11. Sınıftan beri psikoloji okumak istiyorum yeni girdim Yks ye ve herkes psikolojide iş yok atanamiyorlar boşta kalıyorlar hiç okuma o bölümü diyorlar ama hep hayalimdi siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeviyorsanız o bölümü okuyunuz. Psikoloji boş bir bölüm değil. İş illaki maddiyata dayanıyor ama şunu unutmayınız ki hangi mesleği yaparsanız yapın maaşla zengin olamazsınız. Türkiye gibi ülkelerde okumanın pek de değeri yok ayrıca.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki okusam bile mezun olsam bile psikolojiden hemen atanırmıyım yoksa atanamazmiyim düşüncesi var bende bir tanidigim var yillar önce mezun olmuş ve atanamamis
- +1 yıl
Allah büyüktür. Siz okuyun da bir yol açılır elbet.
En İyi Cevaplar
Millet sallıyor. Benim ikiz kardeşimde psikoloji okuyor. Her meslekte kendini geliştirmezsen açıkta kalırsın, olay şu ki sevdiğin meslekte kendini geliştirebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama işsiz kalmak istemem psikolog olup hemen atanmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikoloji ataniyim kafasinda okunacak bir bolum degil genelde mezunlar yuksek lisans yapiyor ve ozel sektorde devam ediyor ama atanmak istiyorsan psikoloji lisans diplomasi yeterli tabi diger bolumlere gore atamasi zor ve yuksek puanli olabiliyor psikolojik danismanlik okumani tavsiye ederim bu durumda.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayat, işi altın tepsiyle sunmaz kimseye çok çabalamak lazım sonrası nasip. Ayrıca hayallerinden ne olursa olsun vazgeçme bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyorum psikolog olmayı herkes olmaz iş yok vs diyor ailem de bu sebepten sosyal hizmetler oku diyor hep hayalim psikolog olmak ama mezun olduktan sonra atanamam diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBos ver aileni mutsuz olunca bu bölümü secmeseydin derler. Kimse bizim yüzümüzden demez.
Bence istediğin bölümü oku kendini bu bölüme hazırlamıştım. İstemediğin bir bölümü okusan o bölümden zevk alamasin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ailem bile psikologlar atanamiyor diyerek sosyal hizmetler okumami istiyorlar sorun şu ki ben gerçekten psikolog olup hemen atanmak istiyorum onlarda açıkta kalmani istemiyoruz o yüzden psikoloji okuma diyorlar
Bence mükemmel bir bölüm bende isterdim ama puanım yetmedi. Okumalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes işsiz kalırsın psikoloji mezunlari atanamiyor diyor🥺
Okuma başka bölüm tercih edin
04 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hizmetler nasıl
Soran+1 yılOnlar kolay atanıyor mu hemen yani sosyal hizmetler
+1 yılherkese bakma sen. İş imkanı güzel bir bölümdür
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes boşta kalıyor psikoloji mezunlari diyor bende kalırım diye korkuyorum ortada mezun olduktan sonra kafam çok karışık
- +1 yıl
Hayalleri var ama. Herkesi dinlersen her meslek işssiz kalır :)
Soran+1 yılNapicam sence yaziyimi tercihe ailem bile iş bulamazsin diyor
- +1 yıl
yaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası