Sınav bitti. Peki YKS' nin ilk oturumu TYT nasıl geçti?

Sınav genel kolay değildi kesinlikle. Orta ve zor arasındaydı.
Sosyal ve fen rahattı. Bilgiyle hemen doğru cevap bulunabilir düzeydeydi.
Fakat Türkçe paragraf soruları karmaşık, felsefik, biraz fazla düşme gerektiren sorulardı. Sanırım en çok zamanı burada kaybettim.
Matematiğe gelecek olursak sorular gerçekten uzundu. Şahsen bir soru için ortalama 2-3 dakika harcadım. Yeni nesil soru ‘böyle olur’ dedirtecek cinstendi.
Umarım yarın AYT daha güzel geçer.
Sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar.
Unutmayalım ne gireceğimiz ilk ne de son sınav. Hiçbir şey bizim sağlığımızdan ve mutluluğumuzdan kıymetli değil.
Başarılar🤍
Ben sınavdayken havada fırtına cıktı artı birde pazar vardı inanılmaz ses oldu bir ara elektirikler gitti sinava girdigim sinifta cam açıktı firtinadan saat yere dustu hemde tam sinavin ortasinda saatin cami tuz buz oldu çok fazla araba geçti bazıları surekli korna ya basti hic konsantre olamadik malesef berbat gecti sinavim
Teşekkür ederim umarım kimsenin başına gelmez bugün yaşadıklarım 😅
Cevap
3Cevap
Ben bu yıl değil daha sonra giriyorum ama duyduğum ve gördüğüm kadarı ile matematik de paragraf çok sorulmuş.
Sizi tebrik ederim o zaman. Umarım girenler ve ileride girecek olanlar istedikleri notları alırlar
Bende öyle
Aşırı basitti. 😄
Pek de çalışmamıştım.
Eğer çok iyi çıkarsa yeniden mi okusam 😁
Genel olarak kolaydı.
Türkçe mat hariç zorlamadı.
Zorluk derecesi öğrenciler için normaldi.
Paragraf sıkıntı idi😬
Ben boykot ettim sınava girmedim girmeyecemde Oooohhh canıma şeysin.
Türkçe ve sosyal iyi geçti matmetikten 3 fenden 2 netim var diğerleriyle inşallah 48 49 göreceğim 😊
Saol teşekkür ederim 😄
😭😭😭😭 matematik hocalarını görmiyim geberticem
O kadar kolay sormuş ki kendime hakaret saydım
😞😞😞😖😖😖😭😭😭
Hayır çalışmıştım
Emekler çöpe gitti sınav çok farklıydı ve çok kötüyüm
Yarın ki sınavı artık gorecez
En İyi Cevaplar