AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Merhaba ben bu yıl 60152. Oldum ve İnönü eczacilik 53 bin ile kapatmış acaba gidebilir miyim? Ek kontenjanda var 23 kişi fazla alacak acaba yerleşebilir miyim?
2 yıllık örgünden üniversite bitirdim tekrar yksye girdim 880bin sıralamam var açıktan okumak istiyorum hangi bölümü önerirsiniz yazılımcılık düşünüyorum
Biyomühendislik, biyoteknoloji ve biyosistem mühensliği geleceğin mesleklerinden olarak görülüyor.
Peki hangisi mezun olduktan hemen sonra işe girme olasılığı en yüksek?
Merhaba, 32k siralamam var, okul öncesi ögretmenlik gelme ihtimali var mi sizce? Ya da Türkçe öğretmenliği okuyup okul öncesiyle çap yapsam olur mu? Yardimlarinizi bekliyorum.
235 puan ve 1.876.090 sıralama ile hangi bölüme girilebilir?
Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik gelebilir ve aromatik bitkiler diye bir bölüm var. Bu ikisine bak
Eşit ağırlıkta 250K geldi. Hangi bölümler gelir, gelen bölümler arasında önü açık bölüm var mı?
EA sıralamam 448 bin istediğim yer 422 bin ile kapatmış gelme ihtimali var mı?
Pdr ler ve öğretmenler genellikle sıralamanızdan 40bin yukarıda başlayın diyorlar. 408binden başlayabilirsin yazmaya. Belli olmuyor tabii bu işler kesin gelir veya gelmez diyemeyiz
Tyt 252 puan sıralamada 1.570.530 hangi bölüme gidebilirim
Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik gelirse ona git önü açık ve ataması iyi
Tercihi puana göre mi yoksa sıralamaya goremi yapmalılar herkesin kafası karışık bana göre sıralama önemli diye biliyorum
Sıralama önemli. Eğer ki yerleşemedin, o zaman ek kontenjanlar açılıyor. O zaman puan önemli. Mesela 300 puan aldın. Ek yerleştirmede sıralama önemsiz. 299 olsa bile o bölüme giremezsin çünkü aldığın puan 300. Puanın ve puanından düşükleri tercih edebilirsin
Bak bunu bilmiyordum çünkü ben direk yerleşmiştim yerleşmeye baktığım da sıralama ile yazıyordu yıllar önce.
Teşekkür ederim bilgi için bu sene tercih yapacak kuzenler var onlara söylemem lazım
Ayy yanlış yazmışım kusura bakma. 301 olsa bile tercih edemezsin diyecektim. Puanından düşükleri de tercih edebilirsin. 301 lik yere gidemezsin diyecektim
Rica ederim. Başarılar dilerim
Estağfurullah 😀 olur öyle şeyler teşekkür ederim bu konuda senin bilgin daha fazla rehber oldu en azından bize
Çok teşekkür ederim sen peki bu sene girdin mi sınava
Geçen sene de girdim bu sene de. Berbat sıralamalar yaptım hem de ldlslslsl
Neden ya hiç mi çalışmadın 😀 keşke çalışsaydin ben 1 kez girdim sadece ve umiveristeye yerleştim bir daha denemedim keşke deneseydim
Vallahi çalışmadım, sabah ağladım zırladım falan ama hiç de pişman değilim çalışmadım diye lslslls. Ne okudunuz
Endüstri ürünleri tasarımı mezunuyum şimdide Adalet meslek yüksek okulunda okuyorum 😀
Sen peki ne okudun veya okudun mu?
Üniversite sınavına girdim ya işte
Ben yaşını büyük zannettim kusura bakma şimdi fark ettim hakkında hayırlısı olsun
Kaç bine girdin bölüm ne istiyorsun?
Allah ne verirse vallahi ldmdkdkdk sıralamam berbat söylemiyim
Allah hayırlısını versin hakkında artık yapacak bir şey yok ayrıca pişman da değilim diyorsun 😀
Tamam söyleme canın sağ olsun
Hahahaa teşekkür ederim
Rica ederim 😀
Bende sen gibiydim ah ulan gençliğim 😀 şimdi 26 oldum yaşlandım 😀
😂
Kendine iyi bak cici kız 😀
Siz dee
Merhaba 18 yaşındayım mezunum ve 273 aldım moda tasarım okumak istiyorum ama yetenek sınavı var… Yetenek sınavına girmeden olur mu
sananiye girin calışın derim 4 sene bir üniversite sonuç coğu işsiz sanayide 4 senede nereden neryee gelirsin en basitinden düşünün derim
Merhaba ben 2 yıllık sağlık bölümünde ve adalet bölümünde okumak istiyorum sıralamam 642 bin sizce hangi şehir ve fakülteleri yazabilirim
Merhaba ben sözelden 300bin sıralama yaptığım istediğim 2bölğmde geçen sene 800binle kapatmış sadece onları yazsam çıkmama ihtimali var mı
Sizce grafik tasarım okunurmu 2 yıllık? ya da sözel çoğrafya edebiyat öğretmenliği? Onlarda atama yok 🙄
tyt sıralamam 368k anestesi istiyorum hangi üniversiteye gideceğim konusunda hiçbir fikre sahip değilim önerdiğiniz üniversiteler var mı?
