Sadece ölmek istiyorum. Lise boyunca bu sınava çalıştım lan! Sonuç bu mu? Arkadaş edinmedim sevmedim sevilmeme izin vermedim. Böyle iğrenç bir sonuç için mi? Sadece ölmek istiyorum. En güzel yıllarımı çaldınız ve şimdi bunu mu verdiniz?
Kötü olmuş ama canını sıkma geç olsun güç olmasın ben de ilk girdiğim de eşit ağırlıktan hedefim minimum 405 falandı ama sonuç 264 gelmişti... Morelimi bozmadım daha çok çalışıp hırs yaptım ve 2. girişim de 457 yapıp hayalimde ki hukuk fakültesine girmiştim. Kısacası morelini sakın bozma sadece daha çok çalış ve kendine güven.🙂
Allah belasını versin o sınavın aptal aptal sorular sorup aynı şıktan 3 tane koyuyorlar ondan sonra elin bilmem neleri gelsin Türkiye de sınavsız Tıp okusunlar... Sonuç, yok
@xxsjxkdmxzx Twitter araştırmalarından değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi gazetesine dayanarak bilgi aktarıyorum. Resmi gazete'ye Google üzerinden arama yaparak ulaşabilirsin. Lütfen oku. Yani uzaya çıkmanı filan istemiyorum. OKU sadece :) Senin gibiler okumadıkça bir yerlere gelemezler. Okursan bir yerlere gelme ihtimalin var. Ama araştırmaktan aciz olduğundan, düşük bir ihtimal ne yazık ki
Kardeşim burda tutup da tayyip beyi savunmuyoruz zaten. Açıklamalarından bahsettim ki böyle bir şey olsa zaten ortaya çıkar. Ortaya çıkacağını bildiği halde de tutup millete yalan söylemez herhalde canlı yayında
Geçen seneye göre sıralamam daha iyi ama üniversite konusunda sıkıntıdayım, istediğim bölüm devlet üniversitesi olmuyor. Burslu okumak nasıl olur bilemiyorum, kararsızım.
üniversitenin şartlarını iyi araştırman lazım. yatay geçiş engeli olmaması durumunda yüksek ortalama yapıp devlet üniversitesine de geçiş yapabiliyorduk bizim zamanımızda. şu an durum nedir bilmiyorum
@visualsutdio güzel insan yetkin olan kişiler Türkce öğretmenliği yapabilir ama Türkçe öğretmenliği bölümü mezunu olamaz. Formasyon kalktı geçtiğimiz sene.
@SezaiOnline teşekkürler kardeşim. @nendjdjdjdjr 29 Haziran 2020 tarihinde kalkmış şansına küs. Ayrıca geçiş işlemleri ve düzeyi her üniversiteden üniversiteye göre değişir