YKS2026 2022 YKS tercihlerinde kaçıncı tercihinizin çıkmasını umut ediyorsunuz? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2022 YKS tercihlerinde kaçıncı tercihinizin çıkmasını umut ediyorsunuz? #iyi#günler#günaydın#üniversite#tercihleri#reisaga55 2022 YKS tercihlerinde kaçıncı tercihinizin çıkmasını umut ediyorsunuz? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
evcimen26 Takip Et Xper 6 Yaş: 64 , eic 96% +1 yıl bilgine ve kendine güveniyorsan ; birinci tercihinin çıkması gerekir.hayat piyango veya kumar değildir. 2 6 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Bana hepsi. ciksr puanım yeten bölümleri seçtim Yorumla Reisaga55 +1 yıl Hep Yorumla evcimen26 +1 yıl mantıklı seçimler yaptığın belli oluyor. Yorumla Reisaga55 +1 yıl ne demek istedin Yorumla evcimen26 +1 yıl puanının yeteceği bölümleri ve okulları yazmışsın. hayalperestlik yapıp ; uçuk puanlı okulları yazmamışsın. Yorumla Reisaga55 +1 yıl öule yaptım zaten mevbur herkes öyle yapmak zorunda yoksa okuyamaz Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Üniversite sınavına girmedim dolayısıyla tercih hakkım söz konusu değil 1 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Tercih yapmadim 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Neden Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 5. tercihim çıksın istiyorum 1 34 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Hangi. bolum 5 olan Yorumla darwin_rcapnw3 +1 yıl O zaman neden 1 e yazmadın Yorumla 126Pınar +1 yıl 1. illa çıkacak diye bir şey yok ki Yorumla 126Pınar +1 yıl Uğurlu sayım 5 ondan oraya yazmak istedim jajjaj Yorumla 126Pınar +1 yıl Matematik İngilizce burslu yazdım Yorumla darwin_rcapnw3 +1 yıl Okey Yorumla Reisaga55 +1 yıl @126pinar keşke isteğinin bölümü 1 e yazsaydın önce. Bir den başlıyor üniversite. Tercihleri Yorumla Reisaga55 +1 yıl Hangi bölüm istiyon unide Yorumla 126Pınar +1 yıl Ne fark ediyor ki herkeste 1 gelmiyor Yorumla Reisaga55 +1 yıl Hangi bölümleri yazdın. pınar. soyle merak ettim Yorumla Reisaga55 +1 yıl 4 yıllık mı seçtin onu da soyle Yorumla 126Pınar +1 yıl 4 yıllık yazdım evet Yorumla 126Pınar +1 yıl Mimarlık ve matematik yazdım Yorumla Reisaga55 +1 yıl Başka hangi. bolum. yazdin. tek mimarlık bölümü mü yazdın @126pinar Yorumla 126Pınar +1 yıl Matematikte yazdım Yorumla Reisaga55 +1 yıl Mühendislik yazmadın mi Yorumla Reisaga55 +1 yıl Üniversite de matematik diye bölüm. yok. hangi bölümler yazdın onu söyle Yorumla Reisaga55 +1 yıl Hepsini Yorumla 126Pınar +1 yıl Nasıl yok var Yorumla 126Pınar +1 yıl Mühendislik falan yazmadım sadece mimarlık ve matematik yazdım Yorumla Reisaga55 +1 yıl Matematik öğretmeni felsn mı Yorumla 126Pınar +1 yıl Hayır Yorumla 126Pınar +1 yıl Direkt matematik yazdım Yorumla Reisaga55 +1 yıl Matematik olunca ne oluyor ki mezun olunca Yorumla Reisaga55 +1 yıl Meslek olarak Yorumla 126Pınar +1 yıl Formasyonla öğretmen olabiliyorsun ya da üniversitede falan akademisyen vs olabiliyorsun sadece bu da değil bir sürü olanak var Yorumla 126Pınar +1 yıl Bu bölüme burs veriliyormuş zaten burslu yerleri de ben yazdım işte iyi olur hahha Yorumla Reisaga55 +1 yıl formasyon ne oluyor staj mı Yorumla 126Pınar +1 yıl Bilmiyorum öğretmenlik düşünürsem sonradan bakarım ne olduğuna Yorumla Reisaga55 +1 yıl iyi madem öğretmen ol en azından matamaik hocası olursun Yorumla 126Pınar +1 yıl Bilmem belki olurum seviyorum zaten matematiği Yorumla Reisaga55 +1 yıl tamam bana hangisi çıkar sence tercih sırasında Yorumla 126Pınar +1 yıl Bilemem ki Yorumla Reisaga55 +1 yıl belli oluyor bana verdiğin matematik dersinden zaten eski instagramda yazmıştın ya unutmadı isen Yorumla
sevenlerintercihi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Hiçbiri 24 artıdan 23’ü hayal bir tanesi şüpheli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilgine ve kendine güveniyorsan ; birinci tercihinin çıkması gerekir.
hayat piyango veya kumar değildir.
Bana hepsi. ciksr puanım yeten bölümleri seçtim
Hep
mantıklı seçimler yaptığın belli oluyor.
ne demek istedin
puanının yeteceği bölümleri ve okulları yazmışsın. hayalperestlik yapıp ; uçuk puanlı okulları yazmamışsın.
öule yaptım zaten mevbur herkes öyle yapmak zorunda yoksa okuyamaz
Üniversite sınavına girmedim dolayısıyla tercih hakkım söz konusu değil
Tercih yapmadim
Neden
5. tercihim çıksın istiyorum
Hangi. bolum 5 olan
O zaman neden 1 e yazmadın
1. illa çıkacak diye bir şey yok ki
Uğurlu sayım 5 ondan oraya yazmak istedim jajjaj
Matematik İngilizce burslu yazdım
Okey
@126pinar keşke isteğinin bölümü 1 e yazsaydın önce. Bir den başlıyor üniversite. Tercihleri
Hangi bölüm istiyon unide
Ne fark ediyor ki herkeste 1 gelmiyor
Hangi bölümleri yazdın. pınar. soyle merak ettim
4 yıllık mı seçtin onu da soyle
4 yıllık yazdım evet
Mimarlık ve matematik yazdım
Başka hangi. bolum. yazdin. tek mimarlık bölümü mü yazdın @126pinar
Matematikte yazdım
Mühendislik yazmadın mi
Üniversite de matematik diye bölüm. yok. hangi bölümler yazdın onu söyle
Hepsini
Nasıl yok var
Mühendislik falan yazmadım sadece mimarlık ve matematik yazdım
Matematik öğretmeni felsn mı
Hayır
Direkt matematik yazdım
Matematik olunca ne oluyor ki mezun olunca
Meslek olarak
Formasyonla öğretmen olabiliyorsun ya da üniversitede falan akademisyen vs olabiliyorsun sadece bu da değil bir sürü olanak var
Bu bölüme burs veriliyormuş zaten burslu yerleri de ben yazdım işte iyi olur hahha
formasyon ne oluyor staj mı
Bilmiyorum öğretmenlik düşünürsem sonradan bakarım ne olduğuna
iyi madem öğretmen ol en azından matamaik hocası olursun
Bilmem belki olurum seviyorum zaten matematiği
tamam bana hangisi çıkar sence tercih sırasında
Bilemem ki
belli oluyor bana verdiğin matematik dersinden zaten eski instagramda yazmıştın ya unutmadı isen
Hiçbiri 24 artıdan 23’ü hayal bir tanesi şüpheli
İlk 6 gelsin amin
3. Kesin tutar gibi