Merhaba bnde 203 puan aldım ve sıralaman 2.298... Bisey açıktan okumak ıstyorum ama bölüm bulamadım
Diş protez mi yoksa anestezi mi özel sektörde daha çok iş imkanı var. Hangisi daha kolay iş bulabilir?
Arkadaslar merhaba ben sayisaldan 287 bin siralama yaptim. Sizce gecen sene 230 binle kapatan bolum gelir mi? Bu arada okul birincisiyim ve obp'm 91
Hocam ben İstanbul hukuk ve Boğaziçi pdr arasında çok kararsızım boğaziçinde 1 sene zorunlu hazırlık olması çok göz korkuyuyor ne yapmam lazım?
merhaba hocam ben ayt'den 144 ayt'den 184 puan aldım nasıl bi yol izleyebilirim acaba aytden tercih verebilir miyim?
Diyetisyenlik yazmayı düşünüyorum iyi yanları kötü yanları ve iş imkanı nedir acaba biri bilgi verebilir mi?
Önü açık değil. Kimine göre iş skalası geniş kimine göre çok az. Türkiyede diyetisyenlerin ve psikologların asla değeri yok. Diyetisyenliğin ataması çok az. Özel sektör de az maaş verecek. Sıralamana daha iyi yerler yetiyorsa kesinlikle başka bölüm düşün derim. Evet çok cool meslek ama Türkiye şartlarında iyi değil. Sıralamanı söylersen yardımcı olurum
300 bin sıralamam
Hemşirelik yaz kesinlikle. Onu istemezsen ebelik gelirse onu da yazabilirsin. Fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü var ama hemşirelik kadar iyi bir bölüm değil. Bence hiç ziyan etme sıralamanı hemşirelik yaz
Hemşirelik özel haricinde gelmiyor ki
Anladımm. Diyetisyenlik türkiye şartları içerisinde pek doğru bir karar olmaz ama yine de sen bilirsin
Tut puanım 232 Ağız ve diş Sağlığı bölümüne yerleşme şansım var mı
Bir de burslu olarak gözüküyor birkaç tane onları tercih etsem gelir mi
Sıralamayı ele alman lazım. Puan bir işe yaramıyor, sıralama önemli. Kaç bindedin tytde ve burslu istediğin bölümlerin sıralaması kaç, yardımcı olayım
@Mavibakkal 1.927.452
@Mavibakkal bir hocam burslu ve özel geldiğini söyledi, sıralamalar da benimkiyle aynı aslında burslu ve özel olanlar
Evet vakıf üniversitesi gelir sadece
2 yıllık bölüm bitirip DGS ile dört yıllığa geçmek mantıklı mı sizce?
Tercihler için psikolojik danisman yerine bir ogretmenle konusulmasi daha mantikli
1.026.000 sırlamayla 800.000 taban puanlı cocuk gelisimi gelir mi
Radyoloji okunur mu ataması nasıl iş imkanı var mı
Sayısal 579binle 483bin sıralaması bölüm gelir mi? Hangi bölüm tercih edebilirim bu sıralamayla
Sayisaldan 388bin geldi diyetisyenlik mi yazmalıyım orman mühendisliği mi
Diyetisyenlik bölümünün türkiyede değeri yok, aç kalırsın. Türkiyede çoğu kişi psikolog ve diyetisyenlere boş meslek olarak bakıyor. Bu görüş açısı 5,6 senede düzelmez
@Mavibakkal orman mühendisliği nasıl sizce
O bölüm hakkında detaylı bir bilgim yok. Mühendislik bölümleri gibi baraj sıralaması olmadığını biliyorum. Su ürünleri mühendisliği de var hatta baraj sıralaması olmayan mühendislik bölümü. Su ürünleri mühendisliği ne kadar ülkemizde 'balıkçı' dense de bence iyi bir bölüm. Ticarete ilgin alakan varsa kesinlikle öneririm. Dış ticaret de yapsan efsanee olur. Sadece ülkemize satış yaparsan bile iyi kazanabilirsin. Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde ölmeyeceğini düşündüğüm mesleklerden birisidir
@Mavibakkal tamam teşekkürler
Rica ederim, başarılar
Sıralamam 1 milyon 510 bin devlette üniversiteye yerleşebilir miyim
Zor gibi ama tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümünün sıralamasına bak
@Mavibakkal ya yerlesemem mi ki
@Mavibakkal peki tercih icin kaçtan basliyip kactan bitiriyim
Sıralamaları araştır. Yazmaya 40bin üstten başla. Aldığın sıralamanın daha aşağısında da yaz gelmezse açıkta kalırsın
Sayısal 625 bin sıralama ile tercihe ilk kaç binden başlayabilirim?
