Kızlar Bir Adım Öne 235 puanla nereye girebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yks açıklandı mallleeesef :( Güncellemeler+1 yıl Sıralama 1,876 235 puanla nereye girebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl 235 puanlar genelde ön lisans programlarına yerleşebilirsiniz daha ayrıntılı okul seçimleri aşağıdaki linkte mevcut, başarılar...https://okulsecim.com/taban-puan/tyt/235 0 0 Yorumla
Narinmavi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 100k öncesi gelir mi sıralama olarak onu merak ediyorum. Benim de puanım sana yakın. Umarım güzel yerler gelir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Girmeyi beceririz inşallah hsjss Yorumla Narinmavi +1 yıl Umarım. Belki taban puanları sıralama olarak değişir ve güzel yerler gelir Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Girme umudun var yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye olmasın jzkfks Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl 4 sene sonra unililer işsiz diye slogan atma ama Yorumla Soran +1 yıl Bile bile giriyoruz zaten Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Aile baskisi akraba zorbaligi anladim.. Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sıralaman kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl B*k gibi ya 1,876 Yorumla IEpinEphrinEI +1 yıl Bi skm olmaz knk tekrar hazırlancan Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl girme bence 0 19 Yorumla Narinmavi +1 yıl Geçen senede tercih yapmadım. Bu sene gitmem gerek. Yorumla Narinmavi +1 yıl Kusura bakmayın benim soruma cevap verdiniz sandım. O kadar dalgınlaşmışım ki kendi sorumun cevabı zannettim mesajınızı Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi Ben bir öğretmenim zaten sorunuzu cevaplayabilirim Yorumla Narinmavi +1 yıl Teşekkür ederim. Mesela 700k lık bir sıralama var tercih listesi yaparken 600k lık bir bölüm yazdık gelme ihtimali var mı Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi VAR. Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Siz bölüm yazarken üst sıralar yazın bence 400 k dan başlayarak Yorumla Narinmavi +1 yıl Umarım dediğiniz gibi olur. Gelme ihtimali düşük mü yüksek mi sizce Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi düşük ama sıralaman iy ideğil ben olsam mezuna kalırdım Yorumla Narinmavi +1 yıl Bir sene daha kalamam gibi. Ders çalışma isteğim yok. Teşekkür ederim cevapladığınız için Yorumla Narinmavi +1 yıl Sizce tarih ya da edebiyat okuyup formasyon yapmak mantıklı mıdır Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi Rica ederim. Mantıksız bence bölümü sevmiyorsun belli ve önü açık değil bunların. kendine inanıyorsan mezuna kal veya okuma Yorumla Narinmavi +1 yıl Tarihi seviyorum. Okurken mutsuz olmam bence. Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi Çok duydum. Takılmaya git en iyisi 4 sene sonunda da evlenirsin Yorumla Narinmavi +1 yıl Evlenmeyi düşünmüyorum. Üniversite okurken tekrar yks ye hazırlanmayı düşünüyorum Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi Bunu da çok duydum. O ortamda asla hazırlanamazsın. Kaldı ki evde hazırlanamadın orada mı hazırlanacaksın öğrenci halinle? Yorumla Narinmavi +1 yıl Bunu deneyen ve yapanlar var. Belkide evde sağlıyamadığım disiplini orada sağlıyacağım. Bu ihtimal var Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl @Narinmavi senin hayatın. Yorumla Narinmavi +1 yıl Umarım hakkımda hayırlısı olur Yorumla Narinmavi +1 yıl Teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
235 puanlar genelde ön lisans programlarına yerleşebilirsiniz daha ayrıntılı okul seçimleri aşağıdaki linkte mevcut, başarılar...
https://okulsecim.com/taban-puan/tyt/235
100k öncesi gelir mi sıralama olarak onu merak ediyorum. Benim de puanım sana yakın. Umarım güzel yerler gelir
Girmeyi beceririz inşallah hsjss
Umarım. Belki taban puanları sıralama olarak değişir ve güzel yerler gelir
Girme umudun var yani
Niye olmasın jzkfks
4 sene sonra unililer işsiz diye slogan atma ama
Bile bile giriyoruz zaten
Aile baskisi akraba zorbaligi anladim..
Sıralaman kaç
B*k gibi ya 1,876
Bi skm olmaz knk tekrar hazırlancan
girme bence
Geçen senede tercih yapmadım. Bu sene gitmem gerek.
Kusura bakmayın benim soruma cevap verdiniz sandım. O kadar dalgınlaşmışım ki kendi sorumun cevabı zannettim mesajınızı
@Narinmavi Ben bir öğretmenim zaten sorunuzu cevaplayabilirim
Teşekkür ederim. Mesela 700k lık bir sıralama var tercih listesi yaparken 600k lık bir bölüm yazdık gelme ihtimali var mı
@Narinmavi VAR.
Siz bölüm yazarken üst sıralar yazın bence 400 k dan başlayarak
Umarım dediğiniz gibi olur. Gelme ihtimali düşük mü yüksek mi sizce
@Narinmavi düşük ama sıralaman iy ideğil ben olsam mezuna kalırdım
Bir sene daha kalamam gibi. Ders çalışma isteğim yok. Teşekkür ederim cevapladığınız için
Sizce tarih ya da edebiyat okuyup formasyon yapmak mantıklı mıdır
@Narinmavi Rica ederim. Mantıksız bence bölümü sevmiyorsun belli ve önü açık değil bunların. kendine inanıyorsan mezuna kal veya okuma
Tarihi seviyorum. Okurken mutsuz olmam bence.
@Narinmavi Çok duydum. Takılmaya git en iyisi 4 sene sonunda da evlenirsin
Evlenmeyi düşünmüyorum. Üniversite okurken tekrar yks ye hazırlanmayı düşünüyorum
@Narinmavi Bunu da çok duydum. O ortamda asla hazırlanamazsın. Kaldı ki evde hazırlanamadın orada mı hazırlanacaksın öğrenci halinle?
Bunu deneyen ve yapanlar var. Belkide evde sağlıyamadığım disiplini orada sağlıyacağım. Bu ihtimal var
@Narinmavi senin hayatın.
Umarım hakkımda hayırlısı olur
Teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için
Çok bir şeye yerleşmez..
Sıralama önemli