AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Sakın öyle bir hata yapma. Enayilik hatta canım. Sakın yapma. Yarın bir gün o ilişki biter sen yaptığın yanlışla kalırsın.
Kizimmmmm a*tal olma sonra kafani duvarlara vurursun
İstediğin yeri yüksek yeri yaz
Madem çok istiyor 1 sene daha çalışsın gelsin senin yanina
Aslaaaa
Yazık etme kendine
Evlilik dışı karı koca tarzı ilişki
Sağlıklı değil...
Sen yazacağın en iyi yeri yaz. Oda sana göre bir yer yazsın. Kariyer planını bozma. Eğer iyi bir sevgiliyseniz zaten ayrı olsanıza bitmez.
Enayilik değil canım en fazla 6 ay sonra ayrılacaksınız zaten sizin yaşınızdakilerin sevgililikleri kısa sürüyor
Canım yazan yerde ma l lık yazıyor KS düzeltmiş yani enayilik değil ma llık
Sakın. Muhtemelen (%99) hayatının bir noktasında yolunu ayıracak ve sen yaptığın fedakarlıkla kalacaksın.
Böyle bir durumda aşkımdan gebersem de iyi yapmışsam hak ettiğim yerleri yazar giderdim ben. Bana kalırsa sen de öyle yap.
Aşık olsam bile bu konuda soğukkanlı davranır ve 20 k yazarım. Aşk bazen ayağının bağıdır gerektiği yerde söküp atman gerekir.
Hayır kesinlikle istediğin bölümü seçmelisin gelip geçici insanlar için hayellerinden ödün verme büyük hata yapmış olursun
hadi diyelimki yazdın sonrada ayrıldınız bu ihtimalide düşün sence mantıklı mı senin yazdığın üniversitenin daha düşük bölümlerini yazsın
Enayilik tabi ki. Üniversiteye geçince seni bırakınca patates gibi kalırsın o zamanda eyvah para etmez. En iyi bölümü seçmende fayda var.
Saçmalama sakın yapma öyle bir şey. Çocuk seni sevse böyle bir şeyi de istemezdi. Ne kadar saçma ya. Yaparsan pişman olursun.
Asla öyle bir hata yapma, sevgili dediğin bugün var yarın yok. Kariyer tüm hayatın boyunca seninle olacak.
E tabi enayilik 20 bin neresi 80 bin neresi Cok ayni bolum istiyorsa mezuna birakip calissin senin okudugun bolume gelsin
https://voca.ro/14dVwOjnWTJV
o erkeği derhal bırakmalısın bence... yaptığı şey egoistlik. sen de böyle bir enayilik yapma sakın
Aynen öyle kardeşim aşkın önünde engel yok bir iş bulursunuz zaten beraber sonra
Ahhhahaha
Sakın yazma, bir kavga edip ayrılsanı, pişman olacak olan sensin. Başkalarını kendi hayatının önüne koyma, önce kendini düşün
Kimse için hiç bir şekilde kendinden vazgeçme. Sonra çok pişman olursun. Ben oldum ordan biliyorum. İnsanlar vefasızlar.
enayilik tabi ki sevgili gider akademik başarı kalır ayni sehri yazip aldatılsan falan içine oturur insanın
ayrıca seven erkek boyle bir konuda ısrar etmez ki isteyen uzaktan da yürütebilir gidip gelerek
Hayır kızım deli misin, seven insan her türlü sever bunu söylemesi bile çok saçma. Sakın yapma kendi puanını geleceğini heder etme
Evet aynı şehir olabilir ama iyi bölümler gelir sen istediğin bölümü yaz sonradan pişman olma tebrikler
Onun için düdük yer yaz okul dönemi başkasını bulsun ayrıldın sende ömür boyu cezasını çek seven insan başka üni de de bekler
Gerçekten seni seven biri senin kariyerine önem verir. Seni kaybetmekten korktuğu için aynı yeri yazmanı istiyor. Sen ne istiyorsun? Bu önemli.
Bu nasıl bir düşünce sen kendi geleceğini düşün aşk varsa mesafe engel olmaz sakın öyle bir hata yapma
Enayilik.
Sen istediğin gibi yap tercihini.
Cok istiyorsa aynı üniversitede başka bölüm yazdin beyefendi.
Saçmalama. Böyle bir hata yapmamalısın. Bugün var yarın yok sonuçta. Geleceğini başkasına göre şekillendirmemelisin.
Asla yapma brn yaptım pişmanım ayrıldık şu an yine hazırlanıyorm
Mezun olduğun üniversite çok çok çok önemli o kadar diyim sana. Başkada bir şey demiyorum
Duygusal karar alınamayacak bir konu. Mantığınızla düşünün.
Bir erkek uğruna eğitimini baltalama sen en iyi yerleri yaz o ne yaparsa yapsın..
Çok büyük enayilik. Sevgilin bugün var yarın yok. Okuyacağın bölüm ömür boyu seninle
Bu soruyu sormak bile başlı başına enayilik...
Yazma enayilik. İki aya seni bırakır pişman olursun
Sakıb yapma kardeşim arada 60 bin fark var kendine hayatına yazık etme
Sizi düşünüyorsa zaten böyle bir şey söylememesi lazın
saçmalama sakın öyle bişi yapma git layıkın nereyse tutan en güzel yerleri yaz öyle bi saçmalık yapıpda emeklerini ve hayatını çöpe atma oturup çalışsaymış oda
Aklını başına topla sakın ama sakın aslaaaa...
Ona yazdım de geç
Seni gerçekten seviyorsa istikbalini önemseyecektir!
Yani şöyle eğer ilk beş üni yazmacaksan hiçbir önemi yok
Sana kalmış. He bu arada sevgilinin sıralaması da iyi yani öyle kötü bir sıralama değil.
Ben daha iyi yaptım derken sen ne yapmak istiyorsun?
aklında ne varsa onu yaz uymak zorunda değilsnki ona
sakın öyle bi hata yap yemin ederim ayrılacaksınız sonrasında hayatına yazık etme
Tam tersi olsaydi sevgilin yazar miydi sence peki?
Yazma bence geleceğin önemli. Bu iyiliği kimseye yapma hak etmezler.
Sacmalama asla oyle birsey yapma, bir omir pisman olursun
Sakın böyle bir hata yapma ilerde ayılırsanız kafa duvardan duvara vurursun benden demesi.
O senin istedigin uniden başka bir bölüm yazsın zaten uniye geçince ayrilirsiniz
Hayatının hatasını yaparsın söyliyeyim sana. Yarın öbür gün ayrılmayacağınız ne malum üniversite ortamında herkes değişir değmez boş ver.. Sen nereyi kazandıysan orayı yaz.
Enayilik olur. Yarın bi gün ayrılırsınız o zaman noolacak. Muhtemelende ayrılırsınız
o çalışıp 20 bine girsin senle aynı yeri yazsın
Kimse için öyle bişey yapma. Şimdi ayrılırsınız senin için aynı şehri yazdım dersin için şişer. Zaten napıcaksın lisede çık, üniversitede çık, evlen hep aynı kişi. Biraz özleyin birbirinizi 😂
seni düşünmesi lazım, sen o sınav için boşuna mı emek verdin
Aynı üni de puan herkes kendi puanı tutan bölümleri yazar
Mesaj atar mısın
Tabiki enayilik ayrı yer yazinca ayrilmaniz mi gerekiyor? Niye ayni yer olsun tam tersi istediğin yeri yazman icin seni teşvik etmesi gerekir seven bir insanin. Sakın öyle bir sey yapma
Sakın onun dediğini yapma. İleriki hayatında gittiğiniz üniversitede ilişkiniz belki devam etmeyecek. Ama sen hâlâ orada okuyor olacaksın. Kişisel olarak bu sana haksızlık değil mi? Değmez.
Sen yazsan bile ailen kabul etmez daha düşük yeri
Her zaman önceliğin kendin olsun. İnsanlar gelip geçer geriye sadece sen kalırsın.
Ne işiniz var üniversiteyle 😑
Ikinizde çıkış yurt dışına. Burada it b*ku temizleyen turkiyedeki proflarda çok daha kaliteli ve huzurlu yaşıyor. 3 kuruş için senelerinizi çöpe atmayın!!!