AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Adam akıllı eğitim al
Sevgili de gider
Sakin kimse için geleceğini etkileyecek kararlar verme... Benden tavsiye...
2 3 yıla hayatında olmayacak biri için değmez bence
Evet enayilik sakın yapma öyle yapanlar ayrıldı sövüyor hep.
Daha iyi yerleri yazmak varken neden vasat yerleri yazasın ki
Bence yazma çünkü yarın bi gün ayrılabilirsiniz
Onun için daha düşük yer yazma tabiki o senin için olsa en iyi yeri yaz derdi
Hayır tabi ki ama ayni universite yazilabilir. Ayni bolum yazma. Enayi misin
Ultra enayilik.
İki gün sonra ayrılacaksınız hayatınızın hatasını yapmayın.
Tam bir enayilik. Bir de ayrılırsın, o zaman kafanı duvarlara vurur durursun
Sen kendi o kendı tercihine baksın. Kimse için değmez. Erkek mi yok
Enayilik tabi yav he olma canım. Sen cabalayip niye emegini heba ediyorsun
hayatın boyunca yapacağın enayilikler arasında ilk 5'e girmesi garanti, hatta ilk 3'ü zorlar.
Geleceğin söz konusu olduğunda kendini düşün kafayı yeme
Saçmalama sakin kendi istediğin yeri yaz zaman için de ayrılmayacağınızın garantisi var mı
İTÜ 20 binle öğrenci alıyor sen gidip peyzajmi okuyacaksın. Tabiiki kendi hedefini yaz
Bence sen ondan ayrılırsın. Başka kendine yakın veya daha iyi sıralaması olan birine bakarsın ama tam tersi olsaydı erkek böyle bir şey yapmaz büyük ihtimal. Çocuğa üzüldüm.
Anan değil baban degil nikahli kocan degil kim icin gelcegini etkileyecek kararlar veriyorsun
Enayilüğin kerizliğin kralı olurö elinde fırsat varsa en iyi yere yazıl
yapma yarın ne olacağı belli değil kendini yakma. tıp kazanmissin ne guzel
enayilik ve kerizlik olur. zaten ayrılacaksınız bşuna kariyerini bozma. ayrıca zaten saçmalamış kendisi. kendi beceremediğine seni de ortak etmeye çalışıyor.
Sakın öyle bir hata yapma. Bu ilişkiler gelip geçicidir. Muhtemelen gelecekte hayatında olmayacak bir insanın keyfi için geleceğini etkileyecek bir karar verme.
Kesinlikle enayilik olur, 40 yaşına geldiğinde “ ne kötü telafisi asla olmayacak bir gençlik hatası yapmışım” dersin… Kendinle aynı kapasitede olmayan öğrencilerle dolu bir okulda da çok rahatsızlık duyarsın.
Aynen
Enayilik tabi ki.
Cok istiyosa seninle ayni üniversitede farkli bölüm yazsin
Yarin obur gun aldatilginda iliskiniz bi sebepten bittiginde bu yaptigina pisman olmakla gecer omrun. O seni gercekten seviyosa bileginin hakkini kazanmissin desteklemeli zaten israr edip trip atiyorsa basarili olmani istemiyordur
Kızım hiç bir insan senden daha önemli değil deli divane bile olsan ilk sen önemlisin anladın emin ol sevgi aşk birgün biter ama kendin için yaptın herşeyi kalıcı olur puanın neyi tutarda onu seç aşk gelip geçici ☺️
Hayır tabiki bu canım sanki her karı kocanın mesleği bir mi sen başka meslek okursun o başka meslek okur dışarda zaten buluşursunuz. Seni bıraktığı veya bir ayrılık söz konusu olduğu zaman aptal hissedersin kendini çok pişman olursun değmedi diye
Saçmalık eğer gerçekten sevseydi bu teklifi etmezdi sakın yapma 20k gayet güzel bir puan tıp diş hepsi geliyor mutlaka istediğin yeri yaz
Enayilik niye yazasın üniverste de eski ilişkiler yürümez özellikle de lise ilişkisi kafa yapın karekterin değişir
Saçmalama istersen. Tabi ki de yazmayacaksın. Aşk karın doyurmaz en iyi yer neresiyse orayı yaz ve geleceğini kur.
biraz enayilik gibi karar senin ya iyi bi egitim ya da yülsek puanı sevgiliye feda etme. iyi düşün
Yazma tabi ki hayatınla oynama yarın birgün ayrılırsın keşke yazmasaydım dersin. En güzelini yaz
Manyak mısın elbette kendi sıralamana göre bir yer yaz
İlla aynı bölüm şart mı aynı okulda farklı bölümler okuyabilirsiniz ilişki durumunuzu bilmiyorum ama çoğu insan aynı şehri, okulu, bölümü yazıp pişman oluyor. Yine sen bilirsin.
Bu soruyu sorman bile enayilik. Sevgilin gelecek vaat ediyor mu? Hayır. Ama seçeceğin yer senin geleceğini şekillendirecek. Saçma sapan sorular ya gerçekten.
hayır yazma sonuçta sevgilinden ayrılacaksın bir gün ama mesleğin hep seninle kalacak yerinde olmak isteyen bir sürü kişi var puanın güzel yerlere tutuyorken daha kötü bir yeri yazmak enayilik olur
Kesinlikle puanına göre bir yer seçmelisin hiç kimse hayatında kalıcı değil bugün varlar yarın yok sen yolundan ayrılma o senin peşinden gelsin kendine cici bak 💕
Kesinlikle geleceğini karartmaya değmez benim düşüncem 80 binlik yerler neler bilmiyorum tabi ama illaki iyi yerler vardır ama sevgi isteyen uzaktan da sever
Net enayilik. Bu tarz şeylerde duygusal karar vermemek lazım. Emek vermişsin emeğinin karşılığını almalısın. Lisedeki ilişkiler zaten uzun sürmüyor max 6 ay. 1 sene bile süren nadirdir 😂
Hayır kesinlikle yapma, sonra ayrılırsanız pişman olursun keşke burayı seçmeseydim diye, aranızdaki bağ güçlüyse ve ona güveniyorsan uzaktan da devam edebilirsiniz. Enayilik olur
Sevgilini sikleme. Eğitimine önem ver. Zaten oraya gidince unutacak seni.
eger seni cidden seviyorsa siralamandan dusuk yeri yazmani istemez seninle olmak icin daha cok calissaymis o zaman sen neden kariyerinden vazgeciyorsun bu isler gelip gecici
Peyzaj mimarlığından mimarlığa yatay geçiş oluyor mu bilen var mı?
Hayır
@Olgun_1_kişi birçok yerde var deniliyor
Son dönemde ölmüyor bende mühendisim
@Olgun_1_kişi ben daha yeni tercih yapacağım
Onu bilmiyorum son prosedür
Senj seviyorsa emeğine yazık etmez Zaten enayilik demeyelim de pişman olursun
Saçmalık kendi puanın neyse o bunun sevgiliyle aşkla meşkle ne ilgisi var
sevgililik illa bitecektir. sen kariyerine bak yaşın daha kücük
evet enayilik olur, eğer o seni gerçekten seviyorsa senin yaptığın sıralamada bir yere gitmeni ister madem çok ayni yerde okumak istiyor bir sene daha hazirlansin senin kazandigin yere gelsin
Enayiliğin önde gideni. Kaydırma hayatını lise aşkı için
Aynı yeri yazma bence ileride ne olacağı belli olmaz. Herkesiz hayatı farklı
Saçmalama tabi kiii hahahahah deliye bak bir zevzek için mi geleceğini erteleyeceksin
boş is bunlar iyi unide is bulursun kötüde asgari ucretle calismani bekler ilkokul mezunu adamlar.
ayril sen batirir seni bu mal bu kafayla
hayatın söz konusu saçmalama sevgili gelir geçer
Yani onun gelecegi ile oynama bence bu haksızlık olur.
Tabiki de enayilik. Birgun ayrılmayacağınız ne malum. O yüzden kendi geleceğini riske atma. Ben yaptım ve çok pişmanım şu an
Kendin için yasa o gidebilir ama sen hep kendinlesin kendine değer ver seviyorsa bekler ayrilmaz sevmiyorsa boş ver degmezzz.
Sadece aynı şehirde olsanız da olur o sıralamasına göre gitsin sen sıralamana göre bölüme git bence o da olmuyorsa kendini yakma derim ben
Seni seviyor olsa seninle birlikte aynı yere gitmesi için daha çok ders çalışması gerekirdi sanki
Sevgi bir yere kadar kariyerin kendini atese atma derim
Babana bile güvenme ne belli onun senden hiç ayrılmayacağı, seneye çalışsın o senin yanına gelsin. Bak ben ödediğim hesaplar (mekanda ödenen) için bile pişmanım, yapma derim
Trol soru sende beyin olsa böyle bir soru sormazsın