Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin hiç arkanda durdumu neden bıraktı? ya da arkadaşın hiç yok mu?
1187 Yorumla- +1 yıl
Durdu ama benden bekledi yapamayacağımı bilsede aileme söylemek onun için tek çözümdü.. yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılhmm ne kadar süre istedi? sen neler yapardın onun için? dedimi sana sahip çıkarım veya yakındamiydi?
- +1 yıl
Çok verdi ama yapamayınca süre olsa ne.. bilmiyorum yapabileceğim herşeyi aslında.. dedi ama inanamıyorum artık tam ve inansamda istemiyorum pek ve biraz yakınımda bir kaç saat uzağımda duruyor
Cevap sahibi+1 yılhmm soğdunmu ondan? alsinda anlatsan neler olabilirdiki? ya da beraber niye el ele verip söylemediniz? ne kadar uzaklıktaydi?
- +1 yıl
Hayır sadece biraz hayal kırıklığı.. ailem bana çok kötü şeyler yapar.. bilmiyorum oda tam çözüm değil herşey iyi güzel ama o eve gider gitmez büyük sorunlar çıkar.. 350 km nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılhmm. bulustunuzmu hiç? veya neler yaptınız ne kadar samimiydiniz? aileni tanımak istemedimi? veya o seni hiç üzümü? ya da sadece ailenmi üstüne gidioyr?
Cevap sahibi+1 yılsevgilinle nasıl tanıştın? ve nasıl birisiki hemen çekip gittimi? veya iyimi sabretti?
- +1 yıl
Internetten tanıştık.. iyi sabrettide çözüm bulamadım maalesef gerçekten ikimizinde yapabilceği birşey
Cevap sahibi+1 yılbir üstteki soruma cevap vermedin? bulustunuzmu vs vs diye sordum? ona göre bir çözüm söylerim
- +1 yıl
Kusura bakma görmemişim
2 kez buluştuk.. hep yazıyorduk aslında gerçekte fazla buluşma olmasada çok samimiydik.. istedi.. üzmedi ailem sadece ama sonuca varamadık işte maalesef doğru çözüm bulamadık
Cevap sahibi+1 yılönemli değil burda yorumlar ve Bildiriler hep aynı görülmiyor gözden kaçabilir.
hm nekadar samimiydinizki? af edersin sevgiliydiniz değilmi? öptümü? sana karşı nasıldı? yanlışıni gördünmü hiç?- +1 yıl
Bana göre çok.. evet sevgilimdi ve öptüde.. iyiydi hiç büyük bir sorunumuz olmamıştı bana karşı öyle büyük hatasıda olmadı küçük şeyler onlarda herkeste olur hemen düzeliyordu ztn
Cevap sahibi+1 yılhm ne gibi hatalar? nerden öptü? sana karşı saygısı varmiydi?
- +1 yıl
Küçük şeyler çoğunu unuttum bile.. yanak felan.. vardı ağır kelimeler hiç duymadım ondan mesela kötülüğüde olmadı hiç aslında
Cevap sahibi+1 yılhmm keşke ailene anlatsaydin neyse olan olmuş.
felan derken galiba başka şeylerde oldu😂😂
neyse olan oldu sana bir abi tavsiyesi kendini iyi hissetmen için bunu ama haftada bir kaç kez yap fırsat olunca. dışarı çık tak kulaklığı dinle motivasyon veren instrumental müziği yürümeye çık. hafif koş veya hızlı yürü. Hem spor hem kafa dağıtısin ve o sırada yürürken sessiz veya yarı sesle. başarıcağim. sevgilime ihtiyaç yok yakında iş bulursam hepinize kanıtlayacağim gücümü falan de içinden iyi gelir.
Ama böyle disarda gezebilecegin kardeşin kuzenin falandami yok?- +1 yıl
Böyle bir durumda nasıl anlatcam
Zor bir şarkı dinler dinlemez göz yaşlarımı tutamıyorum maalesef.. bende öyle imkan yok maalesef hayattımda koskoca bir hiç hiç kimsemde yok hiç bşy beni mutlu etmiyor başkalarında daha kolay arkadaşlarla çok sıkkı ol geçer bende oda yok maalesef.. nasıl diyebilirim umudum kalmadı pek hem en iyi işim olsun neye yarar yapayalnızsam bu hayatta?
Yok maalesef kardeşimi kardeş saymıyorum en çok o beni yıktı kuzenimlede fazla bunu anlatcak kadar bağım ve güvenim yok ve çıkıyoruz ama onlar ne isterse o oluyor ben arka planda çoğunlukla söz hakkımda yok sıkılıyorum nerdeyse uyuyup kalıyorum eve gitmek istiyorum hep
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin ama dediğimi unutma ve yakınlarından yardım istemeye çekinme. abini dinle. hayatında basarilar. Sen kimseye muhtaç değilsin sadece Allaha muhtaçsin. sevgilinde unut. yolunda devam et. her imkanı dene başarılı olmak için.
- +1 yıl
Yakınlarımla aram yok onlar ölsem bile görmemezlikten gelirler.. Muhtacım boşuna yanlızlık Allah’a mahsustur demiyorlar. Unutamam imkanda önceden yoktu şimdiyse hiç yok
Cevap sahibi+1 yılneden unutamazsin? eskidende o yoktu hayat ondan ibaret değilki?
- +1 yıl
Başka kişiler ve başka şeyler vardı şimdi hiç bşy yok maalesef.. ben ihtiyaç duyuyorum yanlız yapamıyorum hep birisi olması gerek sevgili değilsede başka çok samimi birisi ama hiç bşy yok
Cevap sahibi+1 yılyanlız zaten kimse bisy yapamaz bende sende herkes öyle annene helal yoldan evlenmek istediğini söyle birini bulsunlar sana. annene söyle. kim kızını mutlu görmek istemezki.
- +1 yıl
Öyle ama bende yok yanlızlık sonum olcak bence.. Benim ailem istemez hiç bşyde yapmaz sadece beni azarlarlar utanmadan neyle geldin kendine hayrın yok diye oysaki çoğu şeyi ben yapıyorum maalesef geçmişimde yaşadım hemde devamlı yüzüme vuruluyordu hala yüzüme vuruluyor öyle brnim ailem yok düşmanlarım var maalesef kimse beni düşünmüyor kimsenin umrunda değilim
Cevap sahibi+1 yılneyse sana hayatında başarılar umarım mutlu olursun. cesur ol herşey yoluna girer inşallah dualarım seninle
- +1 yıl
Olmayacak maalesef hiç olamıcam.. daha ne yoluna girebilir herşey mahv oldu
Hem onu unutmak istiyorum demedimki unutmak çözüm değil benim için
Cevap sahibi+1 yılkimi unutmak çözüm değil? ben öyle bisy demedinmki? önüne bak sadece her fırsatı değerlendir. yardım teklif eden olursa kabul et veya yardim dile korkma
- +1 yıl
Bana unut onu dedin bunlarla ben öyle anladım.. yardım teklif edende yardım edecekte yok maalesef kimsenin umrunda değil herkes kendi hayatına bakıyor anne, baba bile
Cevap sahibi+1 yılhee doğru evet ama yolunda bak zamanla unutursun ama bir sorum var müzik dinlerken niye göz yaşı gelior hep? arabesk dinle demiom ki motivasyon vericek müzikler falan git spor yap
- +1 yıl
Unutmak istemiyorumki çözüm istiyorum ben sadece.. ne dinlesem aynı bende ve buda var ruh haline göre şarkı ister istemez birazda seçiyon
Cevap sahibi+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Özeldende konuşsak olurmu? Rahatsız etmiyorsam?
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim
- +1 yıl
Ne için?
Cevap sahibi+1 yılözele gelemem
- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılgizli kalmak istiorum. senlik bisy yok artık herkese öyle olmayı düşünüyorum senlik bisy yok
- +1 yıl
tamam sorun değil o zmn kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılyok önemli değil sen kusura bakma. hakkını helal et bilmediğin şeyler var.
Cevap sahibi+1 yılne mutlu bana yardımcı olabildiysem
- +1 yıl
Anlatmak istersen anlat sen beni dinledin bende seni dinlerim
Cevap sahibi+1 yılyok teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
❤️? Sanırım senide üzmüşler unutamadığın birisi var galiba
Cevap sahibi+1 yılvar bir evlenemedim gitti hayırlısı
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasınki?
Cevap sahibi+1 yıl24. sevgilimden yeni ayrıldım boşver gerisini.
- +1 yıl
Keşke ayrılmasaydınız belki yardımcı olabilirim
Cevap sahibi+1 yılolamazsin kimse olamadi. olduğumuz yerde saydık. uzaktaydi. boşver belki böyle daha iyi
- +1 yıl
Olurum mümkün olduğu kadar.. illaki bir çözüm olması lazım
Cevap sahibi+1 yılyok
- +1 yıl
Buluruz illaki olur birşeyler
- +1 yıl
Sen mutlu ol bari
Cevap sahibi+1 yılbir senedir deniyorum sabrediorim çoğu kişiyle konuştum olmaz artık. ama sağol yinede ❤️❤️
- +1 yıl
Neden olmazmış? Millet ne derse desin önemli olan senin düşündüklerin
Cevap sahibi+1 yılkızdan adım gelmior herkes beni destekliyor arkadaşlarım ama kız adım atmıyor sevdiğini söylüyor ama adım atmıyor bir sene bekledim umut yok zaten uzakta önemli değil ben yoluma bakcam ben böyle mutluyum
- +1 yıl
Vardır bir sebebi seviyorsa neden adım atmasın? Eminmisin mutlu olduğuna?
Cevap sahibi+1 yılböylesi daha hayırlı diyleim boşver
- +1 yıl
Neden? Onu sen bilemezsin?
Cevap sahibi+1 yılneyse boşver. ruh sağlığım bozulmaya başlayacaktı Son Günleri konuşmioriz gelecek hakkında plan yaptım tutarsa güzel olur umarım Son günlerin rahatim kendimi daha iyi hissediyorum bisyi diretmekten bıktım. bana gelecek olan gelir zaten. herşey nasip kısmet. herkesi Allaha ve rahmetine havale ediorum kendimide
- +1 yıl
Neymiş planların?
Cevap sahibi+1 yılişe başlayıp sonra gorucu usulü evlenmek helal yoldan. kısa ve öz olursa olur olmazsa büyük aşk acısı çekmem
- +1 yıl
Hmm anladım ama hiç sevmediğin biriyle evlenmekse sadece unutmak için bu düşünceyi pek doğru bulmuyorum hem anlamadığım öylede böylede evşenceğim diyorsun o kızla neden değil diğerleriyledw aynıaı olmayacakmı?
Cevap sahibi+1 yılsevmek bazen yetmiyor. her insan hep biyerde kendini düşünüyor sevdiğini söyleyip cabalamayani gördüm ben sebebleri sudan sebebler be sahip çıkarım dediğim halde güvenmedi. Bende soğdum. bana seni seviyorum mesajları değil sevgi ve sadakat lazım ve ilgi lazım. gerisi boş. ister sırılsıklam aşık olsun cabalamiorsa benim gözümde beni sevmiyor. aşık olmasın sevgi sadakat göstersin yeter. zaten cicim ayı bitince aşk azalıyor sevgi sadakat kalır
- +1 yıl
Herşeyin bir sebebi vardır belki sen önemsiz sudan sepeler bulduğun şeyler gerçekten bir sorundur kız için çünkü seviyor dedin seven başka neden bunu yapsın başka açıklaması olamaz ama sen sevdiğin halde bırakıyorsan kızda aynısını senin hakkında düşünür asıl ben daha çok severken bırakmayı sevmiyor diye kafamda soruştururdum bilmiyorumda
Cevap sahibi+1 yılSen sevgilin hakkında ne düşünüyorsun o seni bıraktı? yinede haksızmi?
- +1 yıl
Haksız tam diyemem ama sevdiyse hemen unutmaz bırakmaz
Cevap sahibi+1 yılkaç yıldır görüşüyorsunuz
- +1 yıl
1 yıl
- +1 yıl
Ama sanki hep vardı ben onu çok büyüttüm o beni belkide hiç o kadar düşünmemiştir belkide
Cevap sahibi+1 yılyani anlatman lazım bence çok bile beklemiş biyerden sonra kızdan adım bekleniyor uzaksa kız soğar insan çok normal
Cevap sahibi+1 yılama bir yıl uzun süre ciddi olmasa beklemez buluşmazdi
- +1 yıl
Bilemiyorum şimdi beni takmıyor sanırım farkına vardım ne yapsam boş umrunda değilim :( bence kız adım atamayınca bırakmak yerine gerekirse erkek atmalı ya da başka birşey yani şimdiden yanında olmayacaksan ne zaman yanında olcan ne için evleniyon
Cevap sahibi+1 yılteklif etmedimi yardım? beraber soyleyelim falan
Cevap sahibi+1 yılama kızda fedakarlik yapması lazım durum ne olursa olsun yoksa o belki sevmediğini hissetmistir. hiç ona hayır dedinmi buluşma için konuşmak ick ve malum uzaktasiniz
- +1 yıl
Söyleyelim dedi ama şimdilik oda zor babamla aram yok adam brnle konuşmuyor 3 aydır hem sevse ailesinle konuşurdu sanırım sevmiyormuş :( Ben bazı nedenlerden söyleyemiyorum ama o ztn beni anlatmış şimdi sustuğuna göre beni daha sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılhayir sadece senden ümidi kesti çünkü sen bir hata yaptın herşeye rağmen anlatmadin güvenini kaybettin unutma oda bir insan onunda hisleri var belki kalbi kırık. ama artık geç zaten neyse boşver takma kafana
Cevap sahibi+1 yılHem o seni 3. kişiden dinlemesi daha iyi. Sende aynı şekilde körü körüne eblenilmez belki ilerde sana zarar verirdi veya sen ona bilemezsin
- +1 yıl
Evette gücü yettiği kadar yetmiyorsa kendinimi parçalasın? Dedim çok dedim maalesef ama açıklamasını yaptım hep hala sevmiyor düşünebilceğini düşünemedim bile ve kendimden ben vazgeçmişim insan en ok kendine değer vermesi lazım yani bu bence bir kanıt sevmemekten olmadığına
Cevap sahibi+1 yıltamam neyse iyi geceler sana. ama sen anlatmaliyidn ama artık boşver olan oldu çocuk 1 yıl beklemiş uzak olduğunuz halde. önüne bak en iyisi ❤️
- +1 yıl
Nasıl anlatcaktım o güç yok bende ben çok güçsüz olduğumu oda biliyor
Öğrensin öyle kişi tanıyorsa ama beni tanıyan yok ailem bile tanımıyorki - +1 yıl
Bakmıcam o bakarsa onun ayıbı hiç sevmedi sayarım
Cevap sahibi+1 yılçocuğun günahına girme düşün sn kimseye anlatmadin o herkese anlattı çocukta internetten tanıştı ondaki baskıyı düşün. Sen onu hiç düşünmedin o yönde ne baski var piskojik olark senin rızan olmadan bisy yapmıyor ve buda doğrusu bu ne yapsın pat diye kapıyimi çalsın
- +1 yıl
Bak işte kendisinden pay biçsin o bir erkek olarak böyle sorunları varken ailesi konusunda o kadar zorlanırken ben napcam? Aile durumum ortada
Hem gelsin demiyorum ama belki ailesine anlatabilirdi kızı seviyorum ailesine söylemekten çekiniyor neden söyleyemediğinide söylerdim sakınca yoksa ne yapmak gerekir gibi yani ben ailemle aram olsa öyle yapardım.. yani beni söyleyemiyor ama görücü usulü kız istediğini söyleyebilcek bunu işte anlamıyorum sevmediğini maalesef düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle aile baskısı değil sorumluluk baskısı sana zarar verirse diye. sen anlayamazsin o duyguyu. kızlar sadece duygularla adım atar erkek duygu ve mantıkla. iyi bile dayanmis bence
ve soğmustur senden gayet doğal
Cevap sahibi+1 yılHem atıyorum sni kaçırdı vs vs. belki ailen ona bela olcak diye korkuyor. onun ailesine bela olur diye korkuyor. mantık önemli kusura bakma çocuk 100%haklı
- +1 yıl
Ne zararı vercek bana en büyük zararı bana yokluğuyla veriyor ztn
O kadar soğutcak napmış olabilirimki ben?
Cevap sahibi+1 yılnerden bilcen belki çocuğa kaçtığıni düşün. 5 yıl sonra değişti gideceğin yer yok ne halt yicen? hiç düşündünmu?
Cevap sahibi+1 yılbazı şeylerine hayır dedinmi? telefon konuşma görüntülü konuşma veya buluşmayalim veya soğuk davrandinmi? belli bir süre? korku hastalığım var dedin seni aşşağılar diye bisy için sustunmu?
- +1 yıl
Kaçmak zorunda değilim ailesinle dertleşebilirdi belki ailesinin çok iyi bildiği çözüm vardır nasıl olsa onda yine biraz aile bağı var bende yok yoksa ben yapardım.. Ailem ona hiç bşy yapamaz yapsaydı çoktan burda çok sorunlu olduklarına yaparlardı ama bende biraz bşyler olabilir ztn başkaları için küçük gözüken şeyleri ben hiç kaldıramıyorum ve en çok korktuğum kardeşim sonra ailem ztn
Hepsini yaptım maalesef ama şimdi olsaydı imkan hiç birisi hayır olmazdı daha
Cevap sahibi+1 yılama internetten tanisilan kızlara aileler genellikle karşı çıkar belki sormuştur üzülmesin diye söylememiştir. bide kendin dedin bazıları küçük şeyler gördüğünü büyütüyorum diye. belki zarar veririm diye seni kendi haline bıraktı
pişmanmisin hep hayır dediğine? bence bir yıl içinde hep öyle olduysa çocuk iyi dayanmış- +1 yıl
Bilmiyorum bana söylemediğini demişti.. bana zarar vermez zarar verebilcek en son kişi o tersine bana iyi geliyor çok iyi.. evet çok maalesef :( son zamanlar çok oldu eskiden pek değil ama son zamandır aşırı hassasım benim başka sorunlarım var başka sağlık sorunlarımda var onlardan kaynaklanıyordur böyle değildim ztn başka şikayetlerimde var doktora gittim çözülür bunlar
Cevap sahibi+1 yılyani çok olduysa soğmustur. yapcak bişey yok haftada bir konussaydin 30dk yeterdi bence ama olmadıysa haklı çocuk bahane bulup çıkabilirdib
- +1 yıl
Arada yine oldu hiç değil ama napim çok yoğundum bazen iyi değildim ve tam istediğim zaman boş olunca aslında konuşabilirim dediğimde ya saat geçti ya da rahatsız etmek istemedim ya da çekindim ailesiyle oda evden çıkcak felan uğraştırmak istemedim daha ayrı durmuyor sonuçta bahane bulması lazım sorun çıkmasın sonra daha önce kolaydı 1 dk yanlız kalsam yanlızım diyordum
Cevap sahibi+1 yılkeşke sorsaydin ona konusalimmi diye. istediğini hissettirseydin en kötü zamanım yok derdi. neyse yapcak bişey yok
- +1 yıl
Konuşamayınca konuşmak için herşeyi yapardı ailesinle sorun olabilirdi ya da kötü hissederdi belki uğraştırmak istemedim fazla
Cevap sahibi+1 yılcocuk şey demedimi bunalt beni veya imkan olunca sor diye.
- +1 yıl
Başka birşey için onu galiba demişti iltifat etmekteydi galiba bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılhm
- +1 yıl
Sence bir imkan kalmışmıdır?
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum onla bisy olurmu sonuçta hayır demeye başlamissin veya konuşmak için sormamişsin gönlünü almak için en kötü hayır derdi ve senden günah giderdi. bide ne olursa olsun anlatman lazımdi ama boşver uzaktan ilişki çok zor yakininda birileri varsa onlarla tanış. bide çocuğu hangi platformda tanıdığın önemli ve ilk nasıl davranioyr. yani direkt çıkalım evlenelim derse inanma. ama gerçekten ailenle tanışmak istiyorsa veya senden çıplak foto falan istemezse güvenebilirisn. ama sana bir abi tavsiyesi. hayatta ne olursa olsun ama ne olursa olsun işin olsa bile bir erkeğe kaçma ailenden onay al veya o kişiyi 3. bir kişiden dinle belki sana ilerde zarar verir insanlar değişir
- +1 yıl
Bunlar ama düzeltilebilcek şeyler.. anlamıyorsun kimsem yok hangi aile benim aile sadece lafta onları saymıyorum ztn onlara bakarsak onlardan başka doğru insan yok ve ben dünyanın en düşük insanıyım hiç bşy beceremem kendimi bile bakamıyorumda kaldı evlilik bana herşeyi iyi konuşmaya çalışıyorsun ama sorunlar varken sorunlar çözülmeli büyük sorunlar örtülcek vaziyette daha olmuyor maalesef ben ailemden kurtulmak istiyorum onlarla anlaşma gibi durum kalmadı onlarla hiç birşey yapılmaz maalesef bende isterdim öyle ama herşeyi hayat insana vermiyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılama çocuk bırakmış seni nasıl düzelcek?
- +1 yıl
Kabul ederse ben dönerim
Cevap sahibi+1 yılneden? döneceğini sanıyormusun?
- +1 yıl
Seviyorum napim.. belki döner hiç bilemiyorum ama çok sevdiyse sonunda döner bence yani bende mesela öyle
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl sonra dönerse ne yaparsin? ya hiç donmezse? senden bir adım beklediyse
- +1 yıl
Yine kabul ederim geç değilse.. atmaya çalışırım o zmn
Cevap sahibi+1 yılne gibi geç mesela?
Cevap sahibi+1 yılya da o dayanamayip ailene hersyi anlatırsa ne yaparsiin?
- +1 yıl
Başkasıyla evlilik yaparsa gibi.. evi terk etmek zorunda kalırım bana çok kötü kızarlar
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı
- +1 yıl
Aynn bakalım
Cevap sahibi+1 yılaşıkmiydin ona? sonra hiç hal hatır sordun mu ona görüşmeyelim dediğinde?
- +1 yıl
Evet.. sormadım hiç müsait olamadımki, durumum hiç iyi değildi, ne görsem ne duysam yaş akıyordu gözümden, kendimi hiç tutamadım çok kötüydüm ondan yazmadım şimdilik. Ailem nerdeyse fark etcekti hatta fark etmişte olabilir hiç bilmiyorum tüm gün ağla dur fark etmiştirler kesin
Cevap sahibi+1 yılne gibi kötü? ne fark ettiler?
Cevap sahibi+1 yılyorum yapmak yerine soruyu güncelledin.
hm geçmiş olsun bence ağla sal gitsin rahatlarsin
Cevap sahibi+1 yılneden sevmediğini düşündün?
- +1 yıl
Bilmiyorum senle konuşunca fark ettimki beni galiba daha hiç sevmiyor ztn her küçük şeyde gözümden yaş geliyordu tam kötü oldum bayılcaktım/kuscaktım, nefes alamadım düzgün boğazım ağırdı boğulcaktım almaya çalıştım ve içebildiğim kadar su içtim.. Ağladığımı fark etmiş olabilirler bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılhmm neden sevmediğini düşündün
- +1 yıl
Yazdıklarım hiç gelmedi yeni yazdım..
Olmuyor.. hatırlamıyorum bşy konuşmuştuk 2 dün değil daha önce akşam sonra hiç daha sevmediğini düşündüm
Cevap sahibi+1 yılneden ama şimdi öyle diorsun? sen hiç hal hatır sordunmu belki sana kırgındir
- +1 yıl
Ne diyorum? Hayır ama o durumda yapamazdım ztn daha yazmadan kötüydüm yazsam terslese beni kaldıramazdım
Cevap sahibi+1 yılneden sevmiyor diorsun? hal hatır sormaktan bisy olmaz aslında ama sen bilirisn. belki sana kırgındir
- +1 yıl
Bana öyle şeyler demiştinki düşündüm sevmiyor daha kesin dedim.. anlamıyorsun yazsaydım daha kötü olurum beni terslerse ailem fark eder böyle fark etmeleri en kötüsü
Cevap sahibi+1 yıltm
Cevap sahibi+1 yılseviormu sevmiormu bilemem ama sana kırgındir belki
- +1 yıl
Ne gibi? Ne konuda?
Cevap sahibi+1 yılhep hayır dedim demiştin hemde anlatmadin ondan bıktı belki
- +1 yıl
Ona ztn hep kızdı ama sanki başka şeylerde var bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyoktur ama neden hep kızdı?
- +1 yıl
Aileme anlatmayıp hayır demekten
Cevap sahibi+1 yılbıkmıştir sadece
- +1 yıl
Bilmem sadece omu diye artık
Cevap sahibi+1 yılodur odur
- +1 yıl
Bilemiyorum artık hayırlısı
- +1 yıl
Birde şey var bende ona çok kırıldım bir konuda ondanda daha sevmediğini düşündüm :( bırakır bırakmaz başka birileriyle evlenmeyi düşünebiliyor nasıl sevgiyse hemen unutabildi
Cevap sahibi+1 yılnedir?
- +1 yıl
Söyledim ya
Cevap sahibi+1 yılbence hep hayır diye diye sogdu. artık sevdiğini değil bulduğuna şükretcek gibi? senin için hiç ağladimi? veya buluşalım diye hep direttimi haftalarca
- +1 yıl
Acelesi ne ve bana bunu neden söylüyorsa.. yaptı ama bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun. ümidini kaybetmiş istediğini değil bulduğuna şükretcek artık. keşke ümit verseydin hep ertelemeseydin sonuçta ümidini kaybetmiş
- +1 yıl
Ne olursa olsun yinede çok yanlış bunlar.. onda umudunu kaybetmiş oluyor anlayışla karşılamama gerek ben ondan kaç kat daha fazla kaybettim ben adım atamayınca hiç öyle denilmedi yine suçlandım ama maalesef
Cevap sahibi+1 yılyinede telefonda konuşmaya bile hayır dediğini söylediydin yani onuda yapamadiysan çocuk napsin. mesafe 350km dedin. Sen bisy yapmazsan bisy yapmasına izin vermezsen çocuğun hayatı durur. biyerde hayatı devam etmesi lazım.
- +1 yıl
Hiçmi yapmadım arada yine oldu sadece her istediğinde olmadı o ama yoğunum bazen felan sebeplerim var.. bilmiyorum artık hemen 1 gün içinde başkasını yerine koymak hayat devam ettirmekse benim hayatım devam etmesin yani
Cevap sahibi+1 yılbelki oda seni unutmak istiordur bıkmıştir sein hayır demenden belki birisi yoktur hayatında
- +1 yıl
Seven unutmayı isteyemez bence
Cevap sahibi+1 yılyinede mecburdur belki istemeye istemeye mecburdur belki
- +1 yıl
Mecbur değil hemde bırakır bırakmaz başka kız düşüncesi nasıl olur anlamadım
Cevap sahibi+1 yılonuda ona sor.
- +1 yıl
Beni tersler kesin
Cevap sahibi+1 yılgüzellikle sorarsan terslemez bence ama sen bilirisn
- +1 yıl
Bilemiyorum yani ben maalesef biraz değişik hatırlıyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam
- +1 yıl
Şaşırdım ne yapcağımı yazsam tersleyebilir yazmasam belki tersi olurdu hep kötüsü oluyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılsor ona kızma ama bisy dicem de
- +1 yıl
Ya yinede kızarsa işte
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
- +1 yıl
Ne yapsam ters oluyor hep ondan bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam ozmn
- +1 yıl
Neyse senin durum ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılne durumu
- +1 yıl
Sevgilinle
Cevap sahibi+1 yılboşver bitti
- +1 yıl
Neden aldatma gibi durummu var yoksa?
Cevap sahibi+1 yılyok ilgisizdi boşver kafanı yormayayim. herşeyime olmaz yapamam diordu boşver
- +1 yıl
Vardır bir sebebi belki bazı sorunlar vardı
Cevap sahibi+1 yılseven bazı yerlerde fedakarlık yapmalı bazen yapayalnız hissediyordum
- +1 yıl
Söylemişmiydin ona böyle hissettiğini?
Cevap sahibi+1 yılevet umrunda pek olmadı yine kendi bildiğini doğru bildi imkan bulamıyorum diye geçiştirdi. hep sabır sabır oda uzaktaydi napim oda biraz fedakarlık yapsaydı. sanki tek taraflı ilişki gibiydi ama sevdiğini söylerdi ama çok seven bir yerde fedakarlık yapması lazım değilmi
- +1 yıl
Belki yapmaya imkanı yoktu bazen istediklerimiz imkansız oluyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılozmn ilişkiyi zorlamamak gerek zaten uzaktayız fedakarlik yok uzakta kavuşmamak işkence oluyor en iyisi yolumuza bakmak
- +1 yıl
Elinde olmayan şeyler için bırakmak ne kadar doğru?
Cevap sahibi+1 yılelindemi değilmi emin değilimki çaresiz kaldım. ona kaç kez zamanın olursa yaz bana görüşelim en azından haber et sesini duyayım dedim. bana mesaj atmıyor bile
- +1 yıl
Elinde olanda olmayanda şeyler vardır aslında anlaman gerek bir süre sonra
Cevap sahibi+1 yılyinede rn azından sorması lazım sesini duyabilirmiyim diye. aylardir sesini duymadim
- +1 yıl
Belki çok yoğun aklına bile gelcek vakit bulmamıştır
Cevap sahibi+1 yılozmn sevmiyor. insan vakit ayırır sevdiği için boşvaktinde zaman bulmaz ona göre ayarlar ben yaptım oda seviyorsa yapsın. Sende herşeye sebebi vardır diorsun seven fedakarlık yapar yapamicaksa çıksın hayatımdan oylamasın beni ben ilgi bekledim onada dedim 2dkka 2dakkadir ama o iki dakka bile ayıramior
- +1 yıl
İnan bazen insan öyle mahv oluyorki o 1-2 dakika boş bulduğunu kendisine harcaması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılama ona ne kadar çok ihtiyacım varken dinlemedi gitti arkadaşlarıyla çıktı. gitmedim abartma diye kızdı. sonra ertesi gün sesimi şimdi duy diyip gönlümü almaya çalışmadı? yapamicamsa oylamasın beni
- +1 yıl
Mecburiyettendir.. söyleseydin düşünmemiştir ya da belki yine yoğundu
Cevap sahibi+1 yılyoğunsa bıraksın 1 kere değil hep dedim hiç dinlemedi bende insanım benimde kalbim var
- +1 yıl
Neyi bıraksın?
Cevap sahibi+1 yılhep yoğunsa ne kadar yalvarsamda dinlemezse benle beraber olmasın bıraksın beni
- +1 yıl
Seviyor belki.. hem zaman bulamıyor diye ayrılıkmı olur?
Cevap sahibi+1 yılevet seven vakit ayırır partneri yanlız bırakmaz. Beni hep yanlız bıraktı bende soğdum yalvarmaktan yoruldum
- +1 yıl
Bırakmaz evet ama ailesiyle durunca o kadar iş yapması gerekince istediği gibi yaşayamaz birde ailesi sevgilisinin olduğunu bilmiyorsa
Cevap sahibi+1 yılinsan haftada 10dk konuşmaya firsat bulamıyorsa hatta dışarı yanlız gezcegini söyleyip 10dk sesini duyuramiorsa sevgisinden ilgisinden şüphe ederim kusura bakmasın bende insanım saatlerce beklediğim oldu onu telefonda yeterki 10dkka konuşayım diye ama onun umrunda olmadı
Cevap sahibi+1 yılhiç değişmiceksin değilmi Meryem bir yıldır aynısın burda ağzından laf alırken bizim hakkımız üzerinde konuşurken bile beni dinlememissin anlamammissin onu fark ettim.
- +1 yıl
Anlamıyorsun ben gezmeye çıkmıyorum zor arada alışverişe çıkıyorum, o kadarda yoğun olunca geç çıkabiliyorum ancak alışverişi felan yetiştirebiliyorum. Sadece kısa konuşma belki olur oda o kadar şeyle uğraşınca aklıma bile gelmiyor geldiğindede az ztn konuşabilcem 10 dakika için dışarımı çıkartcam seni rahatsız etcem diye bırakıyorum. Ailenle artık sonuçta duruyorsun zorlaştı öyle şeyler sende o gün konuşalım gibi bşy dememiş olunca, dediğin zamanlarda en yoğun zamanlarım olunca çoğunlukla hiç olmuyor ztn
Neyini hiç dinlemiyormuşum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılKendi karakterini göstermenin zamanı gelmiş. Profil resmin bile bi yolcuğua çıkmak istediğini gösteriyor ufukta seni neyin beklediğini bilmeden :)
15 Yorumla- +1 yıl
Haklısında maalesef takılı kalmış gibiyim gidemiyorum tek sorunum o
- +1 yıl
mesaj atıcam sana bak
- +1 yıl
Atamadım ya la
- +1 yıl
Sağol şimdi olması lazım
- +1 yıl
Bak kutuya güzellik
Kaç kurtar kendini, üniversiteye falan gitmedin mi?
33 Yorumla- +1 yıl
Gidiyordum psikolojim el vermeyince kaybettim okulu maalesef. Bende evden kaçmayı çok düşündümde hiç bir gelirim yok henüz. Çalışabilcekmiyim hiç oda soru işareti devlet bana destek çıkarsa ancak evden ayrılabilirim sanırım
- +1 yıl
Okudum zaten sorun devamını başaramadım işte sağlığım el vermedi maalesef tedavi görmek zorunda kaldım yıllarca
+1 yıliş bulmaya bak cesur ol kritiklere takmamaya bak. sevdiğin çocuğuözlüyormusun?
027 Yorumla- +1 yıl
Zor bakalım kim işine alır ya da almaz artık.. zor güçlü olmak lazım bunun için hiç birşeysizde güç olmuyor.. hiç bilmiyorum ne hissettiğimin farkında değilim hiç bşyin iyi olmadığının sadece farkındayım
- +1 yıl
sağlık olsun
- +1 yıl
neden bıraktıki?
- +1 yıl
Oda yok ama olmasında artık ztn.
Bilmiyorum hatırlamıyorum tam konuşmadık aynı konulardır hep neyse
- +1 yıl
hmm çokmu sevdin onu? ne konustunuz en son belki kim haklı diye söylerim
- +1 yıl
Bilmiyorum bir öyle bazen farklı gibi anlamadım.. tam olarak bşy hatırlamıyorum maalesef bir kaç şey belki ama yanlış olabilir şimdi anlatırsam
- +1 yıl
olsun söyle özele gelsene ben yazmiom
- +1 yıl
En sonu neydi bilmiyorumki hangi gün hangi konuştuğumuzdu bilmiyorum hiç
- +1 yıl
Ztn unuttuklarımda vardır
- +1 yıl
olsun yinede özelden yazmak istersen yazabilirsin
- +1 yıl
onu sevmiyorsun galiba ya da boşvermis gibisin
- +1 yıl
Bilmiyorum kafam şu an çalışmıyor bile düzgün.. boşverdiğim doğru hayatı boşverdim diğerini bilemiyorum
- +1 yıl
müsait olduğun zamanlarda veya istersen özelden yazabilirsin sorun değil
- +1 yıl
tamam sağol düşünürüm öyle bir zaman olunca
- +1 yıl
aşıkmiydin ona? seni bırakınca ne hissettin
- +1 yıl
Öyleydim şimdi ne hissettiğimi bilmiyorum.. boşluk ve tuhaflıklar
- +1 yıl
çok alışmissin ona? neden kavga ettinizki genede
- +1 yıl
Evet.. bilmiyorum saçma şeyler hep
- +1 yıl
ne gibi saçma bi önemi olmuşki onun için böyle davranmis? kaç ay beraberdiniz
- +1 yıl
Bilmiyorum artık benim için sevdiğim kişi varsa ondan önemli olamaz hiç bir sorun önüne geçemez.. hep buluşmak/ konuşmak/resim ya da ailene anlat hep bunlar her gün sorun oldu.. 1 yıl
- +1 yıl
çocuk ciddi düşünmüş senden adım gelmeyince usuanmis güveni kırılmış haftada kaç kez konusuyordunuz
- +1 yıl
Hiçmi yapmadım ama sanki 1 kez bile olmadı imkansızlıkların bedelini hep ben ödedim.. nasıl konuşma yazmaksa hergün
- +1 yıl
istersen özelden konuşalım yorumlar çoğaldı
- +1 yıl
telefonda sesli konuşma veya buluşmadan bahsediyorum
- +1 yıl
Olur.. az ama hiçte değil
- +1 yıl
bekliyorum
- +1 yıl
tamam
+1 yılAyrılıp kendi evine taşınma durumun hiç yok mu
25 Yorumla- +1 yıl
Gelirim yok kimseylede bağım yok ancak devlet destek olursa bana sanırım
- +1 yıl
Ben hiç zannetmiyorum devletin bu konuda destek vereceğini. Bence öncelikle senin moral durumunun pozitife çevirilmesi gerekiyor. Sonra bir iş bulacaksın. (kasiyer veya artık her ne olursa) sonra o parayı biriktirip küçük bir. Stüdyo daire benzeri bir şey kiralayabilirsin. Ama önce o moral düzelmeli.
- +1 yıl
Ailemle durdukça moralimin hiç düzelceği yok maalesef. Ve yardım ediyormuşlar ciddi durumlardada biraz daha ataştırmam lazım yurt dışında kalıyorum burası biraz farklı belki bilmiyorum.
- +1 yıl
Yurt dışı ise bilemiyorum tabi. Sen daha iyi bilirsin. Sadece her zaman umutla bak yeter. Düzelecek.
- +1 yıl
Haklısın aynen ama birşeyler değişmeli hayatımda moral için biraz zor
Merhaba özelden bana yazarsanız sevinirim sohbet edelim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Ayrı eve taşın
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç gelirim yokki işsizim psikolojim müsaade edermi çalışmaya bilmiyorum. Tekrar iş bulmaya çalışıyorum. Bu sefer atılmam inşallah
- +1 yıl
Evet maalesef
+1 yılEvlenmeliyiz
08 Yorumla- +1 yıl
Lütfen bu durumda bari dalga geçme
- +1 yıl
Dalga geçmedim. Ciddiydim
- +1 yıl
Tanımadan evlenme düşüncesi bilmiyorum ben dalga geçme olarak algıladım
- +1 yıl
Değil. Beni takplesene
- +1 yıl
Olmaz kusura bakma senin amacın farklı sanırım
- +1 yıl
Ya saçmalama. Seks falan değil benim derdim.
- +1 yıl
Tanımıyorum seni yorum yapamam ama ancak bunu çıkarabildim
- +1 yıl
Ben seni yaniltmam.. öğrenmek istediğim birkac şey var sadece ve bununla birlikte tanışmak istedim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar