Sınav genel kolay değildi kesinlikle. Orta ve zor arasındaydı. Sosyal ve fen rahattı. Bilgiyle hemen doğru cevap bulunabilir düzeydeydi. Fakat Türkçe paragraf soruları karmaşık, felsefik, biraz fazla düşme gerektiren sorulardı. Sanırım en çok zamanı burada kaybettim. Matematiğe gelecek olursak sorular gerçekten uzundu. Şahsen bir soru için ortalama 2-3 dakika harcadım. Yeni nesil soru ‘böyle olur’ dedirtecek cinstendi. Umarım yarın AYT daha güzel geçer. Sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar. Unutmayalım ne gireceğimiz ilk ne de son sınav. Hiçbir şey bizim sağlığımızdan ve mutluluğumuzdan kıymetli değil. Başarılar🤍
Yorum, düşünce, analiz, değerlendirme ve temenniler içeren kıymetli yorumunuzdan dolayı size çok teşekkür ederim. Gerçekten her şeyi güzelce izah etmişsiniz. Emeğinize sağlık. Yarın ki sınavda başarılar dilerim. Kendine iyi bak.
Ben sınavdayken havada fırtına cıktı artı birde pazar vardı inanılmaz ses oldu bir ara elektirikler gitti sinava girdigim sinifta cam açıktı firtinadan saat yere dustu hemde tam sinavin ortasinda saatin cami tuz buz oldu çok fazla araba geçti bazıları surekli korna ya basti hic konsantre olamadik malesef berbat gecti sinavim
Öyle diyorlar, bende sınava girmediğim için pek bir şey demem doğru olmaz. 3 sene evvel girdim soruları orta zorluktaydı o zamanlarda. Çalışmıştım ve yaptım sorularım.
Yani siz böyle bi 50 NET yapacaksınız tahminimce. :) Sınavdan iyi sonuçlar almanıza çok sevindim kıymetli üyemiz. Yarın da başarılı olmanı temenni ederim. AYT' de başarılar dilerim canım.
En İyi Cevaplar