40bin üstten başla
Hocam ben 208 puan aldım siralamamda2.415.945 ücretsiz üniversiteler gelirmi acaba
Gelmesi çook zor
bende aynı kız @yildizbasak
@Mavibakkal merhaba soru sormak istedim Sakarya üniversitesi halkla ilişkiler ve reklamcılık okusam iş imkanı olur mu
@Zeynep098ww bu bölümün iş imkanları sadece İstanbul'da diye biliyorum. Ve bu bölümü okuyan veya benzer bölümleri okuyan çevren varsa iyi. Sağlam torpil gerekiyor diye duydum. Sıralaman kaç, ona göre bölüm seçmene yardımcı olurum istersen
@Mavibakkal puanım 329 sıralama 183 bin
@Zeynep098ww sözel sıralaman mı bu
@Mavibakkal evet
@Zeynep098ww en önü açık sözel bölümler şunlar. Islami ilimler, ilahiyat, gastronomi ve mutfak sanatları vee edebiyat öğretmenliği. Edebiyat öğretmenliği daha kolay iş buluyor sosyal bilgiler ve fen bilimleri öğretmenine diye duydum. Matematik hariç diğer öğretmenliklere göre daha iyiymiş
Merhabalar ben sınıf öğrtmenliği yazıcam 90 bin sıralamam var hangi aralıkta tercih yapmalıyım sizce
sayısal sıralamam 3.200 top tier diye isimlendirilen üniversitelerde bilgisayar mühendisliği olmuyor. Bilkent üniversitesi CTIS bölümü yazılır mı?
sayısalda 475 bin yaptım biliyorum çok kötü ama gidebileceğim iyi özel bölümleri söyleyebilir misiniz ya da üniversite
765 binle okul öncesi gelir mi? Puan sözel 335
Yks girmedim. Bence Türkiyede eğitim kötü
Bilgileriniz için teşekkür ederim
Hea la yeter anladık çıkma karşıma hea laaa
Başarılar tüm arkadaşlara
Ooo piti piti diyerek girin ünilere
Kimseye cevap verilmemiş 😂😂
😂😂😂
Kariyer danışmanlığı diye kariyer mi olur
Pskolji bölümü istiyorum ama yüksek lisans olmadan meslek sahibi olamam mi
248k ile sayısalda İstanbul'a gidilir mi 4 yıllık
Hangi bölüm istediğine bağlı
Farketmez
211 puanla ormancılık nerese okuyabilirim
Merhaba ön lisans bölümü için 266 puan yaptım hangi bölüme gidebilirim
Sıralamaya göre tercih yapılıyor. Sıralaman kaç
333k ile devlette fizyoterapi okuyabilir miyim? Gelir mi kesin?
4 yıllıktan bahsediyorum.
şu an sıralaman yettiği yerler var ama gelebilir de gelmeyebilir de. Yine de yazıp şansını dene
Gıda mühendisliği okuyan var mı önü açık mi?
Ben yaşlandım bir sorum yok xd
Girenler için umarım güzel geçmiştir
tıbbi sekreterliği mi önerirsiniz paramedik mi?
Tıbbi sekreterlik daha iyi. Ataması daha düşük puan. Paramedik bölümü hem daha az atanıyor hem de daha yüksek puan istiyor
@Mavibakkal peki ağız ve diş sağlığı iyi mi
Evet iyi bir bölüm. şu an iş bakımından en iyi 2 yıllık sağlık bölümleri anestezi, ağız ve diş sağlığı, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümleridir
@Mavibakkal röntgen kötü bölüm mü tıbbı görüntüleme
Onun atamaları diğerleri kadar iyi değil diye biliyorum. Ama paramediğe göre daha iyidir muhtemelen
Bilgilendim kulturlendim aoh oh
191 tyt 192 ayt uni bulabilirmiyim
Tyt ve ayt sıralamalarını söyle yardımcı olayım
Türkiye birincisi nerden çıktı bu sene
Her şey güzel olacak mı hocam
emeginiz için tesekkurler rana hanım
Dijital Oyun Tasarımı bölümünün önü ne kadar açık?
Simdi en düşük kaç puan alan biryere gidemez
yüzbirbin sözel puan yerleşme şansı yokmu
2 yıllık insan kaynakları düşünüyorum önü açık mi