Ailem bana çok zarar verdi, ne yapmalıyım?

Ailem sayesinde anksiyete bozukluğu var bende bir türlü yenemiyorum. Ailem beni çok ezip kullanıyor, psikolojik şiddet uyguluyor :( Artık kritik hiç kaldıramıyorum dünyalar üzerime yıkılıyor, etkisi gitmiyor hiç üzerimden ve hep kritikten kaçıyorum bunun yüzünden hayatımdan vazgeçmek zorunda kaldım. İş, arkadaş gibi hiç bir tutuncak dalım kalmadı hep evde kendimi yiyip bitiriyorum. Sevdiğim çocukta beni bıraktı aileme anlatamadığım için, bir o vardı ama anlatırsam ailem beni mahv eder çok büyük travmalar bana yaşattılar cesaretim kalmadı. Böyle aileyle ben napcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyorum senle konuşunca fark ettimki beni kesin daha hiç sevmiyor tam yıkıldım ztn herşeye hemen gözlerim yaşardı o an özellikle o kadar kötü oldumki bayılcaktım/kuscaktım nerdeyse boğulur gibi oldum boğazım acıdı nefes alamadım düzgün içebildiğim kadar su içtim çok içtim nefes almaya çalıştım felan öyle.. ağlamamı felan fark etmiş olabilirler tüm gün ztn durduramadım napsam hep bir çeşit saklamaya çalıştım ama biliyor olabilirler
Ailem bana çok zarar verdi, ne yapmalıyım?