İnşallah hepiniz istediğiniz puanları alırsınız ve yüzlerini gülüyordur. Lakin kötü geçenler de üzülmesin, hayatınız bir kaç saatlik bir sınava bağlı değil. Bu sınav sadece bir sınav ve hayat devam ediyor. Başarının bin bir türlü yolu var. :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen sınava girmedim ama sınava giren insanlara şimdiden başarılar diliyorum Bir de şunu belirtmek istiyorum hiçbir sınav son değildir bu konuda hiçbir gencimiz kendini asla kötü hissetmesin ve aileler bu konuda çocuklar arasında hiçbir kıyas yapmasın, herkesin kapasitesi ve yapabileceği şeyler bellidir yani hiç kimse kendi çocuğunu bir diğeriyle kıyaslamasın a onun çocuğu bu kadar puan aldı benim çocuğum şu kadar puan alamadı onun çocuğu şu bölüme yerleşti benimki yerleşemedi bak ne kadar akıllı çocuk diyerek böyle aşağılayıcı kelimeler kullanmasını doğru bulmuyorum.
Sınavlar hayat bir şekilde hallolur ama insanın evladı Bir daha dünyaya gelmez tüm sınava giren kardeşlerime başarılar diliyorum Her şey gönlünüzce olsun kazananları şimdiden tebrik ederim eğer kaybeden olursa da asla üzülmesin hiçbir sınav son değildir hiçbir şeyle sizden önemli değildir bir daha girersiniz10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKolay diyorlar ama kolay olmasi dezavantaj. 2020 de boyle bir sinavdi. Pandemi var diye kolay sormuslardi. Ben istedigim yere yerlesemedim mesela. Yigilma oluyor ve ufak tefek farklarla bolume giriyor ya da kaçırıyorsunuz. O sene istemedigim bir bolum yazmistim. Yani istediklerim tercihimde vardi ama gelmedi yigilmadan dolayi. Bu sene 3. sinifim bitti. Dedim öylesine sinava gireyim, istedigim olue belki dedim daha da kolay sormuslar. Arkadaslar seviniyorsunuz ama bu iyi bir sey degil. Benim hayallerde yine suya düştü. Şu sinavlari ayirt edici sormadiktan sonra cok insan magdur oluyor. Herkes sinavi yapinca mantikli olmuyor. Hem secim var diye hemde deprem oldu diye talimat verilmis gibi zorlamayin diye ama boyle de cogu kisi emeginin karşılığını alamiyor. 2021 de girseydim keske demistim. O sinav zordu. Gercekten calisanin hakkini alacagi bir sinav diyorlardi. Benim puanim kesildigi icin girmemistim o sene. Simdi calismayan da iyi alacak, calisanda. Ne anladik o zaman? Yks sistemi zaten berbat bir sistem. Ygs lys degil ki bu. orada yine millet kendi alaninda giriyordu sinava. Mf 1, mf2. Tm1, tm2 tarzi seyler vardi yanlis hatirlamiyorsam. Bu yks de sorular da az. Yanlis yapma luksun pek yok. Alanin yok. Tum puanin geliyor. Tm, ts, mf. Sayisalci olup, sayisali dusuk gelenler tm den tercih veriyor o yuksek geldi diye. Sonra tm ciler sayisalcilardan dolayi bolume yerlesemiyorlar. Sayisalcinin fazladan yaptigi bir mat neti tm puanini yükseltiyor çünkü. Tm ci de ts den tercih yapiyor. Ts cilerin gidecek yeri yok. Zaten sacma sapan, alanı kaldiran bir sistem. Bir de kolay sorunca marifet olmuyor yani. Yine benim istemesem de bir bolumum var. Ama sirf yigilmadan dolayi benim gibi sorun yasayacak arkadaslarima uzuluyorum. Keske calisanin hakkini alabilecegi bir sinav olsaydi. 2020 deki sinava bunun icin mi çalıştım, agladim, yoruldum, bu kadar kolay olacagini bilsem kendimi hirpalamazdim demistim. Insallah gonlunuzce olur her sey. Bilmiyorum istedigim yer olur mu ama insallah benimde istedigim olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Hiç çalışmadım ve çok iyi geçti. Muhtemelen çalışsam da 3-5 net fazla yapardım belki
Kolay sorular da vardi. 8 sene sonra girdim sinava. Hakikaten cok kolaylar da vardi ama turkce epey kafa karistirdi ya. Azicik formul calisip giren fullerdi o derece. Genelde de matekatikden 5 soru yaoip gerisine dokunmayan ben yine aynisininyaptim. Genelde yaptigim o 5 sorunun 2si dogru 3ü yanlis cikar, bu sefer 5inin de dogru olduguna eminim Allahin izniyle. Turkce miydi hangisiydi hatirlamiyorum ama birinden cok eminim aksi halde oturur aglarim cunku cok iyi olmasa da iyi bolumler tutturacagima eminim. Benim capimda yani 😅🤣
10 Yorumla
+1 yılTürkçe ve sosyal her zamanki gibi eleyici oldu. Zaten bu iki dersin belli bir zorluk derecesi var onun altına inmezler hiçbir sene. Matematik ortaydı geometri geçen seneye göre kolaydı. Fen hakkında bilgim yok. Genel olarak geçen seneye biraz benziyor. Bakalım ayt nasıl olacak
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
12Cevap
+1 yılNe kadar güzel bir açıklama yazmışsın. İnşallah sınava giren herkesin iyi geçmiştir sınavı.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederimm
+1 yılAşırı kolay bi sınavdı, fule yakın yapan birçok kişinin 10k yapacağını düşünüyorum.
18 Yorumla- +1 yıl
matematikte edirne İstanbul oran falan diye soru vardı Edirne'ye 4 eklendi İstanbul'a 1 eklendi diye onun cevabı yüzde kaçtı?
- +1 yıl
Kimse hatırlamıyor muu
- +1 yıl
@merhabamillett soruyu hatırladım, 3 sn mi aldı ama şıkları falan hatırlamıyorum (
- +1 yıl
42,44,39 gibi şıklar
- +1 yıl
@merhabamillett 42miydi sanki ya, hatırlayamadım
- +1 yıl
Baktım şimdi 44 müş cevabı cami sorusu
- +1 yıl
@merhabamillett heee hatırladım. 11/25 bulmustum 44%. Tamam
Sınava girmedim ama bu sene kolay olacağını düşünüyordum, sanırım öyleymiş de.
11 Yorumla
+1 yılNormaldi, zorlayıcı değildi. Yığılma çok olur diye düşünüyorum.
13 Yorumla
+1 yılMsü ile aynı gelecek türkçe hariç. Yine de yüzüm gülerek çıktım hatta fıttırmış olmalıyım ki baya bildiğin gülüyordum millette fulledim zannetti muhtemelen.
10 Yorumla
+1 yılUmarım beklediğinizden daha iyi geçmiştir. Unutmayın, bu sınavın hayatınızın belirleyicisi değil. Şimdi bir sonraki sınav için moralinizi yüksek tutmaya bakın.
10 Yorumla
+1 yılSorular kısaydı ama cevaplar birbirine çok benziyordu 1.5 saatim Türkçe'ye gitti baya kafa karıştırıcı ve derinlemesine inilmis sorular vardı.
13 Yorumla- +1 yıl
Baya sıkıntılı geçmiş herkesin ki hele o Eyfel sorusu yüzünden bir daha Eyfel görmek istemiyorum
Ben girecektim sonra vazgeçtim. Bu yıl sınav kolay olacak diyorlardı sanırım öyle olmuş. Herkes istediği yere yerleşir inşallah 😊
10 Yorumla
+1 yılHerkes kolaydi dediğine göre sanirim depremzedelerden dolayi kolay sordular. İyi mi oldu kötü mü bilemiyorum.
10 YorumlaKolay bir sınavdı ama birikme olucak 2020 gibi yüksek ihtimalle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDershanenin denemelerinden çok daha kolaydı benim için
30 YorumlaEvet başarının bin bir türlü yolu var. Keşke bunu bazı cahiller de anlayabilse.
10 YorumlaTürkçe deki paragraflara dayanamadım matematik de mat 1 için biraz zor gibiydi
10 Yorumla
+1 yılSınava katılanlardan değilim
Sınava giren herkesin emeğinin boşa gitmemesi umuduyla dua ettim10 Yorumla
+1 yılBerbat geçti sorular ve cevaplar ikiz gibiydi ya hep şaşırtmaca ve kafa karışıklığı
10 Yorumla
+1 yılSınav kolaydı diye seviniyor. Yığılma olacak haberleri yok
14 Yorumla- +1 yıl
Yığılma derken
- +1 yıl
Yani puanlar yüksek olacağı için çok fazla kişi tercih yapacak ve bölümlerde yığılma olacak çok ufak farklarla giren girecek. Sanılanın aksine sınav kolay olunca istedigin yere kolay yerleşmiyorsun. Senin gibi birçok kişi o sınavı iyi yapmış oluyor
- +1 yıl
Bu yönden hiç düşünmemiştim🥹
- +1 yıl
İşte maalesef ben bu yüzden kolay geçen sinavlari sevmiyorum.
+1 yılEvet geçen seneye göre kolaydı bu sınav. Özellikle Türkçe. Matematik de iyiydi.
112 Yorumla- +1 yıl
Ben o soruyu yapmadım, gördüm ama üstüne düşmedim pek. Türkçeden bir soru vardı, adam küçükken istanbuldan ayrılmış, orayı çok özlüyormuş. Onun cevabı ne olacaktı?
- +1 yıl
Anıları zihninde canlandırdığı mı, yoksa geçmişle bağlarını koparamadığı mı
- +1 yıl
Evet bende
- +1 yıl
Aynen bende onu yaptım. Baştan ötekini işaretlemiştim sonra sildim bunu işaretledim.
- +1 yıl
Zaten çoğu kişi o iki şık arasında kalmıştır bende öyleydim 😀
- +1 yıl
Evet öyledir biraz kafa karıştırıcı bir soruydu 🙂
- +1 yıl
Kaç net bekliyorsun türkçeden peki
- +1 yıl
Kolaydı bence 30 civarı bekliyorum daha üstü de olabilir
- +1 yıl
Ben 35 soru işaretledim bakalım kaç gelecek
- +1 yıl
Ben hepsini işaretledim ama dil bilgisi sorularından şüpheleniyorum yanlış olabilir diye
+1 yılHaydi bakalim emekler çöpe gitmez umarim herkese basarilar
10 YorumlaBen girmedim ama giren herkese geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi geçmiştir
10 Yorumla
+1 yılSon yılların en basit en kolay tyt sınavı buydu keşke ayt için de başvuru yapsaymışım
11 YorumlaBen girmedim de, arkadaşlarım matematikte yetiştirememişler.
10 YorumlaÖylesine girdim ama çok kolaydı. Bu kadar insanın olduğu sınavda bu kadar kolay sorular olursa kim elenecek kim kalacak merak ettim. Baraj falan da yok.
05 Yorumla- +1 yıl
Genelde bunu diyenler zar zor 250 alıyor ama hayırlısı tabi ☺️
- +1 yıl
100 onun crvabi
- +1 yıl
Peki matematikte edirne İstanbul oran falan Edirne'ye 4 eklendi İstanbul'a 1 eklendi diye onun cevabı yüzde kaçtı?
Ben sadece 3-4 ay çalışanildim yazın çalışmaya başlayıp kışa doğru bırakmasaydım kolay diyebilirdim ama zorlandım matta yığılma olur büyük ihtimalle
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumda herkes kolay diyorlar demişte kolay diyen yok ki? Hele Türkçeye
10 YorumlaSınava girmedim 😃
11 Yorumla
+1 yılBayabi zorlandım ben ya inşallah herkes güzel sonuçlar alır ama sınava yetisemeyip kapıda kalanlar varı içeri almadılar çok üzüldüm ya : (
10 Yorumla
+1 yılYa bize bugün kalem ve silgi verdiler ya yarında verecekler mi bugunkilerle mi gidicez
29 Yorumla- +1 yıl
Hayırda dört senedir girmedim unuttum:(
- +1 yıl
Üst üste olunca sınavlar önceden tek günde bitiyordu YGS felandi o zaman
- +1 yıl
Evlenip kocadan hayır olmadığını anlayınca açıktan okuyayım dedim
- +1 yıl
18 yaş:( babamdan kurtulmak için yapılan bir evlilik
- +1 yıl
Var ama yinede girdim açıktan okusam 2 yıllık yine bile bana yeter
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel geçt ama çok zor olmuş sınav ben üniversiteyi btiirdim 4 yıl önceki sınavla alakası yoktu özellikle türkçe çok zordu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı kolaydı, sınavım harika geçti 🌸🌸
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yzlmm Tabi ki
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılTurkcesinden fenine çok kolaydı. Ama bu ne kadar iyi bir sey bilemiyorum. Bu sene siralamalarda fazlaca yıgilma olacak, dusuk gelicek gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki matematikte edirne İstanbul oran falan diye soru vardı Edirne'ye 4 eklendi İstanbul'a 1 eklendi diye onun cevabı yüzde kaçtı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılSüre çok yetersiz geldi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim inşallah pek umudum yok ama
İnşallah barajı geçerim amin ahsjsjj
10 YorumlaBu ülkenin gençlerle derdi ne tam olarak
11 Yorumla
+1 yılTürkçe ve sosyal çok kolaydı. Matematik zorladı
10 Yorumla
+1 yılKolay diyorlar ben gitmedim tabi.
10 YorumlaNe çok zor ne çok kolaydı iyi geçti gibi
10 Yorumla
+1 yılGirmedim ama bu sene kolay sorarlar diye düşündüm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğaziçi diş hekimliği fakültesi:)
20 Yorumla
+1 yılHicbirsey anlamadim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen seneki sorularla aynı soru vardı
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsoruları çözerken kendimi 18 gibi hiasettim
10 Yorumla
+1 yılBasit gibiydi ama cevaplar birbirine yakındı
10 Yorumla
+1 yılKolaydı ya
11 Yorumla
+1 yılKolaydı
10 YorumlaBasitti
10 Yorumla
+1 yılAnana selam soyle
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Üniversite Tercih > Sorular > YKS ilk oturumu tamamlandı, tüm adaylara geçmiş olsun. Sınavınız nasıl geçti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım