Ailem paramparça oldu, ben ne yapmalıyım?

Başımızdan geçen olaylar son 9 yılı kaplıyor. Uzun uzun anlatmak istemiyorum sıkmadan. Benim dört abim var yaşlarımız oldukça yakın. 9 yıl önce en büyük ikinci abim üniversiteyi kazanınca rizeden izmire geldik. O burada okurken en büyük abim kötü işlere girişti saçma işler yolsuzluk yaptı ve hapise girdi babamla arası bozuldu. diğer iki küçük abim ve ben de burada okuduk üniversiteyi. İki ve üçüncü büyük abilerim bir borç alacak verecek işinden tam net bilmiyorum küstüler ve hala görüşmüyorlar. Üçüncü abim de çok kötü bir evlilik yaptı aldatıldı o da boşandı. Bunalıma girdi bir süre tedavi gördü. En küçük abim naif ve uysal bir çocuktu, tek sorun yaratmayan oydu derken patronum dediği adamla ilişkisinin olduğunu öğrendik. Annem ve babam da abimin gay olduğu gerçeğini kabullenemeyince iki sene önce o da terketti evi. Ne arıyor ne soruyor sadece çok iyi bir işinin olduğunu çok varlıklı olduğu ve artık Kanadada yaşadığını biliyoruz. Açıkçası abilerimin hiçbiri artık umurumda değil. Annem ve babam emekli öğretmenler bunun tadını çıkarackları yerde çok üzülüyorlar mutsuzllar. Kendimi onlara karşı inanılmaz sorumlu hissediyorum. Akrabalar arasında durumumuz yaprak dökümü olarak biliniyor. Gerçekten de öyle. Akıl verin ne yapmalıyım Annem ve babamın unutmaları için. Çünkü pek atlatacak gibi görünmüyorlar. Bişey olacak diye ödüm patlıyor. Sağlıkları da çok iyi sayılmaz :(
Ailem paramparça oldu, ben ne yapmalıyım?