₷elamün aleyküm. 1'den 100'e kadar bir sayı yaz bende şansına çıkan yazıyı göstereyim. Ne dersin?

~ gelsin cevaplar bekliyorum ¿
₷elamün aleyküm. 1'den 100'e kadar bir sayı yaz bende şansına çıkan yazıyı göstereyim. Ne dersin?

~ gelsin cevaplar bekliyorum ¿
Aleyküm selam, 16.
Kendinizi anlamak bilgeliğin anahtarıdır. - Konfüçyüs
Ben diğer sözleri de aldım çaldım hepsi çoğsel😂
bkjnbh tepe tepe kullan
Cevap
4Cevap
6 tuttum ne çıkıcak bakalım...
Ötesine geçmek, yetersiz kalmak kadar yanlıştır. - Konfüçyüs
ozamaaan 15 diyeyim.
Her koşulda beş şeyi uygulamak mükemmel bir erdem oluşturur; bu beşi yerçekimi, cömertlik, samimiyet, içtenlik ve nezakettir. - Konfüçyüs
62..
Sadece en bilge ve en aptal insanlar asla değişmez. - Konfüçyüs
Teşekkürler
Yirmisekiz
Hevesle öğrenin. Tekrar tekrar sorgulayın. Dikkatlice analiz edin. Sonra öğrendiklerinizi akıllıca pratiğe dökün. - Konfüçyüs
13 diyim bakalım
Bilge bir adam sudan zevk alır. - Konfüçyüs
Teşekkürler 🌸
32 olsun bakalım
Bir sevinç yüz kaygıyı ortadan kaldırır. - Konfüçyüs
Doğru ya gerçekten 😃konfüçyüs amcamıza Allah rahmet eylesin 😃
Içimden 48 demek geldi gönder gelsin..
Ah, müzik, Tanrı'nın kutsal dili! Senin aradığını duyuyorum ve geliyorum. - Konfüçyüs
Aleyküm selam.
O vakit 99 diyorum
Sır olandan daha görünür, dakikadan daha açık hiçbir şey yoktur. - Konfüçyüs
Pi sayısını tuttum dişi rus mat dehası
Ve unutmayın, nereye giderseniz gidin oradasınız. - Konfüçyüs
Oo bilgece laflı sokmalarlı bi şeyler tamam bu turu sen kazandın çünkülüm uykusuzum ve yorgunum ve işim çokingen
42 dedim hadi bakalım
Soru soran adam bir dakikalığına aptal, sormayan ise ömür boyu aptaldır. - Konfüçyüs
27 nedir hocam
1000 mil ile yolculuk tek adımla başlar. - Konfüçyüs
Sayı 48
Ah, müzik, Tanrı'nın kutsal dili! Senin aradığını duyuyorum ve geliyorum. - Konfüçyüs
43 demek istiyorum.
Bir dağı hareket ettiren adam işe küçük taşları taşıyarak başlar. - Konfüçyüs
55..
İnsan iyi düşünceler üzerine ne kadar çok meditasyon yaparsa, dünyası ve genel olarak dünya o kadar iyi olacaktır. - Konfüçyüs
98...
Erdemi seven veya erdemli olmayandan nefret eden birini görmedim. Erdemi seven, onun üstünde hiçbir şeye değer vermezdi. - Konfüçyüs
37 olsun
Nesnesine talepte bulunmayan bir aşk olabilir mi? - Konfüçyüs
17 olsun
Samimiyet cennetin yoludur. - Konfüçyüs
11 olsun.
Üstün insanın amacı gerçektir. - Konfüçyüs
75 🤎🍀
Üstün bir adam konuşmasında alçakgönüllüdür, ancak eylemlerinde aşar. - Konfüçyüs
Olan beynimi de sen yakıyorsun kız 😂❤️
konfüçyüs yaktı bende suç yook bnjbhj
😂😂😂😂😂🤎
77 olsun
İnsanlara bir eylem yolunu izlettirilebilir, ancak bunu anlamaları sağlanmayabilir. - Konfüçyüs
Çok teşekkür ederim , severim bu tipte sözleri. Sen eski bir arkadaşı anımsattın bana. Çirkinkalpliinsan diye bir hesap adı vardı.
olabilir
31 diyeyim
İçtenlik, kendi kendini tamamlamanın gerçekleştiği ve onun yolu, insanın kendisini yönlendirmesinin yoludur. - Konfüçyüs
23 .
Gerçek beyefendi, öğüt verdiğini uygulayana kadar yaptıklarını vaaz etmez. - Konfüçyüs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar