Güncellemeler
+1 yıl
Rüştü hocanın paragraf çözme taktiklerine bak izle sonra çöz yazım yanlışı ve noktalama için gene rüştü hocanın videolarını izleyebilirsin
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu netler yetiyor hesapla sende yeter. Türkceden nasıl 27 yapmıyorsun ya ben 20 yapamıyorum ama dil bilgisi, ses bilgisi yazım yanlışı cozmuyorum 33 sorudan 20 net çıkmıyor deliricemmm
Paragraf çözüyorum bide ufak tefek şeyler 27 oluyor
Sosyalde 10 37 250 ediyor ama sınavdada böyle olur mu acaba puanlama
Vepuan sitenin ismi ordan hesapla işte kesin doğru taktik var mi Türkçe için bana 20 net lazım dil bilgisi yazım yanlışı yapamıyorum ama
Rüştü hocanın paragraf çözme taktiklerine bak izle sonra çöz yazım yanlışı ve noktalama için gene rüştü hocanın videolarını izleyebilirsin
Kız Allah aşkına Türkçe için tavsiye ver dil bilgisinde sorunum yok ama paragrafta dökülüyorum
Her soru tipi için farklı taktikler var rüştü hoca paragragta 10 taktik videosunu izle
Bakacağım çok teşekkür ederim. Bu arada 250 puan almasına alırsın fakat on katı sistemi uygulandığı için hiç yoktan 270 yapmaya çalış derim.
Evet canım inşallah alırım çok çalışmadım doğrusu internette 36 net 250 ye eşit diyor
Değil btw
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!