz mı. 0 1 Yorumla Kararsuzkaldum +1 yıl İllaki ama kaybedeck bir şeyim yok Yorumla
xxirmxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dil bilmek zorunlu diye biliyorum 0 3 Yorumla Kararsuzkaldum +1 yıl Bilmediğimi kim söyledi Yorumla xxirmxxx +1 yıl Bilmiyorsundur demedim belirttim Yorumla Kararsuzkaldum +1 yıl Daha çok sorumun cevabını belirtmenizi isterim Yorumla
isimsizdiyelim3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Topuklu ayakkabı naylon çoraplı kostümler 0 5 Yorumla Kararsuzkaldum +1 yıl Ne o yoksa kendine kombin mi bakıyorsun Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Kostüm değil ya kombinler Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Öyle giyinmek zorunlu bu arada Yorumla Kararsuzkaldum +1 yıl Formalarına baktım benim için sorun oluşturmuyor sen de pek takma :) Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Hyr ya yanlış anladın elbette çekici ve güzel geliyor bana da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet ama yabancı dil şart. Yabancı dil konusunda geliştir kendini okurken. Mülakatta baya eliyorlar havayolları.
Hostes olmak için sivil havacılık bölümünü okuman gerekiyor.
Hostes olmak istiyorsan iki yıllık Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri önlisans bölümünü okuman gerekmektedir.
Lise mezunu bile alıyorlarmış o yüzden okuduğun bölümün önemli olmadığını öğrendim sadece bu bölümün avantajı olur mu bunu bilmek istedim
Sürekli uçmak zor olmaz mı.
İllaki ama kaybedeck bir şeyim yok
Torpilin yoksa eğer bir işe yaramaz..
genelde torpille oluyo
Dil bilmek zorunlu diye biliyorum
Bilmediğimi kim söyledi
Bilmiyorsundur demedim belirttim
Daha çok sorumun cevabını belirtmenizi isterim
Topuklu ayakkabı naylon çoraplı kostümler
Ne o yoksa kendine kombin mi bakıyorsun
Kostüm değil ya kombinler
Öyle giyinmek zorunlu bu arada
Formalarına baktım benim için sorun oluşturmuyor sen de pek takma :)
Hyr ya yanlış anladın elbette çekici ve güzel geliyor bana da
Olur
Kaptan sevgili yapman lazim
Bir ihtimal
Güzel meslek 🫶