Kızlar Bir Adım Öne Sayısal 370 bin yaptım. Hangi bölümler gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sayısal 370bin geldi hangi bölümler gelir ve nerde? (dalga geçmeyin) Sayısal 370 bin yaptım. Hangi bölümler gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
samandra001 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Yks tercih simülasyonu var başarı sıralamanı ve puanını yaz nerelerin geldiği otomatik çıkıyor 0 11 Yorumla samandra001 +1 yıl Ama yerleştirme puanınla hangi alana tercih yapacaksan ona göre yap mesela sayısal puanınla tercih yapacaksın onun başarı sıralamasını ve puanını gir sayısalı seç sana gelen bölümler çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl teşşekkür ederim umarım bir yerler bulabilir : )) Yorumla samandra001 +1 yıl 3 matematik neti yapan abime bile mühendislikler geliyor ya delimisin tutar illaki 😊 Yorumla Soran +1 yıl asdhagsh şey sorucam hangi site daha iyi? Yorumla samandra001 +1 yıl Dur link atabilirsem Yorumla samandra001 +1 yıl Gelecegiplanla. com diye bir site Yorumla samandra001 +1 yıl Tercih simülasyonu yaz Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler : ) Yorumla samandra001 +1 yıl Rica ederiim makine jeoloji çevre ve gıda mühendisliğini düşünebilirsin gelir diye tahmin ediyorum abime geldiyse kddjjd Yorumla Myatlantiss +1 yıl Mühendislikte 300 bin şartı var Yorumla samandra001 +1 yıl O kaldırıldı diye biliyorum ben hala var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yks tercih simülasyonu var başarı sıralamanı ve puanını yaz nerelerin geldiği otomatik çıkıyor
Ama yerleştirme puanınla hangi alana tercih yapacaksan ona göre yap mesela sayısal puanınla tercih yapacaksın onun başarı sıralamasını ve puanını gir sayısalı seç sana gelen bölümler çıkıyor
teşşekkür ederim umarım bir yerler bulabilir : ))
3 matematik neti yapan abime bile mühendislikler geliyor ya delimisin tutar illaki 😊
asdhagsh şey sorucam hangi site daha iyi?
Dur link atabilirsem
Gelecegiplanla. com diye bir site
Tercih simülasyonu yaz
teşekkürler : )
Rica ederiim makine jeoloji çevre ve gıda mühendisliğini düşünebilirsin gelir diye tahmin ediyorum abime geldiyse kddjjd
Mühendislikte 300 bin şartı var
O kaldırıldı diye biliyorum ben hala var mı