Gelir mi gelmez mi sonuclar açıklanınca göreceğiz Sizce önü açık mı bu bölümün zor mu? (yemek yapmayı severim)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYurt içinde iş imkanı yüksek maaş olarak iyi bir meslek, yurt dışına gitme olasılığı da son derece yüksek bir bölüm. Sözel bölümün en iyi 2-3 bölümünden birisi eğer o yeteneği ve ilgiyi kendinde görüyorsan deneyebilirsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Her mesleğim zorluğu vardır. Ama hedeflerin o zorluğa katlanman için sebeptir. Gerçekten istiyorsan tercih edebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet istiyorum. Sen ne okuyorsun bana ne tavsiye edebilirsinn
- +1 yıl
Benim ilgi alanım yazılım ve bilgisayar olduğu için tercihimi mühendislik yönünde yaptım. Tavsiyeye gelirsek önünde hep engel olur, başarmak istiyorsan sağ çıkamazsın yani. Bir şeyler feda edilecek. Ama yumruğu vuracaksın masaya ben bu geleceği istiyorum diyeceksin. Bir an gaza geldiğinden değil bunu gerçekten istiyorsan için rahat olsun. Ne iş yaparsan yap iyi yaparsan hem sevdiğin iş olduğu için mutlu olursun hem de çok büyük kazançlar sağlarsın. Her şeyi sor, bilsen bile. Dene, ilk başta rezillik çekersin sonda gülen sen olursun. Kimsenin sözüne güvenip bir işe başlama, kendin sorgulamayı bil. Yemek yapmayı seviyorsun evet, ama bir seçenekte takılı kalma hem tatlını yap hem yemeğini. Alabileceğin her türlü verimi alıp kendi reklamını yapmaya çalış. Bir noktada ben oldum diyeceksin ve emeklerinin tüm sonuçlarını teker teker alacaksın.
Gerçekten yeteneğinin olduğunu düşünüyorsan yapabilirsin herkesin dediği gibi bir klasik her mesleğin bir zorluğu vardır üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan ve kendine bu konuda güveniyorsan ileride de pişman olmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyede uzay mı var boş ver hem yemek yapmayı seviyomuşsun aşçı ol seni alan yaşadı djdjdkjdjd
02 Yorumla
Soran+1 yılGastronomi yemek ve mutfak sanatı demek öskfbksbdkjc
Cevap sahibi+1 yılŞaka bi yana bilmiyorum cidden swviyosan yap ama sonun muhtamelen bi otel veya iş yerinde yemekçi olacak nereye çıkabilirsin ki ben 5 yıldızlı bi otelde çalışıyom 1 tane aşçıları görüyorum işleri zor ve yoğun aldıkları parada çok değil asgari ücretin bi tık üstü 10 u geçmiyo çok
+1 yılGastronomi okumak bence yemek yapmaktan çok sanat yapmak ile ilgili. Doyum tabağın bütününde gizli bence.
00 Yorumla
+1 yıluzay ile yemek yapmayı sevmen ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılknk ösjfhkxjdkf gastronomi yemek ve mutfak sanatı demek
- +1 yıl
+1 yılGüzel bir bölüm önü açık.
00 Yorumlaönü açık bir bölüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani belki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgüzel bence
00 Yorumla