YKS sonucum çok kötü geldi, aileme karşı çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Pandemide okula gidemedim zaten sonra sağlık sorunlarım başladı 2 yıl onlarla uğraştım o psikoloji ile sınava da hazırlanmaya çalıştım olmadı bu sene tekrar denedim yine sene içinde sağlık sorunlarım oldu ama engel olucak kadar değildi kapıdan çıkamıyorum bile ailemin yanına gidemiyorum sürekli konu çalıştım koçluk bile aldım ona rağmen olmadı soru az çözdüm hep konu çalıştım sürekli Türkçe denemesi de çözdüm ona rağmen 25 net yaptım Türkçede 40 sorudan 25 net şaka gibi sonuç ailem ne kadar üzülücek annem çok kızacak eminim sene içinde uzak mesafe ilişkimde vardı tartışmalar oldu onlar etkiledi sürekli evde olmak sürekli aynı süreçi yaşamak psikolojimi mahvetti sınav sonucunu öğrenip kendini asan insanları anlıyacağımı hiç düşünmezdim ama o kadar iyi anlıyorum ki bilmiyorum ne yapmam gerekiyor babam annem bunları hak etmiyordu ne istediysem aldılar kitaplar koçluk dershanede deneme her türlü şeyi aldılar bana ben ise hiç bir şey yapamadım ama gerçekten emek verdim hala unutmadım konuları hep konu çalıştım çünkü asla mezuna kalmak istemiyorum özelde okumak en mantıklı gibi görünüyor ama bilmiyorum ailemi ona itmek istemiyorum neden yapıyım bunu onlara hak etmiyorum ki

YKS sonucum çok kötü geldi, aileme karşı çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?