Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
2022 YKS ek tercih sonuçları açıklandı! Tercihlerinize yerleşebildiniz mi, memnun musunuz?

Yerleştirme sonuçları açıklanmış ve kontenjanların %99'u dolmuş. Siz yerleşebildiniz mi? Yerleştiğiniz yerden memnun musunuz? Ek Tercih Sonuç Sorgulama Ekranı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
26Görüş
YKS ne bilmiyorum ama herkese bşarılar diliyorum. olmadıysa üzüleceksiniz ama bazen hayat başka yollara sürükler ve her şey çok daha güzel olur.
Bu sene farklıydı sanirim çoğu insan yerlesmedi
Güzel bir bence olmuş Teşekkürler arkadaşlar Cümleten kolay gelsin
Bizde tatil değil ilk ygs idi ben de polis oldum gayet de memnunum 😁
Yerleşenleri tebrik ediyorum ben çoktaan mezun oldum kankiler size de başarılar
Tm inşallah sonunda
Şırnak kanatlı hayvan yetiştiriciliği ❤️❤️❤️🇮🇶
Başarıyla istediği yerleri tutturan arkadaşları tebrik ediyorum. Diğer bütün arkadaşlar da morallerini bozmasınlar. Her yerleşen tek seferde başarmadı.
Pes etmek yok!
Vayy be uzun yıllar oldu hala bana ilginç bir durum geliyor sınav koş tercih bide bizde ilkeldi ya tercihi yap okula git tercih kağıdı sisteme girilsin falan
İki kişiyle yakınen ilgilendim bu süreçte ikisi de tam istedikleri yere yerleşti
Yeditepe Kimya Mühendisliği
İtü Kimya
100 puan altım yerler yazdım gelmedi ağlıyorum
@bluelexa Üzülmeyin daha iyisi olur seneye
Böyle yığılma olacaksa olmasın lütfen ya. Başka tercih olmaz mı
Yerleşenlere başarılı diliyorum yerlesemeyenlere ise inşallah bur dahaki sefer olur
öldürücem kendimi yemin ederim 2 senedir kazanamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti bittim ben
Neden kazanamiyorsun?
@Manolyacelik stres yapıyorum heyecandan bildiğimi unutuyorum sanırım ders çalışma tekniğimde yanlış neyi düzelteceğimi bilmiyorum başım ağrıyor ağlamaktan çok çaresizim yol gösterecek kimsem yok :( kuzenlerimin bu yıl ikinci senesi onlar mezun olacaklar ben daha üniversiteye bile gidemedim herkese rezil oldum bittim ben ailemi hayal kırıklığına uğrattım :( :(
Durumun varsa dershaneye kayıt ol istersen. Bende nasıl çalışacağımı bilmiyordum ama dershanedeyim. Sen de kayıt ol
Yerleştim ve memnunum
hiç biri emeklilik geldi)))))))))))))
Biz okulu çoktan bitirdik
Muhasebe ve vergi uygulamaları kazandım
Yerleşemedik yine kpss'de sıra
Geçen sene girmiştim ben
Hiçbirsey yapmadım
Sınava girmedim, yerleşmedim
Okumayın mq bunların hepsi dolandırıcı para ver oku dipla verecek zengin olacaksınız diyor sonra diplomalı ıssız oluyoruz