Eczane hizmetleri bölümü yazmayı düşünüyorum ama yeterli bilgim yok google'da üstü kapalı bir şekilde anlatmışlar. Aklımda olan barı sorular şunlar: Özelde ya da devlette is imkanı nasıl? Normal eczanelerde çalışabiliyorlar mı? Bölümü okuduktan sonra sağlık çalışanı mı oluyoruz? Ve daha niceleri. Bu konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEczane hizmetleri çok iyi ezber gerektiren bir bölüm. Dersleri biraz zorlayıcı ama iyi çalışılırsa hallolur.
Mezun olduktan sonra çalışma alanları eczaneler, hastaneler, ilaç şirketleri, ecza depoları oluyor.
Asgari ücret verilir, asgari ücretin üstünde maaş alabilmek için kıdemli tekniker olmak gerekir. Yıllarca asgari ücrete çalıştırılırsın.
Özel sektörde iş bulursun fakat ilkokul mezunu ama sektörü çözmüş kişilerle aynı maaşı hatta onlardan düşük maaşa calisirsin. İki kelimeyi bir araya getiremeyen adam 20 bin alırken sana asgari ücret verirler.
İşsiz kalmazsın ama çok da kaliteli bir yaşam sürmezsin. Okunur mu evet okunur fakat bence bir daha hazırlanıp daha güzel bölümler okuyabilirsin. Mesela neden önlisans eczane hizmetleri. Neden direkt olarak eczacılık değil..
Hedefler daima yüksek olmalı.
06 Yorumla
Soran+1 yıldirekt eczacılık olmamasının sebebi sayısal değil sözelim biliyorsunuz ki eczacılık sayısal bir bölüm.
- +1 yıl
E sözelsen bu bölümde zorlanacaksın. Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik dışında ki tüm önlisans sağlık bolumleri sayısal. Önce ki sistemde de sadece sayisalcilari alıyorlardı. Bu bölümü nasıl okumayı düşünüyorsun
Soran+1 yılileri seviyede sayısalım yok, temelden sadece bilgim var, ezberim kuvvetli o yüzden ezber konusunda kendime güveniyorum. Üstüne düşülmeyince yapılamayacak şey yok. Tabi bu durum sıfırdan sayısal derslere ağırlık verip ilk 100 bine girmek gibi değil. Teşekkürler...
- +1 yıl
Hm anladım. Ama dediğim gibi işte asgari ücretle çalışırsın yükselme durumu yok yani tekniker olarak kalırsın. İlk 2-3 sene asgari ücret alırsın her işi sana yaptırırlar sonra tecrübe kazanınca işler değişebilir. Başarılar dilerim tatlım
Soran+1 yılteşekkürler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yıleczaneyle ilgili neyi merak ediyorsan nesi kafana takılıyorsa sorabilirsin arkadaşım
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık eczane hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılokunur
00 Yorumla
+1 yılfena değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri