Ben gastronomi bölümünde özel üniversite de tam burslu okumayi dusunuyorum hem egitimi iyi oluyor hem de mutfak masraflarini okul karşılıyor İstanbul'da ozel üniversite de egitimi cok iyi olan hangi üniversiteler var yardımcı olursaniz sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde iyi olan üniversiteler : Yeditepe, İstanbul Aydın, İstanbul Maltepe, Nişantaşı, Gelşim, Anadolu, Akdeniz, Gazi, Bilgi, İzmir Katip Çelebi, Balıkesir, Özyeğin, Mersin, Pamukkale, Gaziantep, Beykent, Necmettin Erbakan, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu meslek olarak yapicaksan tek onerim yapma! Niye yilbasinda bayramlarda ya da cumartesi pazar gününü calisarak gecirmek isteyesin hic bi zaman herseye yani hayata doğaya ailene sevdiklerine vaktin olmayacak yetmez gibi cenaze ya da düğün gibi yerlere gidemiceksin evet parasi guzel yasanmayan bi hayat para olsa ne olmasa ne gercekle yuzlesirsen sonuc bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılBunu biliyorum zaten üniversitenin ikinci yili erasmus sınavları oluyor eger kazanırsam yurt disina gonderiyorlar seni ve orada okuyorsun orada 2 3 yil para biriktirip sonra türkiye de kafe tarzi bir yer acmayi düşünüyorum yurt disinda gastronomi mezunlari iyi para aliyor ve kimsenin emri altinda calismak zorunda kalmadan kendi yerimi isletirim 4 yil sacma sapan bir bölüm okuyup işsiz kalacagima ya da asgari ucret alacagima gastronomi okumak daha mantıklı
- +1 yıl
Panamada calistim rusyada olimpiyatlarda calistim 3 restoran actim sattim ve bungolovlari olan iki restorantim var hayatini yasamadan gecen koskoca bosluk var sabah 8 gece 2 bi yasantim oldu yasin küçük ben 43 yila bunlari sigdirdim 27 restorant 9 otelde ascibasilikta. Cirakliga kadar gecen surede tek bi sansim olsaydi inan yapmazdim ama hayatin mutfak yani 4 duvar ve heryerde kendini kanitlamak icin cook yorulacaksin buna cesaretin var mı .
Soran+1 yılHaklisiniz ne diyim
Soran+1 yılBenim babamda aşçı ve o da sizin gibi cok zor olduğunu söylüyor ama ben ilerde pismanda olsam hicteyse icimde heves olarak kalmasini istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılGastronomi okuyacaksan antebe gelmen lazım merkezi orası İstanbul'da o kadar iyi bölümler var mı bilemiyorum:)
08 Yorumla
Soran+1 yılGaziantep te gastronomi bölümü olan üniversite yok diye biliyorum
- +1 yıl
olmaz mı:)
gastronomin merkeziyiz yahu
Soran+1 yılÜniversitenin bolumunde yok gastronomi Gaziantep te
- +1 yıl
Gaziantep Üniversitesinde Gastronomi bölümü var mı?
Gaziantep Üniversitesi , Devlet , Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Fakülte) Bölümü , Turizm Fakültesi bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Gaziantep ilimizde yer almaktadır. Üniversitenin Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Fakülte) Bölümü kontenjanı 60+2 kişidir.17 May 2021
Soran+1 yılVarmis 🙄🙄🙄
- +1 yıl
yahu olmazsı
Gastronomi festivalimiz var:D
Soran+1 yılYaa aslinda guzel şehir gastronomi icinde en iyi sehir ama ben İstanbul da okumak istiyorum yoksa haklisin kesinlikle
- +1 yıl
sen bilirsin tabi:
Gizli Üye(36-45)+1 yılgedik fena degil diyorlar da kadir has da öyle galiba bilmiyorum okumadım ama
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul Gedik gastronomi bölümü icin nasil bir yer fikrin var mi orayi bende düşünüyorum da
Cevap sahibi+1 yılokumadım tam bilmemem
+1 yılAntepliyim, gastronomi şehri olarak geçiyor tavsiyem gelip Antep'te okuman ve antepte yemek yemen sana hem tad kültür hemde gastronomi anlamında faydalı olacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılGaziantepte gastronomi bolumu olan üniversite yok diye biliyorum
- +1 yıl
Öyle mi bilmiyorum, Gezip görmeye kendinize birşeyler katmaya yemeklerini yemeye gelirsiniz
Soran+1 yılAynen guzel olur yemek kültürü olarak en iyi şehir bence
- +1 yıl
Gastronomi şehri olarak seçilmiş o ödül almış her türlü yemeğin lezzetini doyasıya siya aldığın bir şehir patlıcan kebabından tut, Hatay tepsisine kadar lezzet akıyor Antepli olarak yemek yemeyi seviyoruz 😄
+1 yılÖzyeğin ve Yeditepe en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarin puani asiri yuksek ozyegin 770 siralama yeditepe 1219 siralama istiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne