Yks ye girdim bu yıl. 2 yıllık olduğu için tercih eder miyim emin değilim ama diş protez bölümünü düşünüyorum. Nasıl bir bölüm önü açık mı? Çevremdekiler tarafından önerilen bir bölüm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bu bölümden mezunum işsizim iş varsa söyleyin bende gelip çalışayım. Bu bölümü okumamış boş ağızlar neden yorum yapıyor bir türlü anlamadım gitti. 16 bin personel alımında 7 protezci alındı siz hangi iş olanağından bahsediyorsunuz şaka mısınız?:|
12 Yorumla
Soran+1 yıldiş protez 1. sınıfım gayet keyifli geçiyor el yeteneğim var o yüzden pratik çalışıyorum zorlanmadım. buraya kadar her şey güzel. iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum antalyada yaşıyorum her yer diş hastanesi ama buradaki bazı yorumlar insanı korkutuyor. her meslekte bu risk var bence ve bu meslek devlette yapılacak bir iş değil bence. ben özelde çalışırım diye düşünerek girdim bu bölüme. özelde yoğun ve yorucu bi çalışma hayatının gerektiğini ama parasının çok iyi olduğunu duyuyorum. siz işin içinde biri olarak gerçekten bahsettiğiniz kadar kötü mü durum?
- 10 ay
HAYİR BENİM YORUMUMU ÖNEMSEME LÜTFEN, HATTA MÜMKÜNSE ŞİLAYET ET VE SİLİNSİN
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılNiye önerdiklirini de soraydın keşke. Bildiğim kadarıyla protez diş uretiyorsun. Hatta kendi dükkanını bile açabiliyormussun
09 Yorumla
Soran+1 yılevet evet. kendi laboratuvarını açma şansın var ya da bir yere bağlı bir laboratuvarda falan da çalışabiliyorsun. her yerde dişçi açıldı bence tutturabilene güzel meslek
- +1 yıl
Evet youtubeda takıl istersen belki faydalı videolar bulabilirsin, sınav bana da zor geçti belki sağlık yazarım bende
Soran+1 yılherkese zordu ya moralimizi bozmayalım özellikle ayt...
- +1 yıl
Evet sosyal zordu coğrafya ile felsefe aşırı sordu
Soran+1 yıltyt 75 net yapmışım ayt sözel 50 yapmışım galiba hatırladığıma göre. belki başka bir şey de tercih edebilirim. sen ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Sözel güzel bölümler gelebilir bence protezden daha iyi bölümler var öğretmenlik gibi.
- +1 yıl
Ben öğretmenlik düşünüyorum ama netlerim seninkinden düşük, gelme ihtimali az. 2 yıllık da yazabilirim
Soran+1 yılevet aslında öğretmenlikte düşündüm ama pek bana göre değil gibi. belki güzel sanatlar da tercih edebilirim. bilemiyorum ya sözelde bana uygun bölüm bulamadım. bence yazacaksan diş protez yazabilirsin bence önü açık bir bölüm. sağlık düşünüyo musun bu arada diğer iki yıllıklar hakkında bilgim yok çünkü
- +1 yıl
Evet sağlık düşünüyorum ama protez okumam
+1 yılArtık insanlar diş kullanmadığı için önü kapalı.
10 Yorumlagüzel sektör tabi, ücretleri hakkında bir araştırma yapabilirsin güzel göreceksindir
11 Yorumla- +1 yıl
Bu bölümden mezun değilsen nerden biliyorsun güzel olduğunu ablacım allah aşkına ya benim dönemim mezunlarından onlarca kişi içinde iş bulan olmadı siz hangi gezegendesiniz acaba.
Gizli Üye(18-24)+1 yılO dişleri yapip discilere gönderen bunlarsa olur
04 Yorumla
Soran+1 yılevet evet hatta kendi laboratuvarını açabiliyorsun. güzel yapılırsa iyi kazanç getirdiğini duydum
- +1 yıl
Bende mezunum dişçi çevren olacak bayağı bir , sonra cebinde 2 milyon tl olacak alt kademe bir lab açabilirsin 2 ay sonrada batarsın , hesapla bakalım 10 işçinin sigorta +maaş +yemek+yol masrafını illa sağlık istiyorsan anesteziyi tavsiye ederim protez mezunuyum işsizim
- 10 ay
Yorumumu ciddiye almayin
- 10 ay
Yorumumu ciddiye almayın lütfen